Új hozzászólás Aktív témák
-
kk75
tag
Megjelent a - nem hivatalos - magyarítás a PC verzióhoz.
Letölthető a gep.monster oldalról.
-
PuMbA
titán
-
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Torrent es gepi magyaritas. Ezen a piacon idehaza valoszinuleg ennyi az igeny (es nem a kivetelekre, hanem a tobbsegre ertve). En is meglepodnek ha nem piackutatas oldali felmeres eredmenye lenne a kinek mi keszul dontes.
-
-
kk75
tag
Azóta megjelent PC-re is. Az optimalizáció remek, a látvány és a hangulat elsőrangú.
A magyar nyelv azonban kimaradt a 2. részből (az elsőben még benne volt).Ez egy történet alapú, akció - kalandjáték a teljes élményhez magas szintű szövegértés ajánlott.
A föld bolygó lakosságának 16%-a beszél Kínaiul, mindössze 8% Angolul, és kb. 2-3% pedig a többi nagyobb ország nyelveinek aránya.
A cseh fordítás benne van, nem értem a Magyar miért nem fért bele. A készítők ráadásul megnehezítették a fordítók dolgát, a szövegfileok kódolva vannak, kicsomagoló pedig jelenleg nincs hozzájuk.
Miért nem lehet egy játék nyelvi filejait könnyen fordíthatóvá tenni ?

-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Aki esetleg a magyar felirat hiánya miatt hezitál a játék elkezdésén, annak ajánlom szolgálataimat.
Az átvezetőkhöz csináltam magyar feliratot. Itt találjátok: [link] -
Lshadows
csendes tag
Hatalmas játék ez is tolja mindenki!

-
shotika
őstag
És jó is lett
Egy picit még igazítani kell a beállításokon, de gondolom hamarosan érkeznek majd az updatek és a különböző "best settings" videók.
1 órát raktam bele kb tesztjelleggel és hát pofásan fest, de majd ha kijött a (gépi) magyarítás, akkor nekiugrom rendesen
-
MikeWazowski
veterán
... és már lehet is csapatni
Értitek, hogy értem...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Eladó Sennheiser Momentum 3 bluetooth fejhallgató aktív zajszűréssel
- Terminátor ITX CASE Streacom DA2 Mini-ITX - Silver FULL FÉM! INGYEN SZÁLLÍTVA!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Motorola G05 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Értitek, hogy értem...?