Hirdetés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jaa... azt hittem valami hivatalos forrásból.
-
donki
senior tag
válasz
righunter
üzenetére
De egyáltalán mire számítasz? Én nem akarok vészmadárkodni, sem mások kedvét elvenni, de én nem számítok túl sokra.
Abból kell kiindulni, hogy amit a videókban nem mutattak be, az nincs. Mert a marketing az olyan, hogy ha a játékban valami működik, azt felnagyítva bemutatja.
Itt ugye azt mondják, hogy a világ él és lélegzik. Ezzel szemben a egyetlen NPC interakció sem volt a bemutató videókban, sőt még csak a közelébe sem mentek az NPC-knek, hogy lássuk, reagálnak-e valahogy.
A cp2077 körénk rakott random tömeget, és egy megapoliszban az arctalan, névtelen tömeg az szerintem jó design döntés. Ha jól emlékszem reagáltak az ütközésre - szétrebbentek.
Ebben a játékban még ennél is kevesebbet várok, szerintem még ütközés sem lesz, simán át lehet majd gyalogolni az NPC-ken. Élettelen világ, minden csak látvány.
A harcban lesz valószínűleg ezer kombó, amolyan tekken féle, de mechanikailag közel sem olyan feszes mint egy soulslike-ban, nem is rémlik láttam-e staminát a videókban.
Nem biztos, hogy ez nagy baj, pl a gothic 3-at vagy az elexet a világ (látványelemek) elvitte a hátán, valószínűleg ezt is el fogja, de szerintem nem lesz összhangban a várakozásokkal. -
Nagyon ütősnek néz ki! Remélem nem lesz pofára esés, és nem egy Black Desert Copy lesz.

-
Skyhunter
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Semmiről, fiúk reflektálnak kis hazánkban a "felütésekre" ....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
VágniValó
üzenetére
Ha van, amitől a videók alapján nem teszem le az állam, az pont a grafika. Fenntartom a lehetőségét, hogy a videó-konverzió okán, de nekem ez a fajta grafika (főleg a vegetáció) kissé "szúrós". Nincs rá jobb kifejezésem. Ellenpéldának ott a Blood of Dawnwalker. Nézz bele bárhol, ahol fák vannak. Nem szúrja a szemed.
-
L_ajos
őstag
Volt még 20 ojró a pénztárcámban, azt kiegészítettem ( annyit megér alapon ) és várom a megjelenést.
Remélem nem lesz nagyobb a füst mint a láng
-
donki
senior tag
-
Én nem vagyok negatív, de azt érzem hogy ennél a játéknál nincs esély középútra. Vagy leesik a nép álla, vagy "na takarodjatok!" lesz.

Ami pozitív, megjelenés előtt majdnem 2 hónappal aranylemezere került a játék. Ez az utóbbi évek tendenciáját elnézve piszok erős.
Ami majd sokat sejtető lesz:
- A review-erek, és a nagyobb cégek (IGN, Eurogamer, Gamespot stb.) mennyi idővel a megjelenés előtt kapják meg a játékot?
- Megkapják-e minden felületre vagy csak PC-re? (Cyberpunk ugye...)
- Használhatnak-e a review-ban saját gameplayt, vagy csak amit a kiadó biztosít? (Cyberpunk ugye...)
- Hány nap lesz a review embargó? (csak aznapi, előtte 2 nappal, 5+ nappal előtte)Ha jól tudom a 48 óra a megszokott (lehet nem), szóval ha ettől több napot engednek, az mindenképp pozitív. Meglássuk.
-
donki
senior tag
Várom a játékot, de szerintem hatalmas bukás lesz. Többet ígér, mint a műfaj jelenlegi királyai együtt nyújtanak. Legrosszabb esetben nevetek egyet a (várható) bukáson, jó esetben pedig megveszem én is.

-
Daelion
őstag
válasz
VágniValó
üzenetére
Sosem értettem ezt az 'ősbűnt'.
HL 2 CD-s verzió óta rendelek elő játékokat, évente 1-2 teljes árút ha van olyan ami épp érdekel.
Eddig 1 volt összesen amit úgy ahogy megbántam de nem azért mert nem volt jó 1x végigjátszásra hanem mert túl drága volt ahhoz képest ami volt benne end game tartalom. 'Tiny Tina Wonderlands mert ugye Borderlandset is imádom tehát alap, hogy kellett'Engem sose érdekelt, hogy kinek mi a véleménye egy játékról/fejlesztőről,stb. Nekem tetszik és játszani akarok vele első naptól kezdve akkor fogok is.

Ez végett nem is szoktam review-et olvasni vagy pláne adni rájuk, egyedül játék+hardver performancet szoktam nézni mert az nem vélemény alapú.Szar játékok meg suttyó fejlesztők/kiadók mindig is lesznek az nem az én előrendelésemen fog múlni.
Ez is tetszetős de majd csak később fogok vele játszani, Black Desert is tetszett stílusra csak nekem már nem mennek ezek a MMO-k azt inkább nem erőltettem tehát én örülök hogy single player játék lett ebből.
Jó szórakozást a játékhoz!
-
Annyiban van szerencsém, hogy engem nem a frontra vonnak be. Vagy információszerzőnek nyomnak be kibervédelemre, vagy Titánba ülhetek. És ezt is fogom nekik mondani ha besoroznak: Nézzétek vagy Titánba ülök és aprítok, vagy tegyetek hírszerzésre, ha egyik se...ja akkor meleg vagyok
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest