Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Természetesen RAW-ba lőttem,és azokat nézegettem vissza,próbálgattam az utómunkát.

Hát felőlem eltelhetne 5év is ezzel a vázzal,jó fogása akkor sem lesz.
Egyszerűen nem lehet megfogni. De ez van. Cserébe kicsi. Egy kis dslr már inkább szokható. Mert annak van fogása legalább,csak rossz.
Nagyon sok képet lőttem ekv 300-400mm-en,és tényleg próbálkoztam. Nem csak fostam belel a képeket,hanem igyekeztem kihozni a maxot a gépből,és magamból(tényleg nagyon kíváncsi voltam már egy jó kis milcre,hogy pontosan mire képes). De egyszerűen OIS ide vagy oda,nagyon könnyen bemoccant(2-3mp-ig még tartottam a gépet a kattintás után) A végén már hüvelykujjal is próbálkoztam exponálni. Kb még úgy volt a legjobb
)Nekem az az összegző gyors véleményem a rendszerről,hogy jó. De most már sokkal kevésbé fogom ajánlani egy belépő tükrös ellen. És valószínűleg fogok venni egy régebbi Oly-t majd olcsón,ami már frankó vidit tud. Főleg erre lenne jó nekem. Egy kis "vacak" amit csak bevágok a táskába,és szuper videót tud.
Fontos kérdés mindenkihez:
A Panasonic garancia hogyan alakul. Egy egyben vásárolt szettem van(G3+14-42 + 45-200) ,de csak egy garijegy van hozzá(és abban vesszővel elválasztva a szériaszámok) Na most ha én külön adom el akkor jól megszívtam,vagy mit lehet tenni. Garijegyet fénymásolni nem szokás

Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Napelem
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon sok képet lőttem ekv 300-400mm-en,és tényleg próbálkoztam. Nem csak fostam belel a képeket,hanem igyekeztem kihozni a maxot a gépből,és magamból(tényleg nagyon kíváncsi voltam már egy jó kis milcre,hogy pontosan mire képes). De egyszerűen OIS ide vagy oda,nagyon könnyen bemoccant(2-3mp-ig még tartottam a gépet a kattintás után) A végén már hüvelykujjal is próbálkoztam exponálni. Kb még úgy volt a legjobb