Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Neeem, van pasija (
mondjuk nem akadály, hacsak rajta nem fekszik, debaromságokat már nem szoktam művelni)
Ja a nyoma ott van, majd PS kikapja. A végtelenhez konvergál egy ilyen fotózáson az, amire ügyelnie kell a modellnek. Így is kapott annyi instrukciót, hogy csodálkoztam, hogy úgy jött sminkre és körömre hugomhoz, hogy egész használható volt. Volt már gáz élményem modellel, sárga bőrkeményedések talpon és ilyesmik, amik persze vannak sok embernél, de neee fotózás előtt már egy 10-denes harisnyában ha lehet és főleg ne úgy, hogy megbeszéljük mosolyogva, hogy stúdió előtt 1-2 nappal pedikűröshöz megy... Mindenestre ő szépen felkészült, ahogy kértem, ez meg "belefér". Kicsit melós, de megoldom. Élőben rohadtul nem látszik sajna.De az Oly tette a dolgát. Éljen az izó száz.
Most kifacsartam belőle a maxot kb. de még így is van nem kis tartalék a RAW-ban. Soha a büdös életbe nem hittem volna, hogy itt kötök ki, pár hónapja még...@ ati3x:
és meglepődtem, mennyi bokeh-ja marad f/2.8-on is. Klassz cucc, amolyan kötelező darab. El is süllyesztem a kitobit a polc mélyére..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Videó stream letöltése
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja a nyoma ott van, majd PS kikapja. A végtelenhez konvergál egy ilyen fotózáson az, amire ügyelnie kell a modellnek. Így is kapott annyi instrukciót, hogy csodálkoztam, hogy úgy jött sminkre és körömre hugomhoz, hogy egész használható volt. Volt már gáz élményem modellel, sárga bőrkeményedések talpon és ilyesmik, amik persze vannak sok embernél, de neee fotózás előtt már egy 10-denes harisnyában ha lehet és főleg ne úgy, hogy megbeszéljük mosolyogva, hogy stúdió előtt 1-2 nappal pedikűröshöz megy... Mindenestre ő szépen felkészült, ahogy kértem, ez meg "belefér". Kicsit melós, de megoldom. Élőben rohadtul nem látszik sajna.
Most kifacsartam belőle a maxot kb. de még így is van nem kis tartalék a RAW-ban. Soha a büdös életbe nem hittem volna, hogy itt kötök ki, pár hónapja még...
és meglepődtem, mennyi bokeh-ja marad f/2.8-on is. Klassz cucc, amolyan kötelező darab. El is süllyesztem a kitobit a polc mélyére..