Hirdetés
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Mini-ITX
- RAM topik
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Természetesen RAW-ba lőttem,és azokat nézegettem vissza,próbálgattam az utómunkát.

Hát felőlem eltelhetne 5év is ezzel a vázzal,jó fogása akkor sem lesz.
Egyszerűen nem lehet megfogni. De ez van. Cserébe kicsi. Egy kis dslr már inkább szokható. Mert annak van fogása legalább,csak rossz.
Nagyon sok képet lőttem ekv 300-400mm-en,és tényleg próbálkoztam. Nem csak fostam belel a képeket,hanem igyekeztem kihozni a maxot a gépből,és magamból(tényleg nagyon kíváncsi voltam már egy jó kis milcre,hogy pontosan mire képes). De egyszerűen OIS ide vagy oda,nagyon könnyen bemoccant(2-3mp-ig még tartottam a gépet a kattintás után) A végén már hüvelykujjal is próbálkoztam exponálni. Kb még úgy volt a legjobb
)Nekem az az összegző gyors véleményem a rendszerről,hogy jó. De most már sokkal kevésbé fogom ajánlani egy belépő tükrös ellen. És valószínűleg fogok venni egy régebbi Oly-t majd olcsón,ami már frankó vidit tud. Főleg erre lenne jó nekem. Egy kis "vacak" amit csak bevágok a táskába,és szuper videót tud.
Fontos kérdés mindenkihez:
A Panasonic garancia hogyan alakul. Egy egyben vásárolt szettem van(G3+14-42 + 45-200) ,de csak egy garijegy van hozzá(és abban vesszővel elválasztva a szériaszámok) Na most ha én külön adom el akkor jól megszívtam,vagy mit lehet tenni. Garijegyet fénymásolni nem szokás

Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Mini-ITX
- RAM topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Nintendo Switch 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon sok képet lőttem ekv 300-400mm-en,és tényleg próbálkoztam. Nem csak fostam belel a képeket,hanem igyekeztem kihozni a maxot a gépből,és magamból(tényleg nagyon kíváncsi voltam már egy jó kis milcre,hogy pontosan mire képes). De egyszerűen OIS ide vagy oda,nagyon könnyen bemoccant(2-3mp-ig még tartottam a gépet a kattintás után) A végén már hüvelykujjal is próbálkoztam exponálni. Kb még úgy volt a legjobb