Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
MrChris
üzenetére
- Ilyen alacsony gyujtotavolsagokon az objektivbe szerelt stabilizator szerintem felesleges, a gepvaz sajatja boven eleg.
- Ha fontos a Focus Ring Control (hogy a manual obikehoz hasonlo legyen a karakterisztika ha jol ertem) akkor neked nem problema manualis obit hasznalniAki a felso ket mondatommal egyet ert, annak jo alternativa lehet egy mai gyartasu relativ olcso kinai obkektiv is, akar az Aliexpresszrol. Van valasztek, es ha nem teljesen ismeretlen a gyarto neve, akkor az ember egy kicsit batrabb lehet.
Par eve nagy levegot vettem es rendeltem egy Mitakon Zhongy 25/0.95 objektivet, mert utanaolvasva a teszteknek, a revireweknek, ugy veltem, hogy megeri az arat. Egyedul attol feltem, hogy a nekem juto peldany esetleg kicsit optikai hibas lesz, mert ha kicsi a hiba, azt nehez bizonyitani. Szerencsere nincs vele gond.
A manualis obikban jobban bizok, kevesbe bonyolultak, peldaul a szalagkabel tores ellen garantaltan vedettek. Szoval a garancia hianya, es az eseteges hibas termek eselyet szerintem ellensulyozza az alacsony ar. Ne feledjuk, hogy tizezerszamra arad be hazankba a kinai webshopok kinalata, es csak egy nagyon kis szazalek az, aminek a minosege nem jo. Ez is foleg a ket dollaros kacatzseblempa kategoriabol kerul ki, a dragabb termekek minoseger kint is jobban adnak.Szerintem ha valaki ekv. 35 koruli prime obit keres, annak erdemes szetnezni a kulfoldi boltokban, fog talalni olcson, jot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic HC-VX3 4K Ultra HD videokamera (HC-VX3E-K)
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív + táska - Újszerű -
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Kolink Stronghold ADATA 600W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest