Hirdetés
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
válasz
madgie
üzenetére
Handheld Twilight mód ami csak Jpeg-ben elérhető és erős élesség és részlet vesztéssel jár?

Mennyivel jobb ez mintha egy OM-D-t az ügyesen zajszűrt gyári Jpeg-ében feltolom iso6400-ra és mondjuk a hatékony stabijával nyomok egy hosszabb expót?
Zajszűrt lesz persze, de azt mondtad a Handheld Twilight is erős részlet vesztéssel jár, akkor meg? A stabi + hosszabb záridőre meg mondhatod, hogy és ha mozog amit fotózol? Erre meg az tudom mondani, hogy ha Handheld Twilight módban több kép készül egymás után akkor ott se lehet gondolom közben túl sok mozgás, máskülönben érdekes dolgok születhetnek az összefűzéskor.

Kíváncsi lettem volna ha mondjuk nem egy könnyen kitartható ekv. 24mm-es obi lett volna a NEX-en akkor mennyire hatékony ez a Handheld Twilight. móka.
Persze én még nem próbáltam ezt a Handheld Twilight módot, lehet baromi jó, csak nehezen tudom elképzelni, hogy a fent vázolt körülményekhez képest bármi pluszt tud nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- MIUI / HyperOS topik
- VGA kibeszélő offtopik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest