Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz Papi86 #48052 üzenetére
azt ne feledd el, hogy a telefon kijelző nem full HD, a tv meg igen.
Így vagy nem lesz teljes kijelződ, és a széleken levő pixelhibákat nem látod, vagy torz kép lesz, ami megint azt eredményezi, hogy nem tudsz minden pixelt tesztelni.
A tv kép beállítás speciális menüjében is van belső minta, olyan monoszkóp jellegű, azzal is látod ha szar, vagy nagyon nem életszerű a kép.
Jó az a vörös zöld kék fehér fekete tesztkép, paintban 3 perc, és egy USB-ről azonnal látod mi a stájsz.
Ezen ne spórolj.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
nimfas
addikt
válasz Papi86 #48034 üzenetére
Engem tegnapelőtt hívtak hogy tegnapra meglesz a TV.... Tegnap be is mentem hozzájuk, a főnök mutatta az e-mailt amit kapták 16:18-kor. "nem tudjuk szállítani"
Közben én megrendeltem a ledtvplazaból is, ők szombatig ígérték a szállítást, még jó hogy nem mondtam le! Úgyhogy most verseny van.... -
gabaly
tag
válasz Papi86 #46537 üzenetére
Szia.
Nekem 2 hete van meg egy lg 42lb671v és a következő héten már upc direct+ csomagom lett amihez az általad kérdezett kártya megoldást választottam. DVB S2-nek kell meg lennie a tévéden az az a tv hátulján lennie kell egy csavaros csatinak amibe a parabolád kábelét dugják/csavarozzák és ehhez kell 1 CI kártyaolvasó modul amit a szerelő egyben hozott ki kártyástól és bele dugta a tévén a helyére. Én azóta a beltérit kiiktattam (t-volt).
De: amikor megrendeltem a upc-t az ügyfélen nem ők adnak CI modult a csomaggal, hanem a hozzád legközelebbi forgalmazójuk amelynek a címét telószámát az ügyfelestől megkapod, majd vagy elmész ehhez a forgalmazóhoz és elhozod a kártyát persze fizetsz érte, vagy velük szerelteted be nálad de az kiszállással nem semmi pénz. Bármelyiket választhatod. Tulképpen a kártyát a tévébe dugni nem nagy kunszt de a parabolát is be kell lőni, majd amikor bejön a jel telefonálni kell és aktiválják a kártyát és utána lehet csatikat lekeresni. Én jobb a békesség alapon a szerelős megoldást választottam. -
OldMike
őstag
válasz Papi86 #46537 üzenetére
A "gyorskeresés"-ben (jobbra fent) keress rá a UPC-re, sokat foglalkoztak a kártyás megoldással. Engem nem érint, ezért nem vagyok képben. Úgy emlékszem, hogy megoldható, de lehet hogy csak a kártyát adják, a tévébe rakható kártyafoglalatot meg kell venned (nem biztos).
42LM660S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.