Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Egérpad topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD FX
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
yle_greg
üzenetére
Először is, nem 300k az mk2 használt hazai ára, inkább olyan 210-250 (legalábbis én láttam ennyiért eladó darabokat).
A másik kérdésedre: ezek jó motyók, megbízható technikával, de 10-év az 10 év és az előélete sem ismert az adott darabnak. Igazából szerintem nem az az igazi kérdés, hogy mekkora rizikó, hanem az, hogy a hazai szerviz hogyan áll a javításukhoz. Etekintetben javaslom, hogy csörgesd meg őket, akkor legalább azt látni fogod, hogy milyen típusú támogatásra számíthatsz, ha megnyakkan benne valami (tippem szerint kb. semmire, de én előítéletes vagyok a Pana szervízzel szemben
).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).