Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
válasz
raczger #3234 üzenetére
Végre valaki, aki felismeri a problémámat, és alátámasztja, hogy van ilyen. Sajnos még én sem jöttem rá, de ha ti igen, könyörgöm szóljatok mert ez így játszhatatlan. Lehet vele autókázni, meg bambulni a jobbnál jobb kocsikat, de értelmetlen versenyezni vele.
Eagle16 és Raczger: milyen kormányotok van (már ha azzal toljátok)? Nekem egy Logitech Formula Force GP-vel csinálja ezt. op.rendszer milyen van alatta?
-
Landon
addikt
Sry azt nem néztem meg.
Értem háát még egy teljesértékű 7800GS is harmatos lenne sőt még egy 8800GT tuningal is kevésnek bizonyult max grafikai részletességhez (másik fórumon írták) bár ott lehet a CPU volt inkább a kevés.
GTX260tól mehetnek a max graf 1680*1050 és hasonlók.
-
hahajdu
aktív tag
sose fogják megérteni, hogy a játék nem azért lesz élvezhető mert ütközésnél elhomályosodik a kép és rázkódik minden, hanem mert jó az irányítása... jöhetett nekem eddig bármilyen autós játék az lfs nyújtotta élményt semmi nem adja vissza.. főleg haverokkal ventrillon multiba!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest