Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaby_gyerek
tag
válasz
julius75
üzenetére
Többek között én. Az e-m5-öt nem véletlenül dicséri mindenki. Az egyik legjobb váz a rendszerben. A 12-50 egy furcsa objektív. Sötét, de nagyon, zavar is. De cserébe vannak nagyon jó tulajdonságai amitől zseniális alapobjektívnek: az átfogás 12mm-ről indul.
Teljesen belső működésű, zoom és fókusz is. A zoomot lehet "videósan" használni, lágy lesz a mozgása ilyenkor. A makró móddal is sok feladat megoldható. És az objektív a vázzal együtt időjárásálló. Akinek pedig kell a fényerő, az vesz hozzá olcsó fixeket. Nekem is van mellé 45mm 1,8 és 14mm 2,5. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Teljesen belső működésű, zoom és fókusz is. A zoomot lehet "videósan" használni, lágy lesz a mozgása ilyenkor. A makró móddal is sok feladat megoldható. És az objektív a vázzal együtt időjárásálló. Akinek pedig kell a fényerő, az vesz hozzá olcsó fixeket. Nekem is van mellé 45mm 1,8 és 14mm 2,5.