Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Van akinek semmi gondja a pana színekkel, szerintem is sokat javult az első m4/3 gépek óta. Nekem úgy tűnik, hogy általában inkább azoknak nem tetszenek a pana tónusok, aki pár évnyi olympus használat után váltott panára, ahogy én is
. De neked emlékeim szerint a régi gépeid is panák voltak, csak kompaktok, így szokva vagy már...MrChris: Ja Sony fronton szét sem néztem mit kapnék a pénzemért, mert nekem amúgy semmi gondom nem lenne velük, az a7s-ért, amit évente párszor kölcsön kapok is oda vagyok meg vissza, viszont saját mindennapi egyetlen gépnek az sem kéne. Mindenkinek másak az igényei, nekem meg már tele a t**** azzal, hogy a random turistafotókat is utómunkázni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. De neked emlékeim szerint a régi gépeid is panák voltak, csak kompaktok, így szokva vagy már...