Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
Gyakorlás..........fog az menni.
Az is jó ebben a játékban,hogy végre ész és rutin kell hozzá, valószínű,hogy a mentéseket is azért ilyen egyszerű másik gépre-op. rendszerre átrakni,mert hiába jutsz hozzá mástól kapott mentésből magasabb szinthez, esélytelen vagy gyakorlás nélkül.
-
Mariann294
őstag
Na igen,de végülis csak sikerült.
kisza: Meg lepődtem amikor az első 3-as szintű versenyre merészkedtem a nissan-al.Ugy otthagytam őket hogy csak na!
Nagyon megy,k*va jól tapad (!!!).Múltkor elbambultam és jött egy nagy kanyar mentem vagy 200-al.Kézifék+rendes fék,na mondom kampec lesz,de nem!Megállt ugy hogy épp be tudtam venni a kanyart!Bazz eszméletlen jó kocsi!! 
-
sagesz93
addikt
Nemtudom, nálam azok is pofonegyszerűek

Pontosan melyikekre gondoltok? Megnézem őket újra, eddig a drift volt a legnehezebb számomra, de most már az is megy...
Nálam behalt a game... elakarok indulni egy versenyen, töltés után bejön ahogy nézik a kocsit és kifagy....
Szal kampec...
Nekem is gt-r-em van(előbb skyline gtr-nek mondtam), fulltuningal 14,80 nagyon megy
-
athomi
veterán
Ez milyen felbontásban készült? Az én eredményeimhez képest a tied még így is kiváló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux haladóknak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagyon megy,k*va jól tapad (!!!).Múltkor elbambultam és jött egy nagy kanyar mentem vagy 200-al.Kézifék+rendes fék,na mondom kampec lesz,de nem!Megállt ugy hogy épp be tudtam venni a kanyart!Bazz eszméletlen jó kocsi!! 

(mostanában a fogyasztás as számit nálam)