Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
na, megint megcsinálták a kocsit, +25e Ft
Klíma nyomás érzékelő, ami állítólag zárlatba rántotta az 5V-ot (valahol olvastam ilyet már)
Egyik vízcső korábban valaki által ragasztott volt, az eresztett, most vették észre
hosszbordás szíj csere, feszítő csere
féltengely harang javítás, egyéb apróságokNem az bosszant, hogy ez sok lenne, mert nem az, hanem hogy miért nem vették észre elsőre? Miért kell szopjak? ÉS főképp miért???? miért???
-
kisninja
őstag
Sziasztok megen egy kérdésem lenne
Renault megane 1 2000.09-es ez a kocsi obd1 vagy obd2 es
illetve ezzel tudnék e kiolvasni adatokat adroidon -
Reaper04
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja 10e egykétszáz km volt a következő "nagy" szervizig.
Most ha minden igaz, 10e alatt van már a számláló, és kiírta hogy "change oil soon".
Na most a bibi az hogy kb 1 hónapja vagy másfél cseréltem ki az egészet.
tehát még új az olaj bent.Pénteken viszem szervizbe a lámpám miatt, akkor ha szólok hogy reseteljék a szerviz számlálót, akkor megoldja a problémát?
-
Josi
aktív tag
BUÉK minden bocitalajnak, és a többieknek is.
-
zsizsef
senior tag
B.U.É.K. !
Urak! M2-höz, biztonsági öv hosszabító Mo-i beszerzésével kapcsolatban van valakinek infója? -
Füge007
senior tag
válasz
Topiccsendőr #14281 üzenetére
Megesküdnék rá, hogy kábelhiba! Bátyám kocsijában hasonló probléma volt, 2 x cseréltek benne üzemanyagszelepet, majd mikor így is megmaradt a hiba elvitte egy szakértőhöz. Másnap kész volt a kocsi, behúzott egy új kábelt és arra kötötte rá azt a szelepet azóta semmi gond. Azt monda az a szerelő, hogy sajnos egyre több a rossz minőségű kábelköteg.
-
AMD Power
titán
Lada alapon, Datsun néven érkeznek az olcsó Nissanok!
Kipufogó?
-
rob210
Topikgazda
válasz
Topiccsendőr #14283 üzenetére
Ne hidd el, mert az ismerősömnek ugyan ez a típus felszereltség van és soha nem volt map szenzor hibája.
Ami arra utal nálad ez a hiba egyedi.Én is az elektromos hibára gyanakszom.
A helyedben kábelkorbácsot cserélnék és tennék rá egy kis biztosítékot.
Ezzel szerintem sok pénzt megspórolnál magadnak. -
Topiccsendőr
addikt
Nincs.
Emlitettem egy relehibat. akkor ket hetig meregettek az egesz autot. nincs test.
Mivel az ecuval van kapcsolatban, egy testelesbol fakado tularam elobb vagna haza az egesz ecut. De egy erzekelo eseteben nincs nagy feszultseg sem, kb 5 V on mukodnek.
Az osszes szerelo eddig azt mondta, h allando hiba ennel a motornal a map szenzor. Egyszeruen szart csinal a renault. Lutri, h eppen milyet kap az ember. Kezdem ezt az elmeletet elhinni. -
dbius
veterán
válasz
Topiccsendőr #14281 üzenetére
Nincs valahol elektromos zárlat a vezetékrendszeren, ami tönkreteszi az érzékelőt? Egy elektromos szerelővel én átnézetném a rendszert.
-
Topiccsendőr
addikt
Üdv srácok.
van egy '02 twingo, dynamique felszereltséggel 16 szelepes egykettes.
a bajom az vele, hogy állandóan map szenzort kell benne cserélni. hazavágódik kb 2000 km enként.
120e km van benne, de az utóbbi 40e km eléggé felbőszített. volt relébaja, trafóbaja, fesszabályzó is kiment, ezt persze generátorral együtt kellett cserélni-de ezek legalább megoldható gondok voltak- de ez fránya map szenzor, ami 13 papír...
esetleg valakinek ugyanilyen tapasztalata? szerelők a kódot megnézik, cserélik. Nem tudnak vele mit csinálni.
valami klubot nem tudnátok ajánlani, ahol ezekre a gyári hibákra megtalálták a megoldást?
a múltkoriban renault klub ajánlásával elmentem egy szervizbe, ott 7500 forintos nissan/suzuki map szenzort raktak bele, később kiderült a típusidegenség sem tetszett annyira az ecunak, mert torpant gázra, szóval néhány kört már futottam az ügy érdekében, hátha itt van valaki, aki ugyanilyen cipőben jár.
köszi! -
Reaper04
aktív tag
válasz
Kornel #14279 üzenetére
Épp kijött a szomszéd meg a neje, kimentem beszélni velük.
Mondtam hogy nézze meg a járgányt, elszörnyedt és egyből nekiállt magyarázkodni, hogy ők tulajdonképp nem is errefelé lövöldöztek hanem épp az ellenkező irányba, meg hogy mindenki lőtt mindenfelé.
Zárójelben hozzá teszem, hogy ők voltak egyedül itt az utcában akik lőttek ilyen sz@rokat.Mondta is hogy mentségemre mi másfelé lövöldöztünk. Ló*@s*t...
Meg lehet biztos csináltatni, néztem elvileg nem repedt meg, de lehet rajt egy apró mikro karc, vagy repedés ahol elkezdődhet a rozsdásodás... azt meg nagyon nem szeretném. Remélem csak horpadt és nincs semmi baja.
-
Kornel
veterán
válasz
Reaper04 #14278 üzenetére
Nagyon bosszantó lehet, remélem meg tudod csináltatni.
Nálam itt a suhancok dobálták a petárdát a kocsikra, meg alá. Arrébb is álltam, lehet jó döntés volt a te esetedből kiindulva.
Viszont az, hogy rajtam kívül senki nem szólt rájuk, pedig itthon volt mindenki, az elszomorító, meg az is, hogy ebben az országban mindenki azt csinál amit akar, a magántulajdon és annak épsége nincs biztonságban, a rendőrség se tesz semmit, csak látszatnak vannak, meg beszedni sunyi módon és sokszor jogtalanul a bírságokat. -
Reaper04
aktív tag
Hogy rohadnának meg.
Tudom hogy a szomszéd volt. 3/4 órán keresztül nem tudom hány zacskó rakétát ellőttek.
A fagyott földbe beleállt az udvarunkon a rakéta rúdja. Most ha az a szélvédőre esik nyíl egyenesen?Francba hát. És az a sz@r hogy még szólni se lehet úgy mond, mert nincs bizonyíték hogy ők voltak....
Ez a jégkár és horpadás javítás meg nem olcsó mulatság.
Végigsétáltam az utcában minden autó tetején hamu van, vagy mi ez nem tudom, néhányon egy kupac vörös por is még meg rakéta fejek. Mintha valami ítélet idő lett volna
-
_NCT
addikt
válasz
Reaper04 #14276 üzenetére
Na én is ezért skippeltem tegnap a kocsit inkább fagyoskodtam... Annyi faszkalap volt az utcákon, hogy hihetetlen, volt aki poénból részegen elkezdte a kocsik visszapillantóját visszahajtogatni....
Jah meg kurvajó h betiltották a petárdát, a tüzijáték kb 3x veszélyesebb.... Idióta részeg állatok tér közepén bekúrva tüzijátékoztak, eldőlt a tüzijáték és 1enesen egy taxis autója felé vette az irányt, szerencsére előtte felrobbant, de szerintem beszart a taxis is az autóban....Rendőrök meg természetesen sehol...
Jah és mindezt emberek között csinálták, simán eltalálhatott volna bárkit...
-
Reaper04
aktív tag
B@@@@@@@@@@@@@@@@zm€g!!!!!!!!!!!
Most nézem a boci tetejét, egy hatalmas horpadás van rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kocsi mögött meg egy rakéta farúd.Hogy az a jóóóóóóóóóóóóóóó.
-
FerNandor
őstag
BUÉK!
-
rob210
Topikgazda
-
Füge007
senior tag
B.U.É.K minden márkatársnak! Kívánok nektek sok sok balesetmentes kilométert, kevés szervizlátogatást, és olcsó üzemanyagot
-
_NCT
addikt
Buék !!!
just: hol találtál te Cegléden OMV-t?
-
Reaper04
aktív tag
Én voltam az első aki felkelt ?
Boldog Új Évet Mindenkinek! -
just
aktív tag
Ceglédi agip kútnál kipróbáltam a normális gázolajat meg a dieseltech fajtát is. Különbséget nem tapasztaltam csak árban. Forensis kártyát használtam, akkor még 700ft-ot spóroltam egy tankon. Shelles nyállal tovább megyek.(itt is kipróbáltam az új prémium üzemanyagot 2 tankkal egymás után de semmi) Omv-s gázolaj nekem túl száraz a motornak. Molos cuccról nincs tapasztalatom.
-
giigz
veterán
B.Ú.É.K!
-
_NCT
addikt
válasz
rob210 #14262 üzenetére
Ha már ketten vagyunk, akkor még sem biztos, hogy én vagyok a hülye.... Meg mondom, mióta az van, nagyobb gázt kell nyomnom, hogy megérezze az autó, mint előtte a MEtro-s sima 95-össel.
Amd Power: igaz, hogy kút és kút között is van különbség, lehet hogy ami nálunk van AGIP, az pont jó lesz. Meglátjuk, lassan megint tankolhatok, igaz még a kompi szerint 112km-re való üzemanyagom van, 250-et már belevertem, s ugyanúgy 25 littyót tankoltam, mint múltkor.
-
rob210
Topikgazda
Csapj a tenyerembe én is ezért álltam le a shellel.
Mint írtam nem voltam velük megelégedve.
Vagy nem bírja a renault az általuk használt adalékot, vagy valami nagy pancs van a benzinjeikkel.
Nekem az OMV-s től egyébként még csendesebb mint a shelltől volt, valamit 4 decivel jobb a fogyim is.Egyébként már láttam olyat, hogy hajszárítóval nyomta az emberünk az ajtókereteket, hogy nehogy vizes maradjon.
Marha jó látvány, de igaza volt, reggel nem kellett szentségelnie. -
FerNandor
őstag
magyarországon szerintem a "prémium" üzemanyag ugyanolyan lutri, mint a sima. szerintem fölösleges ilyen szenzációs fantázianevü szarokat tankolni. inkább adjatok neki spurit. talán van olyan kút, ahol tényleg belerakják a kellö adalékokat, de szerintem 100-ból 3 ilyen van.
(#14256) wertigo1984 köszi, már alig várom, hogy tavasz legyen (vegyek nyári gumit) és felkerüljenek a 16-os felnik. azzal még nem is láttam. nagyon kíváncsi vagyok rá
-
_NCT
addikt
válasz
rob210 #14257 üzenetére
Garázs az nincs, ilyen sátor alá szoktam beállni. De az ajtónál lévő vizet természetesen letöröltem, meg az ablakokat is, meg úgy mindent. Belülről itthon kipucoltam.
OMV meg még mindig nincs nálunk sajna. Na mindjárt ránézek, szerintem a víz nagyrésze már elpárolgott.
Mod: hát lehet át kellett volna még törölnöm a gépet száraz ruhával, mert a vízcseppek még ott vannak rajta. Mind1 szarok rá, tanulópénz megvolt.
Jah és úgy néz ki a Shell-el is megvolt a tanulópénz, mivel most hogy letoltam az üzemanyaggal 260km-t, az autó szarabbul megy (igaz csendesebb lett, fogyasztása 0.5l-el kevesebb), valamint többször lefulladok vele mostanában.
-
rob210
Topikgazda
Javaslom a gőzborotvát az OMV-kúton én is ilyen rendszerű mosóba szoktam csapatni a gépet, de az OMV-s az valóban le is szedi a koszt.
Nekem 600-max.800.- ból olyan szépen csillogó szokott lenni a gép, hogy ihaj csuhaj.
Csak azért remélem ilyen időben garázsba tettétek a gépet, mert holnap nem szeretném, a befagyott az ajtó bassza meg üzeneteket olvasni -
_NCT
addikt
válasz
FerNandor #14251 üzenetére
Na én ugyanilyen mosóban mostam most, viszont az 1 rakás szar...Igaz én nem vártam míg megszárad, de az ablakokat ugyanúgy át kellett törölnöm, és száradás után lenn az ajtóknál ilyen vékony koszréteg megmaradt, hiába toltam abba a szarba 1000.-ot és nyomtam végig mind a 4 gombot, főleg a végén a marketingrizsa tettszik, hogy cseppmentes száradást biztosít az utolsó öblítő folyamat.....
-
AMD Power
titán
Ha Isten is úgy akarja jövőre én is újra teljes értékű klubtag leszek.
Sok balesetmentes km kívánok mindenkinek jövőre és Boldog Újévet!!!
-
FerNandor
őstag
-
_NCT
addikt
Boldog Új Évet minden kedves renyó tulajdonosnak
Én már kiporszívóztam a drágámat, most elmegyek lemosatom, azután beállok és töltöm magamba a V-Power Törley-t
-
giigz
veterán
válasz
wertigo1984 #14248 üzenetére
Olyan nincs.
-
wertigo1984
őstag
Meghibásodásoktól mentes Évet Nektek!
-
rob210
Topikgazda
Ezek már elég öreg csajok.
2 év nagy időEz pedig kortalan.
Kívánom, hogy mindenkinek sikerüljön ilyen remek asztalról felemelnie poharát az Új Évi Koccintáshoz -
rob210
Topikgazda
válasz
Bjørgersson #14243 üzenetére
Ezt nem merem biztosra mondani, mert látni kéne mi tört el mi pattant el, ahhoz, hogy ki merjem jelenteni javítható-e vagy sem.
De egy karosszéria lakatoshoz ha elviszitek, talán meghefteli fixre, de ez nem egy szerencsés megoldás. -
tresh
veterán
2013 -as csirke válogatás nem volt de remélem 2 évvel ez előtti még belefér
-
rob210
Topikgazda
válasz
Bjørgersson #14239 üzenetére
Rendben egyébként van hozzá leírás a neten.
Illetve vaterán én 5e ért vettem két első ülést még a Golfhoz, szóval a 19-eshez is meg lehet szerintem venni a párt ennyiért bontóban vagy vaterán. -
-
rob210
Topikgazda
válasz
Bjørgersson #14222 üzenetére
Pedig nem bonyolult.
A háttámlát kicsit hátra tekeritek tehát olyan 80°körül legyen és a sínről leveszitek a műanyag burkolatot.
Torx készlet kell hozzá nekem 15 ös fej de ez változó típusfüggő.
Aztán ha a burkolatot levettétek akkor le kell csavarozni az övfeszítőt ha van benne, 19-esben ritka, de ha van akkor azt ki kell venni.
Utána a sínrögzítő kart felemeled és előre a kormány felé eltolod az ülést.
Addig tolod amíg ki nem ugrik a sínből akkor szépen kiemeled kijátszod a kocsiból és javítjátok vagy cserélitek a "széket"Egyébként élek a gyanú perrel, hogy az állító tárcsa tört el, aminek következtében javíthatatlan ha csak nem vagytok kárpitosok, meg lakatosok, komoly hegesztő aparáttal.
Szerezzetek be egy vezetőülést 5-6.000.- bontóban.
Cseréljétek ki és nem kell vele szenvedni. -
laszlo168
senior tag
Hát én most szedtem ki a rablásgátlót a kocsiból, engem mindig szivatott, de ha el akárják vinni ugyis elviszik.
Csak enyhiteni lehet a káron egy cascóval, ha elviszik. -
_NCT
addikt
Oké de még ezen kívül lesz más is
Persze ha vinni akarják, és az enyém kell, csakis az enyém az egész földön, akkor viszik. De azért maradjunk a Földön, ha rájön h motortérzár + egyéb nyalánkság van benne (már ha bejut
) akkor keres másikat. Zárdugó is meg ODB csati védelem stb is van még.
Az ok egyszerű: benzint nem fizeti a cég, csak a vonatot. Állomásig ki + vissza + edzőterem + egyéb dolgok. Havonta max 600km-t megyek vele. Legalábbis mikor megvettem ezt mondtam.... Aztán most 2 hét alatt belevertem 500-at
-
tresh
veterán
Rablásgátlós immo + váltózár + motortérzár szemét leszek de ezt egy szaki kb 5 perc alatt megoldja
Bocs lemaradtam erről az infóról...de ekkora távot miért is nem autóval teszel meg ? vagy nincs parkoló vagy valami a közeledbe vagy te mondtad hogy állomásig ki meg vissza van használva az autó ?
Mellesleg nekem gyári központi, plusz egy indításgátló és ennyi a receptem:..ja meg hogy VW mellé állok vagy szuzuki
szerk: grat a ranghoz
-
_NCT
addikt
Jó oké, nem csak Megane van, de ha lentebb görgetsz, akkor a sok kommerz autó közül a Megane 2. helyet vívott ki magának, ami annyira nem nyugtat meg.
Riasztónak mi értelme, ha majdnem 100k km-re vagyok tőle? Reggel 6tól du 4ig ott fog visítani az állomáson? Akkor meg bekúrják az üveget, mert idegesítő
Riasztónak akkor van értelme, ha az autó általában elérhető távolságra van tőled. Rablásgátlós immo + váltózár + motortérzár + egy kis okosság lesz az autóban.... Ez már engem meg fog nyugtatni. De így gyári immo-val nem vagyok nyugodt egyáltalán, nem kell hozzá sok idő, hogy vigyék.
Megoldás lehet még a hordozható kerékbilincs
Más: ez fááááááááááááj
(
Közben őstag lettem?
-
tresh
veterán
Tedd össze a képletet
Ha visít a riasztó mit fog elsőnek kiiktatni ?
Ezt meg akadályozza a motor zár és még evvel tököl az autó visít és nem hiszem hogy senkinek nem tűnik fel hogy barátunk ott hackeli az autót és az meg ordít...másik fel amit mondtam műholdas védelmet is tehetsz bele ha vinni akarják vinni fogják sajnos...
mondjuk még egy plusz indításgátlót megérhet a dolog + ez meg az előbbi kombó bőven elég.. (kártyás röncivel nem fognak tökölni jön a másik kocsi azt viszik..
szerk: listával kapcsolatosan avval egyet értünk hogy nem csak megane van a renaultból
Másik megoldás állj VW-en mellé
-
_NCT
addikt
Riasztóval? Azzal biztosan nem (főleg hogy 80km-re leszek az autótól). A második fele amit írtál már közelít a megoldáshoz.
Azért elnézve a statisztikát igencsak a top3-ba van a Renault.
-
-
mycso
Topikgazda
Szegény
[link]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
FRENK1988 #14223 üzenetére
Szerintem pont ezt akartuk elkerülni, de ha nincs más.. Köszi!
(#14224) giigz: Csak ritkán szoktuk használni (de akkor tuti van vele valami..
), mert apáért busszal jönnek dolgozni, anyummal meg nem tudunk vezetni. Legalábbis én még nem.
Inkább csak hétvégi nagy bevásárláshoz, meg ha összegyűlik annyi dolog Debrecenben, hogy kocsival érje meg inkább bemenni.
-
giigz
veterán
válasz
Ti egyébként szoktatok járni azzal az autóval?
-
FRENK1988
veterán
válasz
sinnel együtt csavarozzátok ki
-
Bjørgersson
félisten
No hazaértem, úgyhogy mondanám is a problémánkat.
A vezetőülés hátulja megmihálylott (kitört?) és édesapámmal nem bírunk rájönni hogyan tudnánk kirobbantani a sínből, hogy megnézzük mi lett vele vagy esetleg meg is csináljuk.
Remélem tudtok segíteni.
-
_NCT
addikt
Amúgy ma nagyon jeges volt az autó szélvédője, nyomtam rá ilyen jégoldót és kapartam is egy kis darabon a jeget. Elvileg a jégoldó tetején lévő kupak jégkaparó is. Ez a műanyag kaparászás nem karcolja össze a szélvédőt? :S
-
rob210
Topikgazda
minek az egészet kicserélni, ha elég ezt a kis műanyag szart átrakni.
Ne mindegy már megszoktam, hogy te mindig bonyolítod az életed
28-36e ig attól függ milyet veszel.
valeo, magnetti, pimax. -
rob210
Topikgazda
nekem a shellel meggyűlt a bajom a lukit tankoltam eddig most 3 hónapja omv nél nyomom a nyálat azon kívül, hogy pörgősebb lett a kocsi meg szebben jár a motor más változást nem érzek, de ez elég is, hogy átpártoljak hozzájuk.
Sajnos nagyon elkezdtek a lukoil kúton cigánykodni.
A shellt meg meg se említem azokkal elég sok bajom van. -
rob210
Topikgazda
tegnap már nem értem rá
csak motor
itt a felújító szett álltalában a csúszka kopik törik el.ha nem boldogulnál van még fent komplett is.
de szerintem mivel a motorod búg, neked a feújító szett elég lesz. -
_NCT
addikt
No én letoltam megint 240km-t az autóval, átlagom így 6.53 lett. a múltkor 280-nál 7.1
Visegrád-Cegléd vonal, hegyi utak benne, jól teljesített a Maggi
Shell V-Power Nitro+ azonkívül hogy az autó halkabb nem ment jobban.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Bjørgersson #14210 üzenetére
írhatod ide is mert nekünk ugyan az a kocsink annak a kivételével, hogy a meganeomban, több egy kicsivel az elektronika, meg más a kasznija.
De motorikusan ugyan az. -
-
tresh
veterán
válasz
Bjørgersson #14202 üzenetére
Megane 1 elődje ha mondod mit szeretnél tudni lehet tudunk segíteni
(#14205) giigz: városba 2 liter benya nem 9 et eszik
inkáb 11-12öt
Mellesleg télen többet fog enni a 8 szelepes motor neked szerintem 7-7,5 körül kéne lennie..
-
giigz
veterán
válasz
rob210 #14204 üzenetére
A gyertyák vadi újak, tehát az lesz, hogy nem úszom meg a cserét. Az alapjárati motort is cserélni kellene, meg a jeladót is. 9 literrel csak nem akarok járni, az már túl sok, akkor vettem volna 2 literes 150 LE-s autót, az is ennyit fogyasztana...
Köszi a választ, akkor az elektromos ablakkal együtt megint elmegy ~50k...
-
rob210
Topikgazda
előszőr nézd meg a gyertyákat nekem most volt egy jó adag rally és így jött ki 7,4 de ezt úgy képzeld el, hogy 60 alatt nem volt a kocsi és 4 es fölött sem azaz pörgettem mentem mint az őrült, sajnos muszáj volt a 24 órás napok most rövidek nekem.
Tehát a 9 litert én is sokallom.
Vagy az injektoron kell állítani vagy az alapjáraton vagy szondát kell cserélni valóban, vagy amire én gyanakszom az az fhp-lesz, mert az végzi a befecskendezés vezérlést és írtad is, hogy reggelente van hogy elsőre lefullad, az meg tipikus tünete ennek. -
Bjørgersson
félisten
Üdvözletem!
Van valakinek közületek nagyszerű első generációs Renault 19 GTR?
-
rob210
Topikgazda
na tegnap sikerült is vennem akcióba egy pedál szettet.
Holnap be is tudom szerelni az új évet már azzal kezdem el taposni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest