- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Köszönöm mindenkinek, nem oldotta volna meg a firmware.
Visszavittem a volt tulajnak. Szétszedte, kitisztította. Látható kosz nem volt benne, de most már jó. Azt mondta, hogy minden gombot kipróbált, hibátlanul működik az összes gomb.Korrekt, segítőkész eladó, de ahogy láttam a rend és tisztaság nem az erőssége, ez a "gépcsomag" egyéb tartozékain (is) látszódott.
Nagyon jó gép, tetszik nagyon, de nem ismerem az előéletét ezek tudtában, így nem tudom mire számíthatok még esetleg. (1x már a módválasztó tárcsát tisztította, mert ugrált, sajnos a Panasonic kit obin is vannak már belül por, meg apró anyag vonalak )
Nem akarom szervizbe vinni havonta tízezrekért javíttatni/takaríttatni.
Pedig ugye a fotózás egyik rákfenéje a gép és környezetének tisztán tartása (szerintem, hisz érzékeny eszközökről van szó).Ti mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Svájci jellegű bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest