Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Steam Deck
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
petrasgabor
üzenetére
az érzékelők mérete közti különbség ugyan számít, de sokkal kevesebbet, mint az, hogy melyik gép fogása jó számodra, melyiket szereted és nem utálod használni, és melyik az a rendszer, tehát gép + objektívek, ami neked kell. kompakt méretű, nagy átfogású zoom kell? kb. csak az olympus 14-150 a jó. elég a kitobi? az összes váz közül választhatsz. nagy fényerejű normál fix obi kell? egyedül a panasonic és a samsung ad.
ami a szenzorokat illeti, kb: sony nex összes > panasonic g3/gh2 > samsung nx, panasonic gh1 > olympus összes > panasonic g1/g2/gf1/gf2, de mégegyszer: a különbségek inkább a fórumokon tűnnek nagynak
, a valóságban hiába jobb a szenzor egy gépben, ha szar a fogása és utálod kézbevenni (a nex-5 nekem ilyen, míg a nex-3 tök jól kézreáll az elnyújtott markolata miatt. de egyiket sem venném, mert nincs rá olyan obi, ami nekem fontos.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, a valóságban hiába jobb a szenzor egy gépben, ha szar a fogása és utálod kézbevenni (a nex-5 nekem ilyen, míg a nex-3 tök jól kézreáll az elnyújtott markolata miatt. de egyiket sem venném, mert nincs rá olyan obi, ami nekem fontos.).