Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Beugrottam az Oly bemutató napra, de nem volt sok időm, így csak gyorsan végignyomogattam a két új PEN-t. Tesztképekre sem volt idő saját kártyára, de hátha más majd hoz

A PL-5 kezelése ugyanolyan nehézkes, mint a PL 3-é, nagyon ki van csúszva oldalra a kis tárcsa és a kilógó kihajtható képernyőbe akad az ember ujja használat közben. Az új cserélhető markolat viszont jópofa és hasznos is. A PM 2 a kevesebb gomb ellenére jobban tetszik. A tárcsa és a gombok mintha jobban ki lennének dolgozva, mint az elődön, de a ház már jól látszóan műanyag (vagy csak annak éreztem - tényleg, az E-PM1 fém?)Szóval külsőleg nem sok a változás, a lényeg az új szenzor.
Viszont egyelőre egyik sem mozgat meg annyira, mint a 9-18, amit felpróbáltam a GF2-re és megerősödött bennem az elhatározás, hogy ez lesz a következő. Ezzel használnám addig a GF2-t amíg el nem kopik a váz
Addig hátha kijön álmaim váza is
(és nem, sajnos nincs most felesleges 110 ezrem Rabimiki obijára
)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)