Új hozzászólás Aktív témák
-
Héraklész
senior tag
válasz
Felesbandi
üzenetére
De nyilván valamilyen mentális kisiklás vagy perverzió hatására vesz az ember olyan videókártyát, amelynek gyártója a piacon nagyjából 1%-on van. Aztán vicc hogy olyan szápportot vár, ami az NVIDIA vagy AMD esetén reális.
Tudom van kalandvágy meg valami gyerekes remény, hogy na majd most... Ezért kérdeztem szarkazmus nélkül, mi volt a kiváltó ok? -
Felesbandi
senior tag
Nem ertem mire jo az a hozzaallas, hogy a vasarlokat hibaztatjuk olyan dolgokert, amikrol a cegek tehetnek.

Ha csak hardveresen nem tul gyenge a GPU meg egy 480p 30FPS-hez is, vagy nem hianyzik belole alapvetoen szukseges funkcio, teljesen jogosan varja el az ember, hogy a megvasarolt hardveren elinduljanak a jatekok, meg ha nem is futnak jol. -
cami][us
őstag
Játék került a denuvóba.
-
ripla
addikt
És nem volt gyanús, hogy azért olcsó, mert kb. ennyit tud?

Több mint 20 éve nem vagyok hajlandó Nvidia kártyát venni, csak AMD, most is egy RX 7900 XT van a gépemben. Ahogy az Intel töketlenkedése miatt is inkább egy Ryzen 9-est vettem. Emellé még be van pattintva 64 giga CL30-as ram, 6000 Mhz-en, szóval biztos vagyok benne hogy még hosszú évekig elég lesz 4k-ban minden létező játékhoz. -
ricsip
addikt
Mert kb. 80-ért 1 éve jó áron volt. És nem úgy nézett ki h. tuti biztosan halálraítélt lett volna. Ugye tavaly nyárra jött volna a tervek szerint a nagyágyú B770 is. Csak ez utóbbi végül valóban elhalt útközben.
Még1x: ha valakinek nem jó az az állapot, amit az nvidia fenntart, az ellen csak egy gyógyszer van: a konkurrenciát pénzelni. A világon senki nem fog gpu-t gyártani az nvidia ellen, ha minden hülye csak az utóbbit veszi, de közben meg (titkon) azért azt várják h. az nvidia ne menjen el a végtelenségig az anti-konzumer szemét húzások listáján. -
fukasza
kezdő
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem tudom melyik az a "kínai csoda GPU", de valószínűleg jól koppinthatták az Nvidiáról vagy AMD-ről, mert azok nem szabványos kódrészeket is használnak, amelyeket specifikusan az AMD és az NVIDIA grafikus vezérlőire szabtak.
-
fukasza
kezdő
válasz
Komplikato
üzenetére
Valószínűleg nincsen annyi Arc vásárló hogy megérje vele foglalkozni.
-
fukasza
kezdő
Szerintem ez komolyabban csak akkor fog beindulni ha majd feltörik a DRM-jét. Vagy akkor se, ha még az üres helyet se éri meg.
-
Kolbi_30
őstag
Amugy szerintem az iranyitast tul lihegik, hozza van szokva a nem hogy 2-3 gombot nyomkod....itt tobbet kell. Szemely szerint nem bindeltem semmit sehova, nem valtoztattam es a harc elvezheto az iranyitas nekem jo. Egyeb bajok vannak a jatekkal, de szerintem 2 patch es megoldjak.
-
GAbre
veterán
https://www.youtube.com/watch?v=AzpDgwtnZYQ
Egy kis részvélemény.
Kolbi_30:
Köszi véleményt. -
-
Kolbi_30
őstag
Ugy 10 orat jatszottam eddig. Witcher 3 szeru, szebb grafikaval. Black Desertbol vannak benne karakterek.. Mindenre fel lehet maszni..fakra is. A terkepre nezve, van benne legalabb 200 ora. Grafika szep, van benne rt meg minden amire manapsag izgulnak a nepek..a ray reconsteuction nem szabad bekapcsolni.4k ultran 100 fps folott van az atlag.. A harc jol sikerult, durva kombok vannak...De A-bol B-be "korulmenyes/hosszadalmas" eljutni. Foleg ha elfogott bunozot cipelsz a hatadon..
-
myckey
veterán
Eleg felemas dolgokat olvastam rola, meg inkabb rosszat. Eddig.
-
GAbre
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Kíváncsi leszek,mi lesz az intelel,meg Amerikával így,ha már az állam is beszállt,mentette intelt.
De így se látszik a fény az alagút végén.
Se a mostani USA döntések mellett.
Tönkre mehet -e Intel.... -
i2k
őstag
Velkámm!

Vélhetően 1-2 hónapon belül belőhető lesz a tényleges játékidő, miután elég statisztikát kap például: How Long To Beat --- most nincs stat, vagy a STEAM-en az átlagos végigjátszások után látható lesz, hogy "nagyjából" mennyi a tényleges - 20-30-40 óra közti, vagy ennél sokkal több...(?)
Értem, szóval magyar (fórumos, hozzászólásokkal) cikkre vársz - nos, ha elég lelkiismeretesek a honfitárs újságíróink/önjelölt írkászaink, akkor nem holnap jönnek azok a cikkek... csak összecsapottak lehetnek, ha gyorsan jönnek a vélemények (STEAM-en is!).
-
ricsip
addikt
Csak intel arc-on nem indul el
Nem hogy nem fut jól hanem egy szándékos hibaüzenet kíséretében nem hajlandó még csak megpróbálni sem az elindulást. Aki B580-at vett az elmúlt 1 évben és játszani akar(na) ezzel a vacakkal, egy fakkju-t azért küldhetne a kiadónak. Vicc nélkül, tényleg.
A Halo Infinite-n kívül más címről nem is nagyon tudok, ami szántszándékkel blacklisteli az intel dGPU-kat. -
GAbre
veterán
Nekem az is fura,hogy MÉG MINDíG nincs egy teszt a játékról,pedig szoktak kiadni megjelenés napjára,már ha nem szar a játék.
Én még várok arra,hogy érdemes lehet-e játszani vele.Bár gondolom már lenne gameplay videó róla,hogy belelássak kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPad topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem hogy nem fut jól hanem egy szándékos hibaüzenet kíséretében nem hajlandó még csak megpróbálni sem az elindulást. Aki B580-at vett az elmúlt 1 évben és játszani akar(na) ezzel a vacakkal, egy fakkju-t azért küldhetne a kiadónak. Vicc nélkül, tényleg.