Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
válasz
newDesigner #5013 üzenetére
Szívesen, örülök ha segíthettem!
-
horvathkrisz
addikt
válasz
newDesigner #5008 üzenetére
Egyetértek a véleményeddel, a fikázás meg már szerintem "trendi" (de utálom ezt a liberális szót) lett az NFS sorozatban...
-
horvathkrisz
addikt
Igen, van megoldás:
fel kell rakni az 1.1 majd az 1.2 patchet és gyönyörűen fog futni Ati kártyával. Nekem is az van és nálam is volt ez a probléma, de a patch megoldotta.Egyébként felettéb érdekesnek tartom, hogy a Pro Street is így volt: amikor kijött, Ati-n szarul futott, majd 3-4 hónap múlva a patch-el tökéletesen együtműködött az Ati kártyákkal is.
Szerintem az nVidia és az EA összedolgoznak, ez nem lehet egymás utáni 2-3 NFS esetében is véletlen, egyszerűen nem akarom elhinni hogy ilyen hülyék a programozók.
Inkább marketing.Az én teóriám:
Kijön az új NFS. Vedd meg a játékot, aztán vegyél hozzá nV kártyát. Miután már ezt nem lehet tovább csinálni, illetve a "hülyébb" rétegről már lehúzták a pénzt, kiadnak egy patchet, hogy aki nem hajlandó ezért kártyát cserélni, az is vegye meg a játékot.Az én esetem Shiftnél:
1920*1200-ban medium beállításokkal sokszot leesett 20 FPS alá. Patch után 1920*1200-ban 2XAA, minden magas beállításon stabil 60FPS(Vsync-ON)És mégegyszer hangsúlyozom, aki nem hisz nekem próbálja ki, a Pro Streetnél is legalább ennyire látványos javulást hoz a patch.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
UnConnecteD #4986 üzenetére
Jó, akkor most menj és vedd meg (3000Ft) aztán gyere netre gurulni!
-
horvathkrisz
addikt
Igaz, ezt a grides topikba írtam, szóval ne oda válaszoljatok rá, de nekem nagyon pozítív tapasztalotom van a Shifttel: [link]
-
horvathkrisz
addikt
Most 3 rongy a játék a CDgalaxys-ban, szerintetek érdemes megvenni a multi miatt?
-
horvathkrisz
addikt
válasz
sagesz93 #4199 üzenetére
szintén logitech?
Nézzétek meg ezt a youtube-os videót, nekem nem sikerült rájönni hol van az a "download link" amit a végén ír, elméletileg ez lenne a megoldás a rezgésre.... -
horvathkrisz
addikt
Sziasztok,
van rá mód hogy a Logitech Rumblepad 2 rezgője működjön a játék alatt?
-
horvathkrisz
addikt
Most próbáltam ki PSP-n, nagyon állat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest