Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Warning, the following stunts were performed by trained professionals or under the supervision of professionals on a closed course. Do not attempt this at home.
De tényleg. Reptér e célból lezárt részén, engedéllyel. Ott szabad
Én meg csak fotóztam.Grga: ha viszont világosabbra húztam, akkor a vörös csatorna égett ki, ami szerintem sokkal rosszabbul nézett ki. Amúgy a világítótornyosat nem érzem annyira alexpósnak. Tényleg ilyen kicsit sötét volt (ld. -1/3 FÉ-kel 1/80 a Nap irányába), a Nap már lement, és az ég csupa felhő volt.
Dolphin: a múlt év derekáig feldolgozott képeken döntően használt presetemben 10 szaturáció volt, az év végefelé és idén befejezett képeken 0
Na jó, a Velvia filmszimuláció valószínűleg elég sokat ad hozzá, még így felére lehúzva is. De azért remélem egy Rizsavi-festménytől megkülönböztethetőek maradtak 
Alexpósság: mint fentebb írtam, ahol a napkelte / naplemente volt a fő tárgy, ott úgy lőttem be, hogy az égbolt ne égjen lehetőleg nagyon ki, és amennyire csak lehet, megmaradjanak a részletek és színek. Ld. májusban volt egy nagyon szép napkelte, ahol volt pár kép a Gellért-téren és a Sziklakápolnánál a Szabadság-hídról, aztán pár percre rá felértem a Gellért-hegyen a kereszthez, és lekaptam a napkeltét néző fiatalokat. Utóbbinál egy jó adag részletet, színt, kiégést beáldoztam, hogy jobban lehessen az embereket látni, és ott bármit is próbáltam (ld. a Nap körül a vöröses kiégés), nem tudtam már az égbolt szépségét visszahozni.
Már régóta sokan mondják, hogy alexpósak a képeim. Nekem viszont így adják. Mondhatni ez már személyes védjegyem része
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1 humoros
- Milyen egeret válasszak?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Androidos tablet topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én meg csak fotóztam.
Na jó, a Velvia filmszimuláció valószínűleg elég sokat ad hozzá, még így felére lehúzva is. De azért remélem egy Rizsavi-festménytől megkülönböztethetőek maradtak