Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- XMLTV EPG letöltő progi
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Te mi lesz veled ha két géped lesz...szaladgálsz egyiktől a másikig

Én is a másodiknak adnám az aranyérmet...
Más:
Szakik, akik G3-at használnak!
Most a 720p-je 25 vagy 50p? Ahány specifikáció, annyiféle jellemző...már olyat is olvastam, hogy a szenzoron 25p a kimenet, de 50p-re konvertálja AVCHD-ben.
Illetve; jól látom, hogy 720p-nél sokkal egyenletesebb a mozgás (nem az i vs p közötti különbség érdekel, azt a plazmám kiegyenlíti mozgáskompenzációval...)Remélem Vitalij gyorsan végignyomul a GF3-on (sztem eléggé hasonló a videó feldolgozása) és akkor következhet a G3 (aminek szintén hasonló)
Én már egy 30 mbit-esnek is örülnék...nem kedves Madgie kartács?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Cisco TTC8-02 - Konferencia kamera 12x optikua zoommal - több db
- Tamron SP 15-30mm f/2.8 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
Üzleti előfizetők hirdetései
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest