Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A szuper autó mit takar? Mer nem jövök rá, hogy honnan kéne olyat szerezni vagy melyik az, hiába építettem már át vagy 3 kocsit azt írja, hogy nincs a birtokomba olyan autó.
-
Hát akkor nemtudom mi a gáz, netán megvetted eredetibe?
Mer nálam szintén ezek a beállítások és ha sok autó van pl 15 és hátulról kezdek igencsak szaggat a gém megnéztem 2magot használ azt se 100%-on. Mondjuk nálam vannak codecek fennt, de annak mi köze hozzá?
(#1282)
Nálam is ezt csinálja vannak olyan pályák ahol elöl megyek senki nincs előttem és meglassul az egész, de ez már a régi NFS gémeknél is így volt szal a motor miatt van, de azért illett volna már ennyi idő alatt ezt kijavítani.
-
válasz
barnam_ #1261 üzenetére
A játékok 80%-nál nvidia logó jelenik meg tehát arra vannak a játékok többsége optimalizálva szal innentől kezdve mivel az nv tolja a lét a fejlesztőknek az ati levan szarva akármilyen jó kártyájuk van.
Szal az ATI mindég csak kullog az nv mögött értem ezen azt, hogy megint lehet várni a driverre ami majd csodát tesz...szinte minden nevesebb játéknál így van, hogy várni kell a driverre ott van pl a resident evil 5 az is szar ati kártyával mivel ott a filmek közbe nincs kép szintén az atinak köszönhetően, kezdem megutálni már az atit mióta megvan az X2 azóta annyi szopás volt a driverek miatt, hogy felsorolni se lehet.
Nah de nem offolok ide elvégre a játék topikja nem vga-é.
-
Hát milyen beállításokkal? Mer nálam amikor sok autó van mint pl rajt katasztrófa kb ilyen 20FPS körül lehet és kibaszott zavaró.
Szvsz a 2. magot nem is használja a gém és lassan 2010-et írunk...úgy ahogy a 8 (proci) szálat se, vicc.
Lehet, hogy jobb az ATI mint az Nvidia, de a physix nagy ütő kártya az Nv-nél és ha egyre több ilyen gém lesz, akkor hiába a dx11..
-
Na azthiszem nekem ennyi elég is volt a játékból nem akarok új billt venni.
Majd a Dirt 2.
-
Végre kipróbáltam a gémet hát ez tényleg nem NFS inkább Race Driver Grid 2.
Nekem annyira nem jön be, grid jobban tetszett mint ez, furán "mozog" az autó, mindenesetre végig viszem, de nem nehéz fokozaton mert valóban nem könnyű úgy, bill-t meg nem akarok cserélni...
Buggal még én se találkoztam az már más kérdés, hogy fut.
-
válasz
- = Zk = - #260 üzenetére
Hát arra a demóra gondolok amit nem legálisan töltesz le.
-
válasz
- = Zk = - #255 üzenetére
Vagy kipróbálod a demót és ha tetszik megveszed.
-
válasz
- = Zk = - #217 üzenetére
PC-n még nem tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HP 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest