- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
japunk
aktív tag
Sziasztok!
Kinéztem kettő darab tv-t, pontosabban ezeket: LG 49UH770 és LG 55UH6157.
Melyiket ajánlanátok inkább? Tapasztalatok?
Köszi előre is!
-
Sakka
tag
Vagy esetleg az LG 47LB674 -ről tapasztalatok, vélemények?
Kicsit sürget az idő, így kikérném a véleményeteket..
-
Sakka
tag
Sziasztok!
Jó reggelt!Az LG 47LB652 -ről mi a véleményetek?
Esetleg tapasztalatok...
Érdemes filmre, általános tévézésre?
Szép kép, használhatóság, tartósság... -
gaijin09
csendes tag
teljesen láma kérdés:
az LF652V tévék támogatják a titkosított HTTP élő megosztást? ( encrypted HLS streams )
-
Sakka
tag
Üdvözlet!
Régi tévém megadta magát 106-os plazma.
Most vásárlás előtt állok és annyi tévé van a piacon, hogy kicsit besokalltam
A cél film nézés jó minőségben, tv nézés ( settoboxon), illetve, hogy a fekete azért jó lenne ha közelítene a feketéhez, szép színek, Usb, s ennyiben ki is merültem.
3D nem kell, bár más sokban alapból benne van.Amiket nézegettem és kikérném a véleményeteket ezzel kapcsolatban ha lehet.:
Azért az összeg is véges számomra, de e kategóriában szeretnék.
LG-47ln575
LG 47LN613 ( Bár erről olyan sokat nem találtam, de színpatikus a mérete)
LG 42LF650
Samsung UE40JU6050
Ezek lennének a versenyzők.
Vagy esetleg Philips?Szeretnék egy kis tanácsot kérni a kedves publikumtól
Előre is köszönöm a válaszokat. -
törölt tag
válasz
prannk #76687 üzenetére
Szia!
Itt (#76408) oldmanoka nemrég írt véleményt az UH6207-ről, ami totál ugyanaz mint az UH 6107, csak a talpa más. PMI és PQI képminőségi indexet jelent.
Mauddip A FHD-t szépen felskálázzák az UHD tévék, szóval nem lesz gond vele szerintem, de azért próbáld ki valahol, meg hogy a nagyobb méret nehogy zavaró legyen. Előtte majd: Input gomb, vagyis a bemeneteknél HDMI helyett a PC vagy Konzol ikont kell kiválasztani a játékhoz.
meke11 Szerintem még a dizájn is ugyanaz, azok csak ilyen lényegtelen régiókódok a számozás végén ezeknél.
-
meke11
aktív tag
Megtudná mondani valaki, hogy mi a különbség a UH850V és a UH8507(9) között? Remélem csak dizájn béli az eltérés!
Köszönöm -
Toth_Jani
őstag
Azt mindenképpen figyelembe kell venni hogy egy 360p videó egy 5"-os FHD mobil kijelzőn jól mutat de egy 40-50"-os FHD kijelzőn csak a jó közeli állapotot lehet kihozni sok kis pixel kíséretében.
Aki TV nézésre akarja használni a TV-t az vagy fizessen elő HD csomagra vagy rossz minőségű SD csatornák esetén koncentráljon a műsor tartalmára.
Nálunk a szolgáltató analóg és digitális minőséget is tud, az analóg egy 32"-os TV-n gyalázatos, a digitális csodaszép, egy 42"-os TV-n mindkettő inkább az "ezért pénz kérnek?" kategória. -
prannk
őstag
Pmi és a pqi lozott mi a kulonbseg?
-
prannk
őstag
Sziasztok! Tudnátok mondani véleményt errol a tv rol?
Lg 43 uh6107 ?
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék érdeklődni tőletek, ami lehet hülye kérdés is lesz, de mi a helyzet a mostani LG tv-k natív felbontásával?
Tehát jelenleg egy 5 éves Samu tv-m van, ami fullHD, család szeretne egy ekkore (40-es) tv-t otthonra, én meg kigondoltam , h ezt odaadom, és veszek egy újabbat, de most LG-t, sok jót hallani róla.
Viszont ha már veszek, akkor 4K-t, de...
Jelenleg ugye fullHD-ben játszok, szépen is megy meg minden, de ha pl 4k tv-n szeretnék csak fullHD-ban játszani, akkor mi van? Nem lesz gond vele a mai világban? Nem fog rosszabbul kinézni, stb?
(970GTX-em van, 4 giga rammal, és igen, monitornak használom a jelenlegi tv-m is, és ez is annak menne főleg)Köszi szépen előre is a válaszokat!
-
nonozoom
tag
Sziasztok!
Mostanában meghülyült a TV ( lg 32 LB5610 ) A csatorna sorba léptetésnél, nem hagyja ki azokat a csatornákat, melyeket át kellene ugrania. Szürke, nem is aktív, mégis beadja és nem is enged továbbmenni. Hiába léptetsz előre egyet, ugyanúgy az jön be, csak ha kettőt nyomok rá, akkor lép egyet előre. Kissé kezd idegesítő lenni! Mi lehet erre a megoldás? Valakinek, ötlet? -
-
Gulyopapa
addikt
Sziasztok!
LG 65UH950V TV-t szándékozok venni.
OLED is szóba jöhet, de az ára miatt hezitálok.
Vélemények?
Köszi előre is. -
Sziasztok!
Van egy lg lf632v TV-m...
Azt szeretném megkérdezni, hogy megoldható-e valahogy, hogy WIFI-n keresztül elérjem az azstali gépem HDD-jét, és arról tallózva indítsak el filmeket?
Keresgéltem én a menübe mindenfelé de nem sikerült rájönnöm hogy lehetséges-e az ilyesmi -
ashtm
csendes tag
Egy hetes ismerkedés után leírnám a véleményemet a 32LH6047-ről, hátha segít valakinek.
Pro:
Szép a képe (nem tapasztaltam felhősödést)
WebOS teljesen használható és eddig jónak is tűnik
DLNA szépen működik
Hangja is rendben van
Rádiós billentyűzettel szépen összedolgozik (Logitech K400 Plus)
Formátumtámogatása OK (nem eszik meg mindent, de 95%-ban igen ami szerintem jó arány)
A lábai (simán elfér alatta a BD lejátszó, már amennyiben nem haladja meg az 5cm-es magasságot)
Kibontottam már pér TV-t, de eddig ennek a legésszerűbb és leghasználhatóbb a csomagolási megoldásaKontra:
Lassú a menüje (korábbi Samu UE32EH6030-al összevetve)
A távirányító elég gagyinak tűnik (nevetségesen könnyű)
A Youtube nem érzékeli a billentyűzetnek csak a tapipadját
A retinakiolvasztó rózsaszín a menükbenÖsszességében bejött, nem volt rossz döntés.
Pár infó, amit az LG Supportból szedtem ki még vásárlás előtt:
A készülék képfrissítése100Hz, ez a frizikai panel benne.
A televízió támogatja a H264 és X264 kódolásokat is.
Direct led-es a készülék ami azt jelenti, hogy a kijelző mögött van a megvilágítása
A böngésző csak HTML5 kódolást támogat, flash-t nem támogat. -
Beni2360
félisten
-
Bako83
csendes tag
Sziasztok!
Az LG 43LH541V képes tv adást rögzíteni pendrivera vagy külső HDD-re? Akinek van esetleg meg tudná erősíteni vagy cáfolni?
Köszönöm
-
Szoke1982
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Atomtv boltról? Mert csak ott talàltam ami kellene tv . Hivatalos lg gari? Stb.. köszi előre is. -
tonerz
aktív tag
válasz
middleaged #76669 üzenetére
Amikor vásárlás előtt voltam, én is túrtam a netet ezerrel és láttam ezt az oldalt is amit linkeltél.
Egyedül náluk láttam ez a 47-es input lag eredményt, mindenhol máshol 30-ast írtak.Ezen a videón [link] viszont tökéletesen van prezentálva hogy 30ms az input lag.
Kb 2 hónapja van meg a tv és már jó pár multi fpst és tpst is játszottam ps4 platformon és semmi problémát nem tapasztaltam ezen a téren. -
FIREBLADE78
addikt
válasz
SkyLine3000 #76667 üzenetére
Jó lenne megúszni 100k alatt,de köszi a beszámolót,tehát a nagyobbak is elég jók.
-
tonerz
aktív tag
válasz
FIREBLADE78 #76665 üzenetére
Nekem 42lf652 van, ps4-el használom, input lag szempontjából is jó.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
FIREBLADE78 #76665 üzenetére
Nekem 43LH630V van. GTA5özni szoktam néha rajta. Meg egy kis NFSMW, stb. HDMI-n keresztül. Teljesen jó.
-
FIREBLADE78
addikt
Főleg játékra keresek fhd tévét. Ajánlottak 32lh530v,32 lf561v illetve repertoárban van 43lh630v,42lf652v is. Ezek közül melyik a best buy? 100cm-esek megérik a dupla árat? Bőven megfelelne a kisebb méret is,de nem tudom hogyan viselkednek ps4 alatt.
-
mundzuk
csendes tag
Sziasztok...
kb 1 hónapja 49uh7707 tv t vásároltam és sajnos hibás :kb 3 h után elmegy a kép hang marad ...LG márkaszerviz Lcd t cserélt sajn maradt a hiba ...viszont vmi fura van az lcd vel más mint az elődje....a kérdés honnan tudom meg h ips panel vagy sem amit beleraktak? 4k s az tuti..
-
-
Beni2360
félisten
válasz
sgabor #76660 üzenetére
Ha jól tudom -NEM- mert nálam sem lehet megcsinálni. A szolgáltatót nem írtad de ez ebből lényegtelen.
Lehet kedvencekbe berakni abban a sorban amit szeretsz és nem a gombokkal hanem a pr léptetővel tudsz sorba menni a kedvencek választása után. Legalább is az én LB szériás TV-nél ez a lehetőség van. Nem tudom, hogy változtattak-e rajta. -
sgabor
csendes tag
A napokban lettem boldog tulajdonosa egy LG 42LF652V TV-nek. Hihetetlenül hangzik, pedig igaz, eddig CRT kocka tévém volt. Évezredes volt a váltás, gyönyörű a képe, hangja az LG-nek!.
Egy bajom van csak vele:
Megtalál a csatornakereső X db Digitális csatornát és Y db analóg kábel tv csatornát.
A gondom az, hogy ezeket teljesen külön kezeli a menüből elérhető Csatornakezelő. Így mindkét kupacban van 1-es, 2-es, 3-as, stb. Emiatt nem tudom elérni azt, hogy a távirányítón pl olyan sorrendben állítsam be a kedvelt csatornákat az első 9 gombra, hogy digitális/analóg vegyes sorrendben legyenek pl.
Az adott távirányító szám gombot megnyomva
1. valamelyik digitális csatorna
2. egy másik digitális csatorna
3. egy analóg csatorna
4. egy digitális csatorna
5. egy analóg csatorna
induljon el. -
PrometheusX
aktív tag
Sziasztok!
Most tervezzük egy tévé vásárlását. Főként tévézésre (DigiTV-vel), számítógépről filmlejátszásra, és a jövőben konzolról való játékra (PS4, Xbox One) lenne használva 2 - 2.5 méter távolságból. A Milyen TV-t vegyek? topikban az LG 43LH630V-t ajánlották, illetve nekem is megtetszett eléggé. Szeretném megkérdezni tőletek, hogy mire kell számolnom, van-e hátulütője, milyenek a tapasztalatok vele kapcsolatban? Ár / érték arányában jó vétel lenne most 130.000 forintért?
Köszönöm előre is!
-
ooloo
őstag
Üdv ,
Ma lehidaltam .... karikor megleptük magunkat egy LG UHD tévével . Sikerült beszereznem egy 10bit 2160p filmet ( Mad Max ) . Először a Laptopomon indítottam el a filmet . A kép szaggatva jelent meg .... kb 3 mp 1 képkocka . Nézhetetlen . Kíváncsiságból rámásoltam a külső merevlemezre és csatlakoztattam a tévéhez . A tv simán lejátszotta . Fejlettebb , nagyobb tudású processzor van a tévében , mint a laptopomban ?
Csak egy apró bökkenő van ... a hang angol . A laptopon a hang magyar ( döcögős kép mellett )
-
Rossi
addikt
Tök jó, hogy mától 0% THM akció van a Media Markt-ban, de pont mától már nem lehet kapni a 49LH630V-t...
Nincs kedvem megvenni egy összegben, van egy (igaz 32"-os) FHD TV-m, de 0%-kal megvettem volna...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
SkyLine3000 #76650 üzenetére
Ja, nekem is jobban tetszett a köralakú, de azért szerintem nem árt naprakészen tartani a rendszert, hátha reszelnek valami fontosat is benne. Mondjuk ezt bármikor felteheted, meg gondolom, vissza is lehet állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest