Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Lenyomtam a másik végkifejletet is.
Ami feltűnt, hogy most mások voltak a rendszerek, bolygók, nyersanyagok. Kevesebb fém volt, így a hajón lévő szinteket kellett takarítanom, hogy tudjam a rendszereket javítani, uh úgy néz ki, h ez a része random generált a game-nek.
Remélem a "történések" is sokszínűek lesznek majd. -
5150head
őstag
Én is lenyomtam a demot. Hááát vegyesek az érzéseim.
Oké, hogy demo, de olyan szinten optimalizálatlan hogy ihaj. A hajó hídján nekem 15-20 fps volt pedig aztán nincs sok megjeleníteni való.
A rendszerek bolygóin 3-4 forrás van, egyesével lescanneled és megtudod h most szeretnél-e oda menni vagy nem. Elég uncsi végigscannelni a bolygókat, mert nincs változatosság benne. A rendszeren belüli utazáskor semmi váratlan nem történik, nem támadnak meg, nem találkozunk anomáliával stb.
A sztorit ismerjük, ezzel nincs is gond, de mivel rougelike lesz elvileg a game, remélem skippelni lehet majd az elejét, kb addig amíg a demo is tartott, mert aki STV fan annak még először is uncsi lesz végigjátszani, nemhogy 10x-20x a rougelike miatt.
A harc nekem teljesen katyvasz volt.
Valahogy az artok is elég bénák.
Szerintem sokkal jobb lett volna, ha kapunk egy random ST hajót és rengeteg random faktort rendszereket és megyünk amerre látunk, jobban illett volna a rougelike vonalba és nem lett volna uncsi az újrajátszás se, persze nyilván a Voyager név könnyebben eladja majd a game-t, meg van egy nagyszerű felütése a játéknak mint ahogy a sorozatnak is, de ez lehet h nem válik az újrajátszhatóság előnyére, főleg ha ennyire ragaszkodnak az alapsztorihoz, mint ahogy a demoban is láttuk.
Ettől függetlenül sikerült behúznia, szívesen nyomtam még tovább, de nagyon kellenek bele a random történések, és a változatosság, meg hogy én szabhassam meg merre megyek mit szeretnék. -
Pkc83
őstag
-
Pkc83
őstag
Ha ez a játék ennyit tud mint amit a videóban láttam akkor rém gyenge lett, 20 éves grafikával. De még ez sem zavarna ha mondjuk a küldetéseket rendesen 3D-ben is le lehetne játszani,de így ez "csak" kattintgatás meg pár átvezető videó. Ettől még a 30 éves UFO is jobb volt.
-
yamaraja
csendes tag
Félreértetted, 12 rendszer lesz, mind több naprendszert tartalmaz, a demóban az első rendszer volt benne. Még a tizede sem volt a demó.
-
gabor7th
addikt
Engem csak azt tart vissza, hogy játszottam a demoval pár hónapja és ott írták, hogy hány map lesz és tán a demóban már ott volt tán az egy negyede, vagyis tartalom tán nem lesz sok, hanem sokszor fogunk meghalni mire a végére érhetünk, ami számomra nem egy jó kombó, úgyhogy megvárom róla a beszámoló videókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Napelem
- Futás, futópályák
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest