Hirdetés
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
-
Csandi
addikt
Nálunk a server slam comp Recon, Assassin, Triage lesz, ezt így playtesteken játszás meg vidik után jónak ítéltem meg, de nyilván majd alakul a meta.
Server slamen nem lesz Thief, de amúgy az azért tetszik mert olyasmi a grapplje mint pathfinder apexből.
Playteseken Vandallal jatszottam (most nemtom mi az uj neve, amelyiknek duplaugrasa van csaj meg hosszu becsuszas) az se volt rossz de tipik duelist, team utilityje nem nagyon van.
-
-
Csandi
addikt
Ezt kérdezd meg tőlük Destinyben, lassan 2 éve invis hunter a playerbase 50%-a, pedig van még 2 másik class, és mindegyik classnak van 6 féle subclassa..
De legalább itt a recon kari fel tudja fedni akkoris ha invisbe van, szóval azt vszeg kötelező lesz vinni minden csapatba. -
-
-
.LnB
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igaz, nekem inkább a pénzük esett jól.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
.LnB
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azért tapasztalatból mondom, hogy egy-két kés skin jól tud ám jönni.
(CS2) -
Csandi
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Na meg ranked reset is lesz. Más játékokban is mindig újra felclimbolnak az emberek.
-
.LnB
titán
Mesélnek ismerősök is az ARC Riders-ről, és én azt sem csinálnám. Ráadásul ők sem tudják teljesen megmagyarázni, hogy miért játszanak vele.
A hangulat, dizájn miatt ezt megnézném. De hogy én gombákat mentsek ki, hogy a t*k*m tudja mit csináljak belőle.. Azt nehezen tudom elképzelni magamról.
-
.LnB
titán
Néhol már-már meggyőző ez a trailer.

Bár én kétlem, hogy a fejemet adnám ilyen extraction játékra. Egyszerűen nincs ennyi időm. És szerintem elég hamar feltenném magamnak a kérdést, hogy "miért csinálom/erőltetem én ezt?"
De ha nem felejtem el, erre a tesztre ránézek.
Ebben a játékban lesz solo mód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultra 2
- Professzionális gamer pc...!
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- 255 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
legyen ez is barna meg szürke?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)