Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
peppe79
üzenetére
Hasonlo a felhasznalasi korunk, en is foleg csalad es gyerekek, plusz ha megyunk valahova, akkor azt.
Nekem is tobb (pontosan ketto!) manualis obim van, de neha az AF obikat is manualon hasznalom, tipikusan allatsimogatos helyen ahol nem a ketrec racsra szeretnek fokuszalni. De en az elokepen nezem hogy mikor vibralnak a pixelek azon a reszen amit elesen szeretnek latni, igy nincs gond. Sem az nem zavar, hogy nem linearis a tekeres hatasa, sem pedig az, hogy a kezem nem szog ertekben, hanem ivhosszban gondolkozik, ezert a topszli vekony obik es a dagi kalyhacsovek tekergetese teljesen mas erzes.
A ket manualis (egy kis Helios es egy kis Mitakon) is teljesen mas, megsem zavar. Pedig a Mitakon palyahossza kicsit tobb mint negyed fordulat, a Helios meg majdnem korbefordul, tobb mint haromnegyed fordulat. Te nezel elokepet mikozben elesseget allitasz? En a kiemelest (belenagyitast) nem tudtam megszokni, teljes kepen szeretem latni, hogy hol lesz eles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OLED TV topic
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- BMW topik
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest