Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Hát én beza továbbra is azt mondom, hogy ha rendszerobjektívekben gondolkodik az ember, akkor nem kérdés, hogy Pana kell koncertre, főleg a régi Oly AF ellenében. Emlékszem, egy koncertre jött velem az E-P1, három zenekar alatt nem voltam képes vele egy épkézláb képet lőni vele. Ugyanott a G3 a szokásos, megszokott formáját hozta, de meglepetésre az LX7-tel volt a legjobb dolgozni, ugye a kis szenzor+nagylátó DoF miatt eleve előnyből indult a jó Pana AF, másrészt "fényekre számolva" is lőhet vele rövid sorozatokat az ember, nem barmolja szét a kezét az izgő-mozgó redőnyzár.
Zajosabb volt a kép? Igen. De megvolt a kívánt mozdulat, bemozdulás, sok mellélövés nélkül? Igen. Nekem nem is kérdés, melyik fontosabb egy koncerten.
Egyébként a Fujival még nem voltam koncertfotózni, lehet az lenne az a pont, amikor elgondolkodnék, hogy a francnak váltottam mft-ről

Új hozzászólás Aktív témák
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest