Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
madgie #12451 üzenetére
Igen, pl. ilyesmikre gondolok többek között. Amellett, hogy mindig kíváncsi vagyok a DXOmark mérésekre emellett sose hagyom ki pár Raw fájl gyakorlati kielemzését. A kettő kombinációjával szerintem már elég jól el lehet helyezni egy adott gép a teljesítményét.
Ha visszaemlékszel mikor kijött a friss GH2 DXOmark mérés és kicsit elmaradt a mért értékekben a GH1-től én már akkor is sokakkal ellentétben azon az állásponton voltam, hogy ennek ellenére a GH2 szenzora a valaha volt legjobb 43-as szenzor. És ezt nem azért mondom, mert hibásnak tartom a DXOmark méréseit, hanem mert megnéztem pár GH1 és GH2-es Raw képet és láttam ott pár olyan kis finomságot ami az amúgy nagyon minimális DXO által mért különbséget simán a GH2 javára billentette át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobd fel a gamer világod a GIGABYTE GeForce RTX 3060-nal! 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest