Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Gondwana
üzenetére
No igen, a multiaspect nagy-nagy találmány
Most lehet dobálni, de a G3 tök jól bevált a mindennapokban: gyors, tapicskás, a híresztelésekkel ellentétben nem fordul ki az ember kezéből. Pofás kis gép lenne, csak éccaka gyengélkedik, meg mindig váltanám a képarányokat, de kivágással nem sok értelme van 
A GF1 viszont egy állat. Múltkor két éjszakai fotózást végiglőttem vele egy szem akkuval, a tegnapelőtti fotómnál is úgy volt, hogy előtte napokig használtam és úgy mentem ki vele éjszaka: a másfél órás kép végére esett egy csíkot a töltöttség, fagypont körüli hőmérsékletnél. Ezt az új, karcsúsított akkuk szerintem nem bírnák...
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- HP Z4 G4 / Xeon W-2123, nvidia P4000, 24GB RAM, 256gb SSD, 4TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most lehet dobálni, de a G3 tök jól bevált a mindennapokban: gyors, tapicskás, a híresztelésekkel ellentétben nem fordul ki az ember kezéből. Pofás kis gép lenne, csak éccaka gyengélkedik, meg mindig váltanám a képarányokat, de kivágással nem sok értelme van