Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
-
joey04
titán
a flatnél is az volt mint most. szépen lassan minden flat lett. én akkor el is váltottam, aztán mindenhol elterjedt, akkor meg jöttem vissza, mert amúgy meg nem volt gondom vele, csak hogy okádék. ez most annyiban másabb, hogy én nem látok olyan nagy változást. kicsit rusnyább, aztán ennyi. a billt elszabták nagyon.
-
Ricardo
titán
Azt azért utálták, mert a korábbihoz képest "színes, szagos " volt. De amennyire tudom használható maradt. A kinézete változott, de használhatóságában nem volt visszalépés.
A mostanival viszont amellett hogy a kinézete megosztó (vannak akiknek bejön, és vannak akik utálják), pluszban a használhatósága is visszaeett. Olvashatatlan feliratok belógó szövegablakok, akadozás, és egyéb olyan hibák amik a kezdeti droidnak is becsületére vált volna. -
scdlsc
senior tag
De amúgy volt már ilyen. Az Ive féle iOS-től is sugárban hányt a többség (legalább is a fórumokon) az elején, aztán milyen szépen megszokták az emberek. Most meg visszasírják. Meg hulladék verzió is volt. Hogy ennyire? Azt már meg nem mondom, mert a múlt ködébe vész. Ki fogják kalapálni. Legalább jobban fogjuk értékelni a következő verziót.
-
.Szaki.
addikt
Ez kizárólag attól függ, hogy ez a pénzügyi eredményeken is megmutatkozik-e. Az, hogy az emberek a fórumokon arról chit-chatelnek, hogy mennyire félresikerült az aktuális iOS verzió, az egy másodpercig sem fogja érdekelni őket. Ha viszont azt látják, hogy a meglévő termékeken baromira nem frissítenek a felhasználók és az iPhone 18 iránt is megcsappan a kereslet, mert képtelenek egy normálisan optimalizált rendszert összerakni, ami mondjuk nem csökkenti drasztikusan a képernyőidőt, képesek kijavítani az elképesztően elszúrt billentyűzetet és mondjuk a ~0,5M Ft-os telefonon nem lehet látni microlaggokat, akkor elgondolkoznak azon, hogy itt lenne az ideje ha nem is egy radikális, de legalább egy differenciális innovációnak. Addig amíg ez nem történik meg, addig az Almánál szépen hátradőlnek és kérnek egy kávét. Bevétel van, fogynak a készülékek, akkor ki a francot érdekel, hogy a nemzetközi fórumokon mik a visszajelzések. Az iPhone 17 és 17 Pro Max sikerszériának számít. Ez nem fogja őket arra motiválni, hogy javítsanak.
És egyébként szörnyű, hogy ezeket kell leírni, mert az iOS volt eddig messze a legstabilabb rendszer. Viszont most olyan felhasználói élményt roncsoló dolgokat művelnek ezek a készülékek, amik engem abszolút a régebbi, más platformokra épülő telefonjaimra emlékeztetnek. Időnként újra kell indítani például? Egy iPhone-t? Ne már...
-
Zsolt,72
senior tag
-
Zsolt,72
senior tag
Hozzáállás/megszokás/vérmérséklet kérdése. Nekem a gyári Apple billentyűzeten a leggyorsabb a szövegbevitel, alig hibázik és sok segítséget jelentenek a "csereszöveg" menüpont alatt rögzíthető szavak, valamint a rendkívül pontos diktálási lehetőség.
Próbáltam más, elérhető billentyűzetet is, de mindig ehhez tértem vissza. Látom a fórumon, hogy sokan nem szívesen használják, a való életben viszont azt látom családon belül, ismeretségi körben, hogy nincs vele gondjuk.
A számokra való váltás is olyan dolog, hogy 2018-ban, amikor Androidról migráltam, kb 1 hét volt megszokni. Más pedig sehogy sem tud vele megbarátkozni, a fórum alapján. Neki van alternatív app használatára lehetőség.
-
Ricardo
titán
válasz
Bareszotron
üzenetére
"Figyelnek a részletekre."
Akkor lassana funkcionalitásra is kellene.
Pl ne kelljen váltani ha számokat szeretne beírni az ember.
Lehet szépen le van kerekítve, meg mintha benyomódna, de sokkal körülményesebb a használata.
Itt elé jól összefoglalják.
[link]Régebbi videó, de ezeknek a "problémáknak" jó része még ma is megvan.
-
Ricardo
titán
válasz
Bareszotron
üzenetére
"Javítani lehet rajta bármikor,"
Valamiért mégsem kapkodják el."A billentyűzet lekerekített szélei pedig rohadt jó ötlet, a Google mikor csinálja már ezt meg a Gboard-al?! Alszanak?"
Lehet előbb, mint ahogy az apple rendbeszedi a fapados billentyűzetét.
Majd kiderül.Neked prémium sokaknak pedig az eddigi legrosszabb ios.
-
Ricardo
titán
Ha tanulnak az Apple hibáiból (talán meg lehet ezt normálisan is csinálni) de én nem örülnék neki.
Majd meglátjuk hogy igaz e, és ha igen ők hogy oldják meg.
Ettől függetlenül én úgy gondolom hiba lenne.
Ha mégis meglépik, és ugyanolyan átgondolatlan lesz mint az Apple megoldása, sok év után elkezdek megint valami külső launchert használni. -
Zsolt,72
senior tag
Hamarosan a kis zöld robot is üveges dizájnt kaphat:
Miért akarna az Android 17 úgy kinézni mint az iOS26, amikor az Apple-nek sem jött be? - PCWPlus.hu
-
Ricardo
titán
válasz
Bareszotron
üzenetére
Az
[link] -
Bareszotron
aktív tag
Az iPhone 17 Pro a legprémium'érzetűbb telefon a Liquid glass frissítéssel
-
mrThomi
addikt
Ideje visszahozni a 32/64gigát...
-
hapakj
őstag
Én meg pont az Apple részéről hinném el, akiknek jelentős bevételük van a szolgáltaltatások terén is.
Talán még mellettük a Samsung és a Google, ami nem fire and forget mentalitással adja ki a termékeit.
Az összes többi, meg kb kényszerből támogatja a készülékeket, miközben most volt hír, hogy az Apple 12 éves készülékeket is frissít.
-
zzola
titán
Ezt bármelyik cégről elhinném, kivéve az Apple-t.
-
DarkChild
senior tag
Igazán nagyvonalú tőlük, hogy egy, max két évig "lenyelik" az esetlegesen felmerülő plusz költséget a RAM-ra, miután az elmúlt 10+ évben öt-tízszeres árat számítottak fel érte a usereknek, mint amit a valós piaci árak indokoltak volna

-
ddaydome
senior tag
Nem hiszem, hogy elengedik azt a vágyat, hogy a 26. Ferrari meglegyen.
Az Androidoknál üditő visszatérés lehet, ha visszavezetik a Micro SD bővítését a közép és felső ligákban is.
Nagyon komoly árak lesznek szerintem. -
Razzul
őstag
Jó lenne, de nem hiszem, hogy Tim Apple nagyon sokat engedne a szép magas profitmarzsukból.
-
pusszycat
nagyúr
Lenyeli?
-
1995M
tag
Én valahogy nehezen hiszem el az ellátási láncból lett CEO Tim Apple-nek csak most jut eszébe, ja kéne venni memóriát az új cuccokhoz. Szerződésekbe, lekötött kapacitásokba nem lát bele a média. Amit szeret a média, mondani mindenfélét Apple = kattintás. Egy éve ilyenkor az volt a téma milyen drága lesz az iPhone 17 a vám mizéria miatt, aztán sok hűhó semmiért.
-
Zsolt,72
senior tag
Pletykák…
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Más a pletyka forrása és tök mást is mond. De köszi, elolvastam és frissítettem a cikket a ZDNet Korea állításával, hogy szerintük emelkedni fognak az árak.
-
LosBlancosRM
őstag
Az Apple-t is elérte a memóriakrízis, már biztos, hogy drágább lesz az iPhone 18-széria
Ismét lemaradtatok valamiről, vagy a PCW kam?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Xiaomi 15T Pro 12/512GB Mocha gold
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- Samsung Galaxy A54 5G (128GB) - HIBÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest