Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
Szaré'-hugyé' bármit el lehet adni, de nem tudsz olyan alacsony áron meghirdetni valamit, hogy ne próbáljon meg alkudni néhány pofátlan. (Tip-top MF Nikkor 85/2-t adtam el 25-ért, volt akit "talán 20-ért" érdekelt volna
Szerintem ha ingyen hirdetnék meg valamit, akkor is lenne olyan aki azt kérné, hogy vigyem neki házhoz és még fizessek is :-) )A 14-42-nek nem az ára a legnagyobb baja, hanem az, hogy kb ez a legkevésbé keresett obi. Már összeszámolni is nehéz, hány változata létezik és még mindig jönnek újabbak. A legújabbnak kivételesen még értelme is van. Kár, hogy nem ezzel kezdték.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- BMW topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Panasonic Lumix G80 + G Vario 12-60mm 3.5-5.6 ASPH. POWER O.I.S.
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem ha ingyen hirdetnék meg valamit, akkor is lenne olyan aki azt kérné, hogy vigyem neki házhoz és még fizessek is :-) )