- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCr
veterán
válasz
energomatt #867 üzenetére
Ki, persze.
Remélem, hogy csak ideiglenes ez is. -
energomatt
őstag
Nem pont ez a problémám volt egy playlist-el, hanem az, hogy a hirtelen nagy mennyiségben hozzáadodd lemezek borítóképeit nem jelenítette meg. Azután eltelt két-három hét és azok is megjelentek. Tehát gyanítom, hogy megoldódik ez a probléma is, semmit sem kell tenned. Csak kibírod egy ideig egy bizonyos playlist nélkül?
-
TCr
veterán
Sziasztok,
A keresés nem hozott érdemi találatot, szóval kérdezek.
Adott egy Xiaomi Note 10 Pro (bár gondolom ennek nincs sok jelentősége), amin a Tidal hibátlanul működik, egy valamit kivéve:
Kb. 2 hete az egyik playlist-emet az istenért nem akarja betölteni. Az összes többit igen.
Hibaüzenet: "Failed to connect to server. Check your internet..."
Cache törölve, Tidal app újratelepítve, telefon újraindítva... semmi.
A Tidal support-tal kb. semmire sem jutok.
Eleve úgy indult a diskurzusunk, miután lépésről-lépésre megírtam nekik a hibát, illetve milyen hibaelhárítási lépéseket tettem eddig, hogy megkérdezték, hogy mi a pontos hiba és miket tettem eddig az elhárítás érdekében...Fun fact: PC-n, webes böngészőből meg tudom nyitni ezt a playlist-et.
Jártatok már így?
Van egyéb ötletetek arra, hogyan lehetne megoldani?Az ultimate megoldás gondolom az, hogy létrehozok egy új listát, és a zenéket "átrakosgatnám" az újba, de jó lenne megúszni ezt a melót.
-
Dozse
friss újonc
válasz
RetepNyaraB #864 üzenetére
Igen, vmi nem stimmelt.
Követtem a Tidal hibaelhárítását.
Volt gyorsítótár törlés, de az áttörést a Tidal app törlése és újbóli letöltése hozta.
Most, lekopogom, működik!
Lehet besokallt tőlem? -
Dozse
friss újonc
Sziasztok!
Problémámból adódóan böngészgettem a hozzászólásokat, én is kíváncsi vagyok mit mond a Marantz support.
Marantz PM7000N hálózatoson próbálom a tidalt, de lefagy, leáll, kész vége.
Volt már reset, modemcsere, a telekomos szerelő rendes volt, órákig próbálgattuk sikertelenül. Az a vicc, hogy kb egy hónapja van probléma, előtte hiba nélkül szólt.
A használati utasítás inkább a spotira tér ki, lehet inkább ő a barátja az erősítőnek?
A spoti és a heoson keresztüli rádió hiba nélkül működik, ezért gondolok arra, hogy a tidal program a probléma.
Ha kiderül vmi, kérlek írjátok meg.
Köszi türelmeteket -
energomatt
őstag
válasz
RetepNyaraB #861 üzenetére
Azok a "zenék" engem biztosan elkerülnek, amelyeknek mindegy.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
energomatt #860 üzenetére
Anélkül, hogy torzsalkodni szeretnék; ez azért felvételfüggő is erősen. Nagyon sok zene létezik, amelynek mindegy. De idea szinten mindenképp jobb döntés. Legjobb meg dedikált eszközről, ellenőrzött minőségű fájl lejátszása. Illetve HD streamerek között sem Tidal a legjobb, sőt, elég hátul van a sorban. De nem ez volt a téma, nem is kötekszem tovább. Spotinál minden jobban szól.
-
ricsi0307
senior tag
Közel 2 hónap ismerkedés után azt mondom hogy nagyon rendben van a Tidal és maradok. Az ajánló része kifejezetten jó, majdnem elérte nálam a Spotify szintjét, az Apple Musicra pedig köröket ver. Napi mixből 8 van míg Spotynál 5 plusz itt van még Daily Discovery és New Arrivals, tehát mondhatom hogy jobb mint a konkurencia. A felület továbbra is átláthatóbb, letisztultabb számomra. A magas hangminőség nálam nem releváns mert nagyrészt autóban használom, de itthon a soundbaron is bőven hallani a különbséget a Tidal Connect és az AirPlay között, és ez őszintén szólva meg is lepett. Ami negatívum az a Shazam integráció hiánya minden más CarPlayen jön elő. Amit említettem hogy nem lehet beletekerni a zenébe, és ha itt indítom el a kedvelt zenéket véletlenszerű lejátszással akkor a legutolsó 20-30 kedvelt zene közt váltogat fixen, míg telefonról indítva úgy működik ahogy kell. Számomra hatalmas pozitív csalódás ez, azt hittem bele leszek kényszerítve a Spotify-ba, a Tidal annyira a látómezőmön kívül volt hogy sose próbáltam, de úgy látszik végre sikerült azt leváltani.
-
LimaBravo69
tag
válasz
ricsi0307 #857 üzenetére
Nem akarom elkiabálni, de az ajánlóját nem fogod szeretni
. Az tényleg qrvajól működik a Spotinál.
Carplayről nem tudok nyilatkozni, droidos vagyok. De nem tudom megmondani, hogy droidon bele tudok-e tekerni autóban, sosem próbáltam.
Tidal Connect néha produkál érdekes dolgokat, nálam egy Marantz hálózati lejátszó szól itthon, néha néha dadog, de ez a router hibája (HEOS, hálózati file-ok lejátszása ugyanez, szóval ez biztosan nem a Tidal hibája.) Router cserére várok (Telekom, egyéb okok miatt úgy tűnik, még várhatok egy darabig)
Amúgy a felület nekem Spotiról érkezve elsőre elég idegen volt, nemigazán tetszett, mostmár sokkal jobban szeretem, mint a Spotiét - ez nyilván megszokás kérdése is.Pár hónapja, vagy inkább egy éve még azt mondogattam, ha megjön a Spoti hifi, lemondom a Tidalt. Mostmár messze nem valószínű, inkább a Spoti lemondást fontolgatom. Bár nem a ivlág pénze a két előfizetés, de egyre ritkábban használom már.
A minőség meg tényleg sokkal jobb. -
ricsi0307
senior tag
válasz
LimaBravo69 #856 üzenetére
Igen közben megjöttek hétfőn ezek a mixek. 7 év Spotify közel egy év Apple Music van mögöttem, Tidalt egészen eddig nem használtam mert nincs min kihasználni az általa nyújtott minőséget. Spotify vált be a legjobban, az ajánló algoritmus ott a legjobb, sok olyan zene van náluk fent ami máshol nincs, de a kezelő felület egyre átláthatatlanabb lett számomra, nekem csak a saját zenéimre és a heti ajánlásokra van szükségem, de már meg se találom ezeket annyi sok haszontalan dologgal tömték tele a kezdőképernyőt. Tidal eddig egész jó, a felület átláthatóbb letisztult, 3200 zenéből 100-at nem tudtam áthozni, ez még túlélhető. Pár dologgal van gondom, az egyik hogy CarPlayen nem lehet beletekerni a zenében, illetve otthon Tidal Connecttel használva a soundbaron, amint háttérbe kerül az app eltűnik a telefonon a lejátszás, és minden egyes visszalépésnél újra rá kell nyomni a Tidal Connectre hogy tudjak váltani vagy hangerőt módosítani. A mások ez a rádió, hogy nem minden zenénél elérhető, ez az égetőbb gondom. Egyelőre ismerkedem vele, az algoritmusnak kell jó pár hét mire beáll, meglátjuk mennyire lesz jó, ha hozza azt amit elvárnék, akkor maradok itt. Az Apple Musicot is kényszerűségből próbáltam ki, de ott az átláthatatlan felület mellé egy botrány ajánló rendszer van párosítva, pedig közel egy évig próbáltam megszokni. Spotify Hi-Res olyan mint a KSH átlagbér, mindenki hallott róla de senki nem látta soha.
-
LimaBravo69
tag
válasz
ricsi0307 #854 üzenetére
Létezik "My new arrivals" és "My daly discovery". Spotify algoritumus szerintem jobb, de minőségben Tidal veri a Spotit.
Megint felröppentek hírek a Spoty Hi-Res vagy Hifi vagy nemtommiről, de ezt én már akkor sem fogom elhinni, ha látom az appban, olyanrégóta ígérgetik.
Miután a Spoti eléggé háttérbe szorult nálam, az ajánlások úgy lettek egyre gyengébbek - rételemszerűen.Mindkét kép amit linkeltél, a Spoti rádióhoz haonló funkció, az éppen hallgatott zenéhez hasonlókat dob fel lejátszási listaként.
-
energomatt
őstag
válasz
ricsi0307 #854 üzenetére
Értem. Ezt én nem használtam és nem is vettem észre, mivel albumokat hallgatok, popzenét meg általában nem. Logikai úton ez abból következhet, amit az előbb írtam. Vagyis lehetnek ilyen, stílus alapon elkészített listák, és nem minden szám egy egy ilyennek a része, ezért ott nem látsz ilyen lehetőséget. VAlószínűleg itt is vannak ajánlások, de ezeket nem nagyon figyelem, mert nem az újdonságok érdekelnek.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
energomatt #853 üzenetére
Erre gondoltam. Ezen kívül alul középen van egy hangjegy ikon körülötte pöttyökkel ha arra megyek akkor is a rádiót indítja de nem minden számnál. Spotifyhoz hasonlóan itt is vannak minden héten személyre szabott ajánlások?
-
energomatt
őstag
válasz
ricsi0307 #852 üzenetére
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de van egy úgynevezett artist radio. Ez azt jelenti, hogy az előadó stílusának megfelelő számokat válogat részben magától, az előadótól is és persze főleg másoktól. Az alsó sávban a bal szélen van három sor szöveg: Felül a lemez címe, alatta az előadó neve, alatta Playing for: "cím". Az előadó nevére kattints! Felül megjelenik az előadó képe egy menüsorral és az tartalmaz egy artist radio opciót.
-
ricsi0307
senior tag
Sziasztok. Kezdő Tidal felhasználó vagyok, gondoltam kipróbálom sok sok év Spotify és Apple Music után. Az lenne a kérdésem hogy mi az oka annak hogy nem minden zenénél van opció a rádió indítására? Rengeteg zenénél eltűnik ez az opció, és csak a saját már lájkolt dalokat rakja be a listába.
-
Vanos
aktív tag
válasz
energomatt #850 üzenetére
Volumio Rivo+ a forrás -> VMV D2R DAC -> erősítő -> hangfal a jel útja.
A DAC gyanús. Megnéztem a manualt, az I2S képességéről semmit sem írnak. Írtam az SMSL-nek és rákérdeztem a max. I2S sample rate-re.
Kocsimba novemberben vettem egy kínai 4G képes Androidos fejegységet. Ma este rátelepítettem a Tidalt és ott "Max"-al nyomja. (Van benne egy Telekomos SIM kártya).Szóval az "előfizetés" rész kipipálva. Tovább nyomozok.
-
Vanos
aktív tag
válasz
energomatt #848 üzenetére
Előfizetésem van.
Ott túl sok opció nincs ebből a szempontból.
Technikai feltételek: Volumio Rivo Plus streemer, benne a "lehető legmagasabb" hangminőség beállítva.DAC-om VMV D2R aminek az I2S interfészét használom.
Ennek ellenére még nem sikerült CD minőségnél jobb zeneszámot elindítanom a Tidalról... -
Vanos
aktív tag
Sziasztok!
Mi kell ahhoz, hogy a Tidal-nál a legjobb (Max) minőséget ki lehessen választani?Köszi.
-
energomatt
őstag
Komplett albumokat gyűjtök könyvtárakba rendezett playlist-ekben. A most hozzáadott albumok borítóképei már nem láthatóak, csak a nevük. Van esetleg egy mennyiségi határ ami felett ez így van, vagy más oka lehet?
-
thomasvold
őstag
válasz
LimaBravo69 #844 üzenetére
Minden megy minden forráson, csak a Tidal nem a Heos-on belül. TuneIn is megy a Heos-ban.
-
LimaBravo69
tag
válasz
thomasvold #839 üzenetére
szia,
írtam privátot is.
Csak a Tidal nem megy Heoson, vagy egyetlen egyéb forrás sem működik?
pl. TuneIn netrádió, bluetooth, esetleg telefonon lévő zene, vagy usb?
A felbontás nem okozhat gondot, ha megy, akkor maxon is mennie kell. -
thomasvold
őstag
válasz
energomatt #842 üzenetére
Még nem írtam nekik.
-
energomatt
őstag
válasz
thomasvold #841 üzenetére
Mit mond a Marantz support ?
-
thomasvold
őstag
válasz
energomatt #840 üzenetére
Minden ilyesmit megnéztem.
-
energomatt
őstag
válasz
thomasvold #839 üzenetére
Firmware update esetleg?
-
thomasvold
őstag
Sziasztok
Vettem egy Marantz ND8006 hálózati lejátszót és HEOS-on keresztül a TIDAL nem működik. "Unable stream" hibaüzenetet dob. A TIDAL-on belül a minőséget levettem high-ra majd low-ra, ha esetleg nem tudja a nagy felbontást a HEOS, de ugyanúgy nem szólal meg HEOS-on keresztül. Esetleg érdemes belenézni a router beállításokba?
Tud valaki erre megoldást?
-
mcll
senior tag
Ha valaki a Tidal-t Plex-ben használja, az október 28-ig fog csak működni. Megszűnik a Tidal integrációja a Plex-ben.
Az imént kaptam az emailt:"Dear Plex user,
We’re reaching out today to let you know that TIDAL will be ending its integration with Plex. Beginning on Monday, October 28, 2024, TIDAL music streaming and integration features will no longer be available in Plex.
You may be asking, “what’s next?” If you want to continue accessing their features and music, you will only be able to do so using the TIDAL app.
We recognize this may impact you greatly, and we apologize for the inconvenience.
Sincerely,
Your Friends at Plex" -
LimaBravo69
tag
válasz
energomatt #834 üzenetére
A Marantz sajna sosem jelezte.
Amíg HEOS-ról tudtam csak vezérelni, a HEOS írta ki a minőséget, FLAC volt akkor a max.Többszöri HEOS/TIDAL support levélváltás alapján akkor ez volt a "csúcs" amit ki lehetett hozni a HEOS/MArantz párosból.
Azt nem értettem már akkor sem, hogy a lejátszót mi a túróért tették alkalmassá MQA kódolásra, ha nem volot hozzá semmi, amivel használni lehetett volna
-
energomatt
őstag
válasz
LimaBravo69 #833 üzenetére
A hardver eszközömön, Topping E50 DAC - mai napig is jelzi az MQA kódolást és annak mintavételi frekvenciáját. Csak a szoftveren szüntették ezt meg, ott nem látszik. A magasabb mintavételt minden eszközömön jobbnak hallom. Ha mindez, FLAC, akkor az az MQA-nal is jobb. (Értsd: azonos mintavétel esetén 44,1*16 felett.)
-
LimaBravo69
tag
válasz
energomatt #832 üzenetére
Telefonon indítva a lejátszást (vagy akár a desktop appon) emlékeim szerint jelezte az MQA állomány esetében a minőséget, de ezt füllel nemigazán tudtam alátámasztani. Sem a teló, sem a PC hangja nem alkalmas erre.
Szóval fene se tudja. Volt ilyen, jelzés szerint legalábbis.
A playlistemről talán nem tűnt el semmi, szóval ha volt is MQA-ban egy adott szám vagy album, ahogy ezt feljebb írta RetepNyaraB valószínűleg folyamatosan állnak át a kétféle flac-re. -
energomatt
őstag
válasz
LimaBravo69 #831 üzenetére
Nem az MQA tesztelése számomra az érdekes, hanem az, hogy valóban rendelkeztek-e ezekben az esetekben 44,1/16-nál nagyobb felbontású forrás anyagokkal. Minimum nagyon gyanús, hogy szinte az összes EMI, Sony-CBS-stb. régi klasszikus zenei kiadvány MQA-ban volt elérhető.
-
LimaBravo69
tag
válasz
energomatt #824 üzenetére
MQA-t nem hallgattam, mert nem tudtam lejátszani.
Elvileg a Marantz képes lenne rá, de mivel eddig csak HEOS-on tudtam vezérelni, ott nem ment.MQA megszűnt, lett helyette Tidal Connect. Szóval most tudnám tesztelni, ha lenne mit
szerk: elgépelés
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
energomatt #829 üzenetére
Nagy valószínűséggel alapból amit a kiadó elérhetővé tesz. Ha nem adnak nagyfelbontású mastert, abból a tidal se tud azt csinálni (parasztot vakítani persze igen, berakni a 44.1-et egy 192-es konténerbe, de hamar lebuknának vele és csak a méretet növeli feleslegesen. Talán nem vacakolnak ilyesmivel.
-
energomatt
őstag
válasz
RetepNyaraB #827 üzenetére
Vagy pl. Kíváncsi vagyok arra, hogy egy 352Khz mintavételezést jelző MQA fálj helyett mi lesz majd?
-
energomatt
őstag
válasz
RetepNyaraB #827 üzenetére
Ez nálam sem MQA jelzésű. Azért érdekes, mert a szoftver és a hardver mást jelez azokban az esetekben, ahol még nem történt meg az átállás. Ezek szerint legalábbis.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
energomatt #826 üzenetére
Miért érdekes ez? A tesztlistám első száma George Michael Brother can you spare a dime c. száma. Ez régen mqa volt, most a telefon 16\44.1 flacnak jelzi, de nem wifin vagyok, bekavarhat.
-
energomatt
őstag
válasz
RetepNyaraB #825 üzenetére
Mondj kettő-hármat ami MQA volt és már nem jelzi, mert én még nem találtam egyet sem! Persze alighanem másfajta zenéket hallgatunk.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
energomatt #824 üzenetére
Folyamatosan kódolják át az állományt. Nem néztem utána mikorra végeznek (végeztek?) vele, de egy darabig biztos eltart. Utána végre az összes gyártó lepattanhat erről az egészről.
-
energomatt
őstag
válasz
LimaBravo69 #823 üzenetére
Mi a tapasztalatotok az MQA-FLAC váltásról? Szoftveresen tényleg megszünt, de a DAC MQA dekódoló mégis azt jelzi, hogy még mindig van.
-
LimaBravo69
tag
válasz
RetepNyaraB #822 üzenetére
A te kedvedért is tettem egy próbát.
Két különböző telefonon nem játszik le egyszerre, az elsőn megszakad a lejátszás, ha a másodikon elindítom a zenét. De nem "szinkronizálja" a lejátszást.Csak a desktop app független a telefontól.
Értelemszerűen mindhárom eszközön ugyanarról az accountról lett indítva a zene. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
LimaBravo69 #821 üzenetére
Na ilyet nekem még nem sikerült, bár rég próbáltam külön listát hallgatni két eszközön. Én kibékülnék azzal, ha telefonon jól mutatná, amit mondjuk épp pc-n játszik. Neaggyisten vezérelni lehetne .
-
Z.É.T.
őstag
válasz
RetepNyaraB #818 üzenetére
Nem az van, hogy a Tidal elvileg egyszerre csak egy eszközön engedi a lejátszást?
(már egy éve nem használom, de ilyen rémlik)
((BlueOS + Android volt)) -
LimaBravo69
tag
válasz
RetepNyaraB #818 üzenetére
Sajnos egyelőre valóban ezt tapasztalom én is. Spoty előfizetés is van, a minőség azonban még az én fülemmel is hallható.
Szóval küzdök egyelőre, és bízom benne, hogy vagy a Spoty vezeti be "mosmátéllegmingyá" a flac/hifi minőséget, vagy a Tidal app nő fel a Spoty felhasználóbarát, tökéletes működéséhez.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
LimaBravo69 #817 üzenetére
Az app kalap szar, ha több eszközt kéne kezelnie. Kanyarban sincs a szpottyhoz képest sajnos.
-
LimaBravo69
tag
válasz
LimaBravo69 #815 üzenetére
És ismét csak magamnak, de hátha..
Az app egyelőre össze-vissza működik, ha másik eszközön megy a hallgatás, úgy tűnik, összeakad a Heos-szal. A lejátszási lista nem kozekvens, "leregad" egy adott számnál. Vagyis folytatja a lejátszást szépen sorban, de az appban még az első szám van, mitha az szólna, holott megy végig folyamatosan.
Remélem valami frissítés ezt is megoldja majd. -
LimaBravo69
tag
válasz
LimaBravo69 #801 üzenetére
Válaszolok magamnak, hátha van még valaki aki rajtam kívül Heos-t használ hálózati lejátszóhoz
Tegnap bóklásztam a Tidal natív app menüjében, és teljesen véletlenül, meglepve tapasztaltam, hogy működik a Tidal Connect a Marantz lejátszómon. Egyszercsak megjelent a menüben.A Heos marad egyelőre, mert a webes rádiókhoz tökéletes - különösen ajánlom a TuneIn appot. De a Tidalt innen kezdve csak az appról fogom használni.
-
M_Toni
csendes tag
2024. július 24-től nem fog tudni hozzáférni az MQA vagy 360 Reality Audio formátumú zenéhez semmilyen TIDAL-alkalmazáson vagy TIDAL-integráción keresztül.
A sztereó hangzáshoz a FLAC formátumot választottuk, mert az nyílt forráskódú. Ez azt jelenti, hogy minden előadó közvetlenül eljuttathatja kiváló minőségű zenéjét a TIDAL-hoz harmadik fél bevonása nélkül. Ez megkönnyíti rajongóik számára, hogy minden eszközükön a lehető legjobb hangminőségben élvezhessék a zenét.
A magával ragadó hangzás érdekében a Dolby Atmost választottuk formátumként, amelyet a jövőben támogatni fogunk a kompatibilis eszközök száma, a katalógus elérhetősége és a formátum művészek általi elfogadása miatt. Folyamatos együttműködésünk révén a Dolbyval lehetőséget adtunk az előadóknak, hogy kibővítsék szonikus látásmódjukat, és soha nem látott zenei élményben részesítsék rajongóikat.
-
válasz
energomatt #811 üzenetére
Az MQA kapcsán rengeteg a megválaszolatlan kérdés.
-
On July 24, 2024, we’re replacing the music in TIDAL’s MQA catalog with FLAC versions. In addition to this change, we're removing all podcasts and music available in 360 Reality Audio. Learn how these changes will impact your Collection.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Ragnar0203 #807 üzenetére
Grado Hemp
-
energomatt
őstag
válasz
Ragnar0203 #807 üzenetére
Egy "kis" ellentmondás, az on ear és a legjobban kihasználás között azért van. Biztos lehetsz benne, hogy százfélét használnak különböző izlésű, különböző zenei műfajokat kedvelő, különböző anyagi helyzetben lévő és különböző tájékozottságú emberek. Van viszont fejhallgató és fülhallgató topik is. Kérdezned sem kell, elég, ha beleolvasol.
-
Ragnar0203
csendes újonc
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már kérdés de szeretnék egy kis információhoz jutni.Ki milyen on ear fülest használ, hogy a legjobban kihasználja a Tidal adta hangminőséget. Minél többet olvasok ezzel kapcsolatban annál inkább elmerülök a mélységébe ennek a témának
-
Engedjetek meg nekem egy kis ajánlót (elsősorban) Linux felhasználóknak:
Tidal HI-FI Max Quality. A listen.tidal.com webes verziója ami elektronban fut Hi-Fi High & Max (24bit/96KHz) támogatással:- HiFi playback (High & Max settings)
- Notifications
- Custom theming
- Custom hotkeys (source)
- Better icons thanks to Papirus-icon-theme
- Settings feature to disable certain functionality. (ctrl+=
orctrl+0
)
- API for status and playback
- Disabled audio & visual ads, unlocked lyrics, suggested track, track info, and unlimited skips thanks to uBlockOrigin custom filters (source)
- AlbumArt in integrations (best-effort)
- Custom integrations
ListenBrainz integration
Songwhip.com integration (hotkeyctrl + w
)
Discord RPC integration (showing "now listening", "Browsing", etc)
MPRIS integration
- UI + Json config (~/.config/tidal-hifi/
, or~/.var/app/com.mastermindzh.tidal-hifi/
for Flatpak)GitHub: [link] Arch (AUR): [link]
#linux #arch #aur #tidal #hifi #24bit #96khz
-
LimaBravo69
tag
válasz
Kereso74 #804 üzenetére
Válaszoltam privátban, de leírom itt is, hátha mást is érdekel
.
Szóval Android Autó és natív Tidal app nálam szépen együtt dolgozik, a kereső is megjelenik nekem:
Vannak lejátszási listák, mennek a kedvencek, stb.Az előző hozzászólásban félreérthetően fogalmaztam, HEOS-t kizárólag otthon használok a hifi vezérléséhez.
Ott keresnék valami megoldást arra, hogy a Tidal által létrehozott listák megjelenjenek HEOS alatt is.
-
Kereso74
csendes tag
válasz
LimaBravo69 #803 üzenetére
Köszönöm, ha megnézed. Írtam privátot is, Neked.
-
Kereso74
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy android autós fejegységet, de sajnos a Tidal szoftvere mintha nem volna optimalizálva az autós android rendszerhez. Egyszerűen, nem tudom előcsalogatni a "kis nagyítót" , amivel keresni tudnék. Nagyon kellemetlen, mert a Tidal hoz van előfizetésem, míg a Spotify hez, nincs, mely persze, tökéletesen fut.
Használ valaki Tidalt, androidos fejegységgel?
Lehet, hogy valamit rosszul csinálok, de ha van tapasztalat a témában és tudnátok segíteni, azt megköszönném.Köszönöm.
-
LimaBravo69
tag
Sziasztok!
Remélem van itt valaki, aki HEOS-on keresztül használja a Tidalt.
Én egy Marantz M CR 612 hálózati lejátszóval hallgatok zenét, van Spoti előfizetés is. Nagy előrelépés volt a Hi-res audiók megjelenése, főleg úgy, hogy az eredeti előfizetéshez kapjuk.Autóban Android autóval tökéletes a tidal app, itthon azonban csak Heossal tudom hallgatni, nincs Tidal direct connect.
A kérédés: a Heos appra rá lehet valahogy varázsolni pl a napi mix összeállításokat?Előre is kösz a javaslatokat, ötleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Politika
- Filmvilág
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Háztartási gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest