Hirdetés
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
t.imi
üzenetére
Ha az én példányom nem lett volna decentralizált, valszeg a kedvenc objektívem lenne. Nagyon szép, fém tubus, tényleg éles volt, a színek is rendben...
Fel is ajánlották a cserét mert még 14 napon belül voltam, csak lakásfelújítás is elhúzódott és mivel láttam, hogy a tedd próbára példánya bár szép egyenletes képet adott, csak sokkal életlenebbet, így nem mertem bevállalni, mert nem volt ennyi időm. Ezeket a teszteket elég sokáig szoktam, aprólékosan csinálni, nem fért volna bele.
Ilyen ez, azért voltak elsőre is hibátlan objektíveim, pl. az M.Zuiko 60 az valami brutális, milyet karcol és akárhogy is nézem, nem tudok belekötni, a 9-18 pedig nyitva is annyira éles, hogy egymás mellé raktam a 12-es képeit, amit rekeszeltem is és komolyan élesebb volt még úgy is az a zoom. Szóval abból meg valami átlagon felüli példány kerülhetett hozzám.
Vigyázok is rá rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vigyázok is rá rendesen.