Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Fire TV stick/box
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz razzorr #53489 üzenetére
Pedig a upc kártya melletti 1 oldalas képes útmutatóban is az van hogy előbb behangol, majd odakapcsol az 1-esre megy, 2-es nem megy. ekkor tegye be a kártyát, és akkor minden megy
Ugyanezt eljátszottam én is persze, node én nem vagyok UPC szaki
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
lenko
aktív tag
válasz razzorr #52796 üzenetére
Attól függ milyen távolságról nézed, nekem speciel elég a 39-es mert 1,5m nél távolabbról nem nézem.
- 39es: jobb a feketéje és magasabb a kontraszt, és nincs foltosodás bevilágítás stb., betekintési szög és válaszidő picit elmarad a 42-től, viszont nem zavaró a kisebb szög, mivel ha komolyan filmezek úgy is szemben ülök, ha oldalról állva nézem pl, a színek picit fakulnak, de ennyi.
[ Szerkesztve ]
Az embereknek fáj az igazság!
-
cidalain
veterán
válasz razzorr #52737 üzenetére
Itt írta valaki, hogy a 39LB650-ben nem IPS van hanem AMVA. De szét nem szedtem a TV-m, én nem ellenőriztem le hogy ez úgy van e.
De ha úgy van, akkor egyébként azt gondolom, hogy az összes LG 39-esben AMVA panel van (hisz nyilván azért tettek bele olyat a 39LB650-be, mert nem gyártottak saját IPS-t 39"-osban).A rosszabbat egyébként tényleg érdemes idézőjelbe tenni. az AMVA panelek jóval jobbak mint a sima VA panelek. Már a válaszidejük is tűrhető, és a kontraszt is több, és a betekintési szög is. Igaz az IPS jobb ezekből a szempontokból. Viszont amilyen homályokat bevágtak ide a fórumba az IPS-esekről, na olyan nem lesz az AMVA panelosban.
-
cidalain
veterán
válasz razzorr #52732 üzenetére
Nem valoszinu, hisz az egyik 39 a masik 42 colos
De az biztos hogy a megjelenito panelen kivul minden azonos: csatlakozo panel, a rendszer rajta, a talpkikepzes.
Tulajdonkeppen ugyanazt tudja mindegyik, ugyanugy, csak a meret mas.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
törölt tag
válasz razzorr #51733 üzenetére
Ha még nem olvastad volna: a magyar számlával rendelkező tévéket 2 évig az LG szervizeli. Az Aqua-t nem ismered, vagy az is külföldi? A hivatalosok( ők is külföldiek) közül egyikben sincs, az MM-ben elérhető LG 42LB561V álnéven 134k-ért, vagy az expertnetnél rendelhető 109 999 Ft-ért, és min. 3 hét alatt jönne meg. Marad még ami hivatalos (de külföldi) a Metro, Tesco, Auchan, ha véletlenül van náluk.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz razzorr #51723 üzenetére
Amelyik cégek fel vannak tüntetve az LG oldalon, azoknál bátran veheted (Euronics, Mediamarkt, Edigital, Expert Elektro).
A többi cég meg hát... Mit lehet rájuk mondani? Vagy jó a garis ügyintézés, vagy nem.
Külföldi székhelyű webshopoknál szopás van ha neked kell visszaküldeni a TV-t gariztatni, mert nem olcsó Romániába/Szlovákiába küldeni. (Van ahol ők intézik, utána kell járni). Van olyan bolt is ami magyar, de mégis olvasni a neten problémás garanciáztatást.A hivatalos LG partnerekkel nem valószínű hogy lesz probléma, ugyanakkor az árukeresőn ezek a cégen nem a lista elején vannak, mert magasabb az ár... Vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy a többiek dolgoznak alacsony áron (külföldieknél érthető, mert ott az alacsonyabb áfát fizeted meg)
-
Csocsesz75
őstag
válasz razzorr #48108 üzenetére
Csatornaváltás 3-4 mp, lassabb mint a box. Menüben lépkedéssel nincs probléma az gyors. Megy minden a távirányítóval de ha van valami konkrét kérdésed akkor mondd mert még csak 3 napos a tv, mindent még nem próbáltam ki.
Van akik szerint jobb a képminőség is mint boxxal, bár ezt én nemtudom nem volt boxom soha.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz razzorr #47564 üzenetére
Ha a 650V-t választod, abban már van Blútúsz is, mert jobb, és nagyobb tudású tv. A Magic 9 ezer.
Másik megoldás, ha UPC kábeles vagy, akkor csak annyi a teendőd, hogy a beltérit lecserélheted a szolgáltatónál egy kártya+modulra, amit az új tv-be kell tenni, ezáltal megszűnik a problémád.
Ha műholdas UPC-d van, akkor is az LB650V-t érdemes venni, mert van benne sat tuner. Ekkor szintén a szolgáltatónál kell a beltérit becserélni egy kártya+modulra. -
LucasGrant
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.