Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Konzolnál milyen beállításokat érdemes eszközölni a TV-n?
UM7450PLA.Köszönöm előre is!
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
65UM7450PLA mennyire lehet alkalmas konzolos játékra?
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Segítsetek pls.
HP ProBook laptop (2 éves), filmnézéskor HDMI kábellel rákötve egy LG 65UM7450PLA TV-re.
Adott egy 4K film, H.265 kódolással.
A laptopon szépen simán fut, rákötve a TV-re akad a kép.
Gondoltam régi a kábel, vettem egy "premium high speed UHD 4K" kábelt.
Az akadás maradt.
Mi lehet a megoldás?
Előre is köszi! -
Rossi
addikt
Sziasztok!
Megérkezett az euronics-tól az LG 65UM7450PLA TV, tudtok esetleg tippeket adni a beállítások kapcsán?
Illetve bármilyen tippet, trükköt szívesen fogadok.
Előre is köszönöm!
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Lassan eljön az ideje, hogy az annak idején a fórumot olvasva kiválasztott LG 49LH630V-t leváltsam egy 65"-os UHD TV-re, mivel költöztünk, messzebb került a tv a kanapétől, így már kicsi a 49".Mit javasolnátok, ha OLED-re nem szánok annyi pénzt, LED/LCD-ből viszont szeretnék egy jó, idei, smart UDH TV-t?
UM7400, 7450? 7100 esetleg?
Ahogy nézem ezek 210-260k között mozognak.Előre is köszönöm!
-
Rossi
addikt
A Plex-nél minden alkalommal be kell jelentkezni böngészőből, vagy csak azért van ez így, mert frissített a TV-m?
Tegnap raktam össze, szóval ma nézek rajta másodszor filmet.
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
49LH630V (amit a Telekom 3 hónap alatt szállított ki...), optikai kábellel van összekötve egy soundbarral.
A tv műsor hangerejét ha beállítom megfelelőre a soundbaron, akkor az applikációk (pl. Spotify, vagy Plex) hangereje baromi magas.
Erre van valami spéci beállítás?
Illetve képernyő beállításokra van valakinek egy jól bevált setupja?
Köszi előre is!
-
Rossi
addikt
válasz
#94529552 #80465 üzenetére
És igazad volt...
Elültetted a bogarat a fülemben, ezért felhívtam őket, és a megrendelés "elakadt a rendszerben".
Előadta a hölgyemény, hogy két lehetőségem van, újra megrendelni a készüléket, vagy egyeztessek a kollégájával.
Mondtam, hogy egyik sem, szépen intézzék el egymás között.
Így is lett.Plusz még írtam egy panaszt is, hogy ha a héten nem érkezik meg a tv, akkor vegyék semmisnek a megrendelést.
-
Rossi
addikt
válasz
huncutka1029 #80463 üzenetére
Igen, egyszer már nekiugrottam, midnen dokumentum volt nálam a tájékoztatónak megfelelően, max a születési anyakönyvi kivonatom hiányzott... Erre belekötöttek, hogy a főbérlőm által továbbszámlázott rezsiszámlákon miért nem az én nevem van, és a cégnek is miért csak a postafiók címe.
Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem foglalkozom ilyenekkel, mivel ez már nem az első ilyen pofáraesésem volt.
-
Rossi
addikt
válasz
huncutka1029 #80460 üzenetére
Tudom köszi, de hivatalosan 30 nap a szállítási határidő, illetve így kamatmentes részletre lesz.
Bár egy összegben is ugyanennyibe került volna, de már nem akarok variálni, ráér.
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, a Media Markt-ben a 49LH630V 136.000 Ft-ra beesett.
Én sajnos megrendeltem három hete a Telekomtól 143.000-ért, csak a mai napig nem szállították ki...
-
Rossi
addikt
-
Rossi
addikt
Akit érdekel, Media Marktban most 160k a 49LH630V.
Szinte naponta változtatják az árát, két hete 175k volt, múlt héten 225k, majd 200k, 185k, pár napja 165k, most meg 160k...
Személy szerint megvárom most már vele a karácsonyt.
-
Rossi
addikt
válasz
chrascal #76727 üzenetére
Majd a hozzáértőbbek részletesen megválaszolják, de egyrészt 43" méretben nem igazán van értelme az UHD felbontásnak, de még talán 49"-ban sem, másrészt LG UHD smart TV-kből a 7-es sorozattól felfelé érdemes gondolkodni.
Szerintem...
Szerk.: Most nézem, hogy a 603V 150k, ennyiért FHD TV-t lehet venni normálisat, nem UHD-t...
-
-
Rossi
addikt
Tök jó, hogy mától 0% THM akció van a Media Markt-ban, de pont mától már nem lehet kapni a 49LH630V-t...
Nincs kedvem megvenni egy összegben, van egy (igaz 32"-os) FHD TV-m, de 0%-kal megvettem volna...
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
49"-ig melyik most a legjobb LG webOS 3.0-s Full HD TV, vagy modellsorozat (nem 3D, nem ívelt)?
Köszi előre is.
-
Rossi
addikt
válasz
Hungarikum87 #75242 üzenetére
Még a negyedmilliós idei modellekhez sem jár a Magic Remote...
-
Rossi
addikt
válasz
shouryuken #75237 üzenetére
Azért 300k körül már nem a gagyi UHD-k vannak szerintem, és ez alatt a 350-380k-ról leakciózott LED Super UHD TV-ket értem.
Bár 49-50" alatt szerintem sem érdemes gondolkodni UHD-ben.
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
LG 49UH7507-ről mi a vélemény? Euronics-ban most 255e (290-ről), edigitalban 289e (340-ről).
-
-
Rossi
addikt
Black Dragon, Pumma: Köszönöm szépen.
200k lett volna a lélektani határ, de mivel nem egy-két évre szóló "beruházásról" beszélünk, 230-240k még talán belefér.
-
Rossi
addikt
Sziasztok!
UHD TV vásárlása előtt állok, a márka biztos (a 3. ilyen TV-m lenne 8 év alatt, plusz szgép monitorok az idők kezdete óta, még Goldstar néven), a méret valószínűleg 48-49".
Két típust néztem ki, a 49UH6107 és 6207-et, de sajnos nem találok a neten érdemi infót arról, hogy mi a különbség a két modell között, a 10.000 Ft árkülönbségen túl.
Szinte csak magyar, cseh és lengyel találatokat dob ki, a globál LG honlap nem is ismeri a típusokat.
Tudtok esetleg segíteni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Megjelent a OnePlus 13T
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Marathon (2025)
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest