- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
- = Zk = - #253 üzenetére
Ebből a videóból az esik le hogy az irányítása hasonló lehet mint GRID-é ami elég jó lenne, én nem akarom hogy szimlátoros legyen mert ahhoz kellene egy kormány ami 50ezernél kezdődik és eszem ágába sincs venni egyet, meg szerintem jobban kapóak az emberek a GRID-es irányíthatósághoz, látszik hogy nem full árkád kategória hanem azért kanyar előtt már fékezni kell szóval jól ki lett dolgozva ilyen téren is. A grafika meg hát az is messze áll GRID-től, meg úgy alapvetően, nagyon csalókák szoktak lenni a videók, csak etetés volt az hogy baromi jól fog kinézni, persze még nem játszottam vele de szerintem így lesz, akkor derül ki amikor már 1 másfél hét múlva kijön.
-
válasz
- = Zk = - #253 üzenetére
Ezt már én is láttam.. hát nem lehet egy Grid szinten nullára redukálni a gépet, de én nem is vártam ezt. Ettől függetlenül még lehet szimulátoros irányítás/viselkedés, csak éppen cafatokra törni nem lehet.. avagy azt is el tudom képzelni, hogy esetleg állítható a dolog.. de ne találgassunk, hamarosan meg fogjuk tudni
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged