Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
"pár hónapja még a topiklakók 90%-a panasonic-os volt, annak a nagyja meg valamilyen G-t nyúzott"
Mennyi pálinkát ittál

Szerintem elég kiegyenlített volt az arány, sőt, talán az utóbbi évben többeknél volt Oly (OMD-vonal, majd most nemrég az EM10, EPL5 akciók).AMD: a gond az, hogy bár olcsóbbak, de nem hoznak hasonló teljesítményt, sajnos. Ha olcsóbban kell, akkor irány a használt-piac, 1, 2, de akár 3 generációval korábban is vannak még bőven elég erős 4magos modellek, én is egy régi i5 750-est használok még.
MrChris: bőven sokkal 100 alatt... az IPS-es 23" fHD Dell U2311H-t újan pixel-garanciával talán 70-ért vettem, utána volt az még 60 is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sweet.tv - internetes TV
- Mobil flották
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux Mint
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest