Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
luckyman
aktív tag
A tv-hez kapott könyvben nem sok dolog van, inkább semmi, de az jó vastagon. Le lehet szedni valahonnan egy normális magyar nyelvű használatit, vagy a tv-ben benne van valamelyik menüben?
-
Morris
veterán
Sikerült, minden ok. Most már az egyes beállításoknál is az van írva, hogy bekapcsolva, nem pedig a jbmittoménmi.
Nálam a gyári 04.30.16 volt. Gondolom jó régi lehetett.
A menü gyorsaságán mondjuk nemigen segített.Botrányosan lassú, de a képminőség kárpótol.szerk: mégiscsak gyorsult a menü, de ez a 90-es évek színvonala inkább.
A csatornák gyors és logikus sorba rendezésére van valakinek ötlete/megoldása?
Rákerestem itt a fórumban, de nem találom. Pedig emlékszem, hogy valaki direkt írta is, hogy PC-megcsinálja aztán mehet a tévére.
Na de ezt, hogyan és mivel?[ Szerkesztve ]
-
Tybike81
őstag
47LB671V tvhez tudnátok egy jó képi beállítást adni?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
Tudnátok nekem mondani max 150ezer forint környékén olyan tv-t ami 3d-s. Full Hd-s és kevés az input lagja(válaszideje)? Mindennapi pc használathoz, játékhoz, programozáshoz is használnám.
Köszi -
ZeN973
tag
Vettem egy LG 42LB650V-t!
Néha olyat tapasztalok mintha bele pörgetnék az adásba , 1-1 másodpercre felgyorsul.
Valaki tapasztalt már ilyet , firmware frissítés segítene rajta?"to punish and enslave"
-
TRob1
veterán
válasz Harcsai #49667 üzenetére
Nem bántásból, de mindenki ma vette a tv-jét? Vagy csak csukott szemmel nézitek?
Amúgy nem beszéltem gyors pörgetésről, hanem az alatta lévő csíkról ami a film aktuális idejét tükrözi a sávon, ahol persze bárhová léphetsz. Mutatja az elejét, a végét, közte meg tetszőleges a kattintás.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
olasz69
senior tag
válasz nimfas #49677 üzenetére
Én a 731v-re tettem fel!
@embe
Csak is a menetesre "F" csatlakozóval!
Egy az egybe idéztem,megköszönve a linket*H* Fórumtársnak!
Ezt nimfas Fórumtárs kérdésére tettem![ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
huncutka1029
addikt
válasz csalafinta65 #49674 üzenetére
a személyeskedést még offban is légyszíves mellőzni.
Ne gerjessz újra értelmetlen off vitát.
Ha neki telik millás cuccokra, az ő dolga ha valaki csóró az sem a topic gondja.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
embe
nagyúr
válasz olasz69 #49675 üzenetére
Ja és fel is tettük mindketten.
Kérdés: Mikor ezt írtad, akkor melyik antenna bemenetre tetted a parabolát? A "menetes"-re, vagy a hagyományos antenna bemenetre. De gondolom a menetesre..... a Satelite In-re.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
olasz69
senior tag
válasz nimfas #49673 üzenetére
nimfas ez jó lehet neked!
*H*
"LB650-en Engineer NSU Mode-ban találtam egy új frissítést a régiónkban (32.arches). 04.41.32 - webOS 3232
Ha valaki feltenné itt a link:" 04.41.32[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
csalafinta65
senior tag
válasz DaliBaba #49658 üzenetére
Szia! Megkérdezhetem, hogy a leírtak szerint mennyi anyagit áldozol ezekre a szaros TV-kre, meg házi-mozikra? 10 millát? 65"-os milliós TV...más meg éhezik...minek Neked ekkora batár dög? Ez az életed? Fogadni mernék, hogy egy 40nm-es koszos panelben laksz...de 65-ös TV az baromi fontos...és mielőtt reagálnál, tudnék venni olyan szarságokat, mint Te...mit kell kompenzálnod ezzel a kivagyisággal? Beleolvasva ebbe a topikba, vérlázító az a mérhetetlen nagyképűség, mely megnyílvánulásaidból kiolvasható...tényleg szörnyű....
-
nimfas
addikt
42LB730V-hez van kicsomagolt legujabb firm?
Vagy marad a darabos Leszedés?Előre is köszönöm
-
rongylab
tag
én a LG TAG ON . nevü alkalmazást kerestem, mert azt írják, az kell hozzá. Ez a smart-webos, ott van, azt letudom szedni, viszont nem ezt irták..
innen vettem az infót: [link]
azért sajnálom azokat a vásárlókat akik nem látogatják a netes forumokat. fogalmuk sincs semmiröl, mert az LG nem ad semmi infot semmiről. azért ez röhej..
-
ates2
senior tag
Én is így tapasztaltam pendriverol lazán megy a 2x 4x 8x 16x tekerés hangsáv váltás minden.DLNA-n meg nem.A tekerés nem is lenne gond de hogy nem lehet hangsávot váltani csak az elsődlegest nyomja az vicc.Ugyan mondták,hogy mkvmergevel kilehet szedni a többi hangsávot,de a tököm fog szórakozni vele.
-
Harcsai
senior tag
Meg kell hogy cáfoljalak. NAS-ról lejátszás közben csak a play/pause illetve az előre/hátra léptetés gombok aktívak. A gyors pörgetés nem. Nálam legalábbis.
rongylal: Play áruházból: LG TV SmartShare-webOS
Keresőben is megtalálod. Nem lehet hogy a telefonoddal nem kompatibilis?[ Szerkesztve ]
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
rongylab
tag
válasz Harcsai #49661 üzenetére
de milyen alkalmazást szedtél le és honnan? a play nekem azt írja, egyik készülékével sem kompatibilis.így letölteni sem lehet.
Oldmike!
és igen, én írtam hogy csak akkor volt hajlandó frissíteni ha a hdd-t kihúztam, és csak a pendrive volt bedugva.ha egyszerre a kettő be volt dugva, nem csinált semmit.
ates!
van a lejátszóban jobb oldalt egy ikon, arra katt. "további lehetőségek" ott van a felirat és a hang választás, ha több nyelv is van.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz luckyman #49662 üzenetére
Dehogynem lehet. Csak a normál távval elég körülményes. Egérrel vagy Magic-kel (vagy okostelóval/tablettel) viszont a Lejátszás/Pause, előre, hátra...stb. ikonok alatt látható "csíkra" böksz és kész. Ugyanis ott mutatja, épp hol tart a film.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
OldMike
őstag
válasz A-l-i-e-N #49648 üzenetére
Ez a mappába belemegyek dolog (nem kicsit) furcsa. Ha a pendrive - leszámítva a pontosan létrehozott LG_DTV mappát - teljesen üres, és a mappában csak a kibontás után változatlan formában bemásolt epk fájl van, akkor a pendrive tévébe bedugása után csak várni kell a frissítésre vonatkozó kérdést a kijelzőn.
Tehát nem kell bemenetet választani és mappába bemenni sem. Célszerű minden részletet újra megvizsgálni.
Megjegyzés: valaki írta korábban, hogy amikor egyidejűleg volt HDD és pendrive csatlakoztatva a tévére, akkor a pendrive-ot nem látta.
42LM660S
-
luckyman
aktív tag
-
luckyman
aktív tag
Hát nagy öröm ért, mert működik.
Köszi mindenkinek a segítséget, nem az inputnál jelenik meg, hanem az alkalmazások között a smart share-nél akadtam rá, ott a serviio. 3D 1080p mkv akadás mentesen fut. Egy sima avit is próbáltam, eddig azt hittem, a régi xbox classicom játssza a legszebben, de tévedtem. 47"-on teljesen élvezhető, én azt mondanám, hogy nagyon szép minőséget produkál. És mindezt úgy, hogy nem is nyúltam még a képbeállításokhoz, ha jól láttam, eco módban fut. Egyelőre még nyomokban sem láttam az itt említett hibákat, egyedül valamelyik fehér menüháttérnél láttam nagyon enyhén a sarkok sötétedését, úgy, hogy kifejezetten a hibákat kerestem. Nem bánom, hogy otthagytam az 50" 650 panát, és inkább ezt hoztam el 47"-ben. A pana nem volt meggyőző fél óra állítgatás után sem. Azt 180-ért kaptam volna, ezt 171-ért gyári garival. Úgy érzem, szerencsés vagyok, hogy most szart be a régi és nem korábban vagy később, ennyiért ajándék volt. Érdemes felkeresni a MM-ot, lehet alkudozni. És valahogy egymástól teljesen független az árképzésük.
Na holap folytatom a kérdezősködést, szevasztok. -
DaliBaba
csendes tag
válasz Zsmester89 #49622 üzenetére
Zsmester az én emberem
-
ates2
senior tag
Az hogy egy külsős HDD usb.3.0 vagy 2.0 LB671V-nek mennyire számít?
-
elektropaff
újonc
üdvözletem!
hdmi kábelt csatlakoztattam dekoderből a tv-be.
másik dekoderből ugyanabba a tv-bescart csatlakozást csináltam
a hdmi szépen szól és jó a kép.
a scartos viszont búg
valaki tud segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz Robertó79 #49649 üzenetére
1: Az NFC matricát miért is tennéd a ha jól értem a tv hátára? Ez arra van, hogy pl. a telódat hozzáérintve azon bekapcsol valami profil vagy app. tedd a táv hátoljára..pl.
2: Ami neked megfelel.... ez mindenkinek más.
3: Menü-beállítás/általános/ az utolsó pont a TV leírása
4: Gondolom mint kábelről. Itt az előző pontban leírt menüpontban ott a szoftverfrissítés "gomb" De miért nem töltöd le az előzőekben linkelt legújabb szoftvert, és teszed fel penről?
5: Passz.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Annyok
újonc
Tudom régi téma, de nekem ismét pár rossz pillanatot okozott. 2012-es 37LS570S és adókat kellett rakogatnom.
Nem találtam semmit hogyan lehetne a "Hotel mód"-ba lépni mert ott elvileg letudom menteni a csat listát.
Ez-adjust és In-start -ba betudok lépni de nincs semmi más infó, vagy ennél az évjáratnál ez nem is létezik.
Ha valakinek lenne az LS szériáról valami bővebb.Üdv
-
sz.z.csicsi
tag
válasz sz.z.csicsi #49646 üzenetére
-
Robertó79
tag
Ma megkaptam az LG42LB650 es tv, néhány kérdésem lenne!
1. Az NFC matricát a hátára kell ragasztani?
2. Valami jó képbeállítást tudna adni valaki?
3. Honnan tudom milyen szoftver van a tv- és mire érdemes frisiteni?
4. Hogy kell frísíteni wifiről?
5. Milyen fali konzol jó hozzá? (Amit vettem az kitakarta a csatlakozókat HAMMA)A tv-vel eddig meg vagyok elégedve a fekete képernyő közepén van egy kis felhősödés.
HA lehet privátba válaszoljon aki tud
Köszönöm szépen. -
A-l-i-e-N
aktív tag
MI a teendő, ha FAT32-re van formázta a pendrive, LG_DTV mappában van az epk, és nem látja a file-t?
Pendrive ok, DTV mappa is megvan, de ha belemegyek semmi.. ?A hosszú filenév lehet problémás?
[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz sz.z.csicsi #49644 üzenetére
-
sz.z.csicsi
tag
válasz sz.z.csicsi #49643 üzenetére
-
sz.z.csicsi
tag
válasz sz.z.csicsi #49642 üzenetére
-
luckyman
aktív tag
válasz huncutka1029 #49623 üzenetére
Felraktam a serviio-t, látja a tv-t, zöld is, de a tv-n nem találom, nem látja. A router kiossza rendesen az ip-t, de beállítottam neki a statikust inkább, midig azt kapja. És még mindig nem találom.
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Köszi, ezt már leszedtem
A feltelepítés csak ráteszem a pendrivera és követem amit ír?Egyikre 5év teljeskörű
Másikra 2évPersze, hogy kérdezem, kíváncsi vagyok a szakértők véleményére, amit esetleg én nem vettem észre, és akár garanciális hiba lehet
Szerintem jó TV- ezért is vettük
-
-
Morris
veterán
Na nekem is megadatott, hogy beszerezzek egy 47LB650V-t.
Nekem semmi gondom vele. Sőt, kövezzetek meg, de sztem szebb a képe mint a korábbi plazmámnak.Ezt a firmware-t pontosan hogyan is kell felrakni? Elég ha csak ramásolom egy pen-re és ha csatlakoztatom akkor automata felismeri és fel is ajánlja a telepítését?
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Olvasni fogom, csak gondoltam, hogy a "nagy" változtatásokat megírjátok
Nem tudom, hogy mi bajotok vele, mi meg vagyunk elégedve velük...
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Sziasztok
Beszereztem 2db 47LB650V TV-t
Valaki esetleg le tudná írni, hogy mit érdemes rajta megcsinálni?
Software verzió frissítés, ha van, ilyesmikre gondolok
Menü gyorsításra van valami megoldás?Mint LG szakértők, jó ez a TV?
-
embe
nagyúr
Nem fog újra indulni.
Nézd meg a :
Menü-beállítás/általános/ az utolsó pont a TV leírása/
Ha kész a frissítés akkor a képernyő felső részén már írja, hogy indítsd újra,
Ha még frissít akkor egy csík lesz ott.[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
-
Harcsai
senior tag
Na erre mit mondotok:?
LG 42LB650V TV és LG G2 telefon.
Telefonon LG TV Remote - webOS. Nagyon szeretem, de csak wifin megy. Ha a TV-ben kábel van, nem csatlakozik. Van erre okosság?iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
huncutka1029
addikt
válasz luckyman #49621 üzenetére
pc-n meg kell osztani a mappát.
Kijelölöd, jobb klikk, tulajdonságok, és megosztás.
Utána ugyanezeket a mappápat a smartshare progiba is be kell tallózni.
Routeren kapcsold be a DHCP forwardingot, és a mac clone opciót.
Ezután minden eszközt egy közös hálózatra fog a router felfűzni.
Pc újraindít, router újraindít tv újraindít, és jó lesz.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Zsmester89
őstag
válasz Shingen #49548 üzenetére
Nyugi, ugyan olyan szép a kép mint mindig soha nem tagadtam, hogy a sarkokban van kb 1-1,5cm sötétebb rész de 140cm-nél ez már kb semmit nem jelent észrevehetetlen filmezés során Aki pedig homogén fehér vagy szürke.... képeket szeretne nézegetni, az ne vegyen ilyen tv-t
Amúgy meg 650-es tv hibáival ne zaklasson itt senkit sem az a tv belépő kategória az egyetlen aki hibás, aki olyat vesz és hisztizikA "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Shingen
addikt
válasz luckyman #49617 üzenetére
Smartshare programot elindítod kiválasztod a filmeket vagy mappát.
Aztán majd a Tv az input gomb lenyomásával elérhetővé válik a pc.
Aztán majd utána megjeleníti a filmeket.Ne használj wifit a kábel stabilabb.
Max még ha nem megy a router beállításaiba szokott gond lenni, tűzfal nem engedi, ilyesmi.De ha a gyorskeresőbe beírod a smartshare szót vagy a servioo-t ott megtalálsz szinte mindent.
Sokszor le lett írva már .[ Szerkesztve ]
風林火山
-
törölt tag
válasz Diamond500 #49556 üzenetére
Nálam egy 2 méteres koax kábel, a végén pár centiméteres részen lecsupaszított réz kábellel fogja a mindig tv szabadon vehető adásait, tökéletes minőségben.
Biga123 Az analógot nagyon nem szeretik ezek a tévék, nem ártana inkább valamilyen digitális tv műsorokkal táplálni. Tudomásom szerint 2015-ben kezdve folyamatosan megszüntetik az analóg jeltovábbítást.
Tehát mindenképpen digitális adást nézz. Legalább a fent leírt módon. -
Shingen
addikt
válasz sz.z.csicsi #49611 üzenetére
Lehet külső hdd is csak full üresnek kell lennie.
Akkor már egy pend. könnyebb leformázni.Valamint a frissítésekhez Fat 32 partíció ajánlott a hdd meg ntfs.
風林火山
-
luckyman
aktív tag
-
DaliBaba
csendes tag
válasz HwAdokVeszek #49604 üzenetére
Én sem értettem, de mégis van változás adott rendszeren!
A másik h miután meglett az LB730 kipróbáltam adott helyzetben az új Hercules filmet, na most ott összesen 4 méter hdmi van, 3 méteres megy a tévéhez az egy "olcsóbb" hdmi és az 1 m es drágább az erősítőbe, na most utána az 1m es kábelt szépen bedugtam a tévébe hogy kiessen az olcsó hosszú kábel ami egy 10 ezres hama kábel... És lényeg a lényeg, nem szaggatott be a gyenge minőségű 1080p-s film! Lehet rajta vitázni, de számomra ez elég meggyőző volt!
-
-
Shingen
addikt
Srácok!
Biga123
Ezt a vitát ne itt vitassátok már meg mert szét OFF-oljátok a topikot és a moderátorok is betalálhatnak titeket.
Inkább nyomjátok privát üziben.
Mert ennek a vitának így nem sok értelme van.風林火山
-
törölt tag
Sziasztok .
Használ valaki PLEX -et..?Ezt a "szereposztás" rovatot hol lehet kézzel beállítani?
Ha automatán szedi le a netről az infókat akkor ott van (de nem értem hová írja be a szereplők neveit, mert utólagosan sem találom az adatlapon) , de ha manuálban írnám be , akkor egyszerűen hiába írom bármelyik mezőbe nem jeleníti meg. Ötlet?
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz DaliBaba #49603 üzenetére
De azt nem értem hogy ilyen kis távolságon (1m) hogy befolyásolgathatja a jelet.
Számomra ez elég érdekes.
Hosszú távolságoknál más a helyzet, de ez nem mondható annak.
Szerintem nem szabadna különbségnek lennie.
Minőségben semmiképp nem.Az erősítő és a hangfal közötti kábel az már megint más.
Ott tényleg lesz létjogosultsága a drága kábelnek hisz ott tényleg menetközben "összeszedhet" mindenfélét.[ Szerkesztve ]
-
DaliBaba
csendes tag
válasz HwAdokVeszek #49601 üzenetére
Értelek, sokan így gondoljak de feltették azt a kérdést is, mi van abban az esetben ha a drága hdmi nem tesz hozzá semmihez, csak az olcsóbb 2-10 ezer forintos kábelek butítják le a rosszabb minőségükkel!
Erről mit gondolsz?
-
DaliBaba
csendes tag
válasz Biga123 #49595 üzenetére
Én le is írtam h mivel előtte megnéztem jó pár tévét ( ismerösöknél és boltban is) tisztában voltam a hibáival a fehér képet pont ezért is tettem be, na de ott egy RTL KLUBOS karácsonyi Reszkessetek betörök, IPTV-s adás amire azt írták h borzasztó a képe, hát nekem nem tűnt annak...Az tény és való h mindenre más beállítást használok! Az iptv -re is, a media lejatszóra is és az Xboxra is teljesen más beállításaim vannak!
Pl tévé adásnál ami a legtöbbeket érint szerintem ott muszáj bekapcsolni elég sok javító funkciót, hisz az én esetemben csak egy 1080i 50hz es képet kapok az iptv által.
Ezért a szuperfelbontás a dinamikus kontraszt a zajcsökkentések automatára állítása plusz helyi sötétítés és a trumotion Törlés1 is be van kapcsolva, nincs mit tenni muszáj mert különben egyáltalán nem élvezhető egy tv adás, így már igen!
Teljesen más a helyzet egy Bluray filmnél ott szinte mindent ki kell kapcsolni...
-
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz DaliBaba #49599 üzenetére
De a hang is egy "adat" ami a hdmi kábelbe megy.
Szóval az analóg rossz kábelminőségből adódó hibáktól máris kiesik.
"Szerintem nem fog szebb nullákat és egyeseket átküldeni az ezüstkábel "De tényleg lehet én gondolom rosszul.
Nem olvastam utána, csak így gondolom logikusnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest