Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Természetesen RAW-ba lőttem,és azokat nézegettem vissza,próbálgattam az utómunkát.

Hát felőlem eltelhetne 5év is ezzel a vázzal,jó fogása akkor sem lesz.
Egyszerűen nem lehet megfogni. De ez van. Cserébe kicsi. Egy kis dslr már inkább szokható. Mert annak van fogása legalább,csak rossz.
Nagyon sok képet lőttem ekv 300-400mm-en,és tényleg próbálkoztam. Nem csak fostam belel a képeket,hanem igyekeztem kihozni a maxot a gépből,és magamból(tényleg nagyon kíváncsi voltam már egy jó kis milcre,hogy pontosan mire képes). De egyszerűen OIS ide vagy oda,nagyon könnyen bemoccant(2-3mp-ig még tartottam a gépet a kattintás után) A végén már hüvelykujjal is próbálkoztam exponálni. Kb még úgy volt a legjobb
)Nekem az az összegző gyors véleményem a rendszerről,hogy jó. De most már sokkal kevésbé fogom ajánlani egy belépő tükrös ellen. És valószínűleg fogok venni egy régebbi Oly-t majd olcsón,ami már frankó vidit tud. Főleg erre lenne jó nekem. Egy kis "vacak" amit csak bevágok a táskába,és szuper videót tud.
Fontos kérdés mindenkihez:
A Panasonic garancia hogyan alakul. Egy egyben vásárolt szettem van(G3+14-42 + 45-200) ,de csak egy garijegy van hozzá(és abban vesszővel elválasztva a szériaszámok) Na most ha én külön adom el akkor jól megszívtam,vagy mit lehet tenni. Garijegyet fénymásolni nem szokás

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon sok képet lőttem ekv 300-400mm-en,és tényleg próbálkoztam. Nem csak fostam belel a képeket,hanem igyekeztem kihozni a maxot a gépből,és magamból(tényleg nagyon kíváncsi voltam már egy jó kis milcre,hogy pontosan mire képes). De egyszerűen OIS ide vagy oda,nagyon könnyen bemoccant(2-3mp-ig még tartottam a gépet a kattintás után) A végén már hüvelykujjal is próbálkoztam exponálni. Kb még úgy volt a legjobb