Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
D.Orion #90839 üzenetére
Illetve találtam egy régebbi modellt az Euronics-nál. LG 43UJ6307 Látom ezen "csak" webOS 3.5 fut, ez a közeljövőben gondot jelenthet? (Támogatások megszűntetése)
Jól sejtem, hogy Samsung esetén ilyen árban gyengébb minőséget kapok csak a pénzemért?
-
D.Orion
veterán
Üdv! Pár napja keresgélem a leendő új tv-m. Nincsenek nagy igényeim és ehhez mérten a keretösszes is csekély.
100.000Ft környékén nézegettem, első sorban 32"-os tv-ket.
LG-ből a 32LK6200PLA és a 32LK6100PLB esett a választás. Ezek most 100K alatt vannak. Eme két tv között van valami tudásbeli különbség? Honlap alapján nem jöttem ár, hogy a színén kivűl miben tér el a kettő. Összefoglalóból jól értem, hogy a lényeg a 6xxx vagy 5xxx? Az, hogy 6100 vagy 6200 csak a talapzatot jelenti? A betűk mögötte pedig a színt? (Vagy fordítva, 100-200 a szín, betűk meg a talapzat. Ez végülis mindegy.)Esetleg ha kitolom a keretet egy kicsit, akkor beleférhet pár 43" modell.
Pl:
43LK5900PLA 110K
43UK6200PLA 115K
43UK6300MLB 120KAmire használnám:
Esténként max 1 óra tv-zés(úgy is elalszom rajta). Hétvégen egy-egy mozifilm HD-ban pendrive-ról.Szerk.: LG oldalán összeszedtem összehasonlításba. Az 5900-at ki is vettem a listából. És ahogy nézegetem a 43" max méretben és hangzásban(10W helyett 20W) adna nekem csak többet. Képminőségben esetemben nem, mivel a 4K-t nem használom ki.
-
Sziasztok,
érdeklődni szeretnék, hogy mi lehet a megoldás arra, hogy a 4.7-es WebOS-sel rendelkező 55OLEDB7v TV-m megjelenítse az MKV fájlban lévő feliratokat? A felirat menüben látszódnak, de hiába választom ki, nem mutatja őket. Ha mellé teszek egy feliratfájlt az rendben megjelenítésre kerül a film lejátszásakor. A filmek egy USB-s HDD-n találhatók közvetlenül a TV-re kötve.
-
Bass
addikt
Sziasztok van egy LG lh 590v rettenetem amin kiderült h csak olyan hbo go aplokáció van amit csak szolgltatói elöfizetéssel tudok használni egy kód miatt viszont nekem nem kell mellé a többi pakk igy elöfizettem online,próbáltam a webos böngészöjét is de rémesen lassú.Telefonon,laptopon megy szépen .Laptopról (Dell i5-s)szeretném tükrözni de a laptop nem látja a tv-t pedig mind kettö 5ghz-s hálón van. A tv-n mit kell büvészkedni?
-
szanozs
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, hogy az alábbi két tv közül melyiket volna érdemesebb megvenni:
LG 43LK6100PLB
LG 43UK6400PLF
Az hogy az egyik UHD-s az a vásárlásban nem befolyásoló tényező. Árban ~4000Ft a különbség. -
tayaka
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget kérek tőletek. Szeretném ha többen ajánlnátok készüléket a számomra.
Új tv-t szeretnék venni, kritériumaim:
- kb 300.000 Ft vételár ig
- min. 50" átmérő
- lehetőleg többet bírjon mint az előző (Sony 55W809C 2.5 év)
- amire használnám: tv nézés, film nézés(külső viny.-ról, youtube-ről), játék
- magas felontású legyen(UHD)
Kb ennyi, várom az ajánlásokat egy kis indoklással ha lehet.
Köszi előre is. -
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek ötlete, hogy miért nem megy ezeknek a TV-knek a böngészőjével a mediaklikk.hu oldalon semelyik stream sem? A reklámot hibátlanul lejátsszák, két különböző Lg TV- n ugyanaz, csak a körözés megy!?
Másik problémám, hogy a HBO-GO adásánál rendszeresen elkezd pufferelni, és hiába indul el a lejátszás újra, a pufferelés felirat kint van az elhalványított képernyőn, alatta meg megy a film. Ez mitől lehet?
-
cypher23
csendes tag
Sziasztok,
a segítségetek kérem. Windows 10-es laptopom képét szeretném megosztani a TV-n (UJ701V).
screen share-en keresztül látják is egymást de mikor csatlakozni szeretnék a laptopról mindig ezt írjaki a tv-n : "sikertelen csatlakozás a screen share alkalmazáshoz, próbálja meg úja"
nézegettem mindeféle you@tube videókat ahol ez tökéletesen működik sajnos nálam nem.
Lenne vkinek esetleg vmi ötlete?
Előer is köszönöm!
-
-
ambushka
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vettünk egy LG 55UK6300MLB televíziót, amivel lenne egy kis problémám.
Elméletben támogatja a HEVC-et, igazából semmi infot nem találok róla az égvilágon, a használati útmutatója is használhatatlan, de gyakorlatilag eddig bármilyen filmet próbáltunk megnézni rajta, az szaggatott, villogott a kép, stb. Egy külső vinyóról próbálunk filmeket lejátszani.
Valaki találkotott már ilyennel? Vagy tényleg támogatja egyáltalán a tv ezt a kódolást?
-
batai15
félisten
Egyéb ötlet? Pl wireless kép és hang át vitel laptopról? Hdmi sajna nincs rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest