- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nagy méretű ColorEdge monitort villantott az EIZO
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Skillet #32455 üzenetére
~500Km-t mentem azóta mióta néztem. Aztán megeshet, hogy már akkor is kevés volt, csak szarul láttam...
De a tegnapinál 100% h több volt benne.Ilyenkor nem dolgozik ám egyik normális szerelő/szerviz se... Most vagy lemegyek az egyik az egyik lenyúlós, kókler helyre vagy megpróbálok lemenni vele Győrbe megint pályán, aztán eljutok odáig lábon akkor megnézetem jövő7-en vmi normálisabb helyen. Bár egy ilyen piti mérést csak megtud csinálni még egy kókler is szerviz is, nem?
(#32453) Integrale: Nem terveztem Astrát venni, azért nem fogok venni ugyan ilyen v még szarabb autót csak azért, hogy legyen... Ha "megbukik" a kompresszió mérésen akkor eladom, aztán megint tömegközlekedek amíg nem lesz megfelelő anyagi forrás újra...
(#32454) w333: Hát biztos nem nyugger tempóban mennék vele, de tudnám a határokat. Nemám még a végén azt hozzátok ki, hogy én gyilkoltam le a punto motorját 5hónap alatt...
Amúgy az a GSi elég tetszetős, de ennyiért lehet az jobb állapotú, mint a punto? Meg ahogy nézem ebben nincs klíma, az utóbbi évek 50fokos nyarait meg biztos nem bírnám ki nélküle...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Lightyear - befektetési app
- Építő/felújító topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Androidos tablet topic
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- OLED monitor topik
- One mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest