Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrasgabor
csendes tag
Parci: Értem, tehát főleg a NEX-5 ergonómiájával vannak gondok. Kár érte, pedig a magnézium váz csábító. (és jót tesz a csontoknak) Volt már a kezemben, de akkor csak érdekességképpen felkaptam. Obik terén kezdetnek nekem elég a kit. (Főleg "utcai fotózás" témakörben tevékenykedem.)
Szulita28: Az AF+Stabi nélküli életről annyit, hogy azért volt már fényképezőgép a kezemben...
Két évig használtam hőn szeretett tanulógépem egy ZENIT 3M személyében fix obival stabilizátor, AF, és zoom nélkül. Azok úgyis csak elkényesítik az embert.. 
Nézelődtem már, persze NEX-3 palacsintával 84e, 18-55-tel 97e, a GF2 és az E-PL2 150e. Azért nagyon nem mindegy. Pont ezért kérdeztem. És ha kit-tel főleg ízlés kérdése a dolog, akkor ízlésem szerint spórolnék egy 50-est.
Mercutio_: Igen, a Samsung kipontozódott, pedig az EVF tetszene (nem a legjobb, de legalább van). A GF1 valóban tetszetős, az árad sem rossz, de sajnos még várnom kell a vásárlással. Addig marad a nézelődés, tájékozódás, hogy amikor aktuális lesz, már ne kelljen agyalni, hogy akkor most melyik is legyen.
Az SX130 persze nem volt komoly. (bár mondjuk RAW-ból még talán ki lehetne hozni dolgokat) A dpreview-n megnéztem pár géppel az ISO összehasonlítást, és az SX 210 simán hozza a GF1 szintet. (csak az egyik ISO80-on van a másik pedig 800-on. De melyik?
Sajnos RAW-ot nem engedik kiválasztani) Az E-PL1 800-on azért tisztább mint a GF1. (közöttük van kb. a NEX-3, sőt színeknél néhol talán ő nyer pl. a kártyalapnál)Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Horgász topik
- Február végén bárki kipróbálhatja a Marathont
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon RF 600mm f/11 IS STM teleobjektív - Újszerű -
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Két évig használtam hőn szeretett tanulógépem egy 

Sajnos RAW-ot nem engedik kiválasztani) Az E-PL1 800-on azért tisztább mint a GF1. (közöttük van kb. a NEX-3, sőt színeknél néhol talán ő nyer pl. a kártyalapnál)