Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
válasz
raczger #3234 üzenetére
Végre valaki, aki felismeri a problémámat, és alátámasztja, hogy van ilyen. Sajnos még én sem jöttem rá, de ha ti igen, könyörgöm szóljatok mert ez így játszhatatlan. Lehet vele autókázni, meg bambulni a jobbnál jobb kocsikat, de értelmetlen versenyezni vele.
Eagle16 és Raczger: milyen kormányotok van (már ha azzal toljátok)? Nekem egy Logitech Formula Force GP-vel csinálja ezt. op.rendszer milyen van alatta?
-
Landon
addikt
Sry azt nem néztem meg.
Értem háát még egy teljesértékű 7800GS is harmatos lenne sőt még egy 8800GT tuningal is kevésnek bizonyult max grafikai részletességhez (másik fórumon írták) bár ott lehet a CPU volt inkább a kevés.
GTX260tól mehetnek a max graf 1680*1050 és hasonlók.
-
hahajdu
aktív tag
sose fogják megérteni, hogy a játék nem azért lesz élvezhető mert ütközésnél elhomályosodik a kép és rázkódik minden, hanem mert jó az irányítása... jöhetett nekem eddig bármilyen autós játék az lfs nyújtotta élményt semmi nem adja vissza.. főleg haverokkal ventrillon multiba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest