Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen videókártyát?
- VGA-kavarás, CES-ciki, AI-túltolás — HTTP #1
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
schawo
üzenetére
én még mindíg azon vagyok, hogy ha van fény, az összes modernebb csicsás szenzort leveri az e-p1, amit próbáltam... szal általában megy a techbuzulás mindenhol, hogy melyik a jobb szenzor, de sztem a végeredmény fontosabb, mint az, hogy hogyan teljesít iso 1600-on, meg hogy kiégnek-e a részletek, ha nem exponálod ki helyesen a képet. a g3, d7000, 60d-nek vigyorgok havonta egyszer, amikor koncerten is teljesíteni kell (magas iso), az e-p1-nek meg vigyorgok minden nap (képi világ) 
hibavissza: ez jó
apám annó amikor mobiltelefon fronton is divat volt a miniatürizálás, ellőtte ugyanezt a viccet mobillal, hogy vesz egy pici, vékony mobilt, hogy trendi legyen, + mellé egy nagyot, amivel megcsengeti a kis telefont ha nem találja a táskában 
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 7
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Napelem
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én még mindíg azon vagyok, hogy ha van fény, az összes modernebb csicsás szenzort leveri az e-p1, amit próbáltam... szal általában megy a techbuzulás mindenhol, hogy melyik a jobb szenzor, de sztem a végeredmény fontosabb, mint az, hogy hogyan teljesít iso 1600-on, meg hogy kiégnek-e a részletek, ha nem exponálod ki helyesen a képet. a g3, d7000, 60d-nek vigyorgok havonta egyszer, amikor koncerten is teljesíteni kell (magas iso), az e-p1-nek meg vigyorgok minden nap (képi világ) 
apám annó amikor mobiltelefon fronton is divat volt a miniatürizálás, ellőtte ugyanezt a viccet mobillal, hogy vesz egy pici, vékony mobilt, hogy trendi legyen, + mellé egy nagyot, amivel megcsengeti a kis telefont ha nem találja a táskában