Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tomcsi23

veterán

Érdekes, hogy ennek ellenére pénzbeli különbség is van (10e körül sok helyen). Mondjuk a típusszámból a laikus ember arra gondolhat, hogy a 635 az újabb modell.

Egyébként ezekre a példányokra ez a “beégés” (de inkább ghost effekt) általánosan jellemző vagy ez már hibának számít? Illetve a káva melletti kb 2 centis részen körben egy kicsit sötétebb a megvilágítás.
    Most került ide egy 43-as a 634V-ből. A panel nem lötyög sehol, jó az illesztés a kávánál is, nincs plusz bevilágítás a sarkoknál, csak a fentieket tapasztaltam. Hozzáteszem, egyik sem zavaróan, de azért megfigyelhető.
    Főleg upc boxos jelet nézünk - egyelőre. HD nélküli adások is nagyot villantanak, igazán pozitív csalódás. Mondjuk arra már rájöttem, hogy az akadozó kép a trumotion kikapcsolásával folyamatos lett. Ezt az akadást smart jelnél (web, youtube) nem tapasztaltam.

Ja, meg egy kép beállítási javaslat esetleg? Az alábbi - más típushoz ajánlott - beállítás nagyon elvitte itt a képet. :)
    :R

Új hozzászólás Aktív témák