- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovka
csendes tag
Sziasztok!Szeretném megtudni,hogy LM660s típusú készülék esetében lehet -e csatornalistát szerkesztés céljából pendrivera menteni?Amennyiben igen,ennek mi a menete?Köszi a segítséget!
-
lovka
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az LG TV Remote app-al milyen módon lehet telefonon nézni a Tv-ben menő műsort? Itt a fórumon olvastam korábban, hogy lehet. Elképzelhető, hogy én vagyok a tudatlan, de az app-ban nem látok én ilyen lehetőséget.
Köszi, Lovka
-
lovka
csendes tag
Köszi a gyors választ,de kipróbáltam és úgy tűnik,hogy nem működik.Mit értessz az alatt,hogy a settingset addig kell nyomni,amíg el nem tűnik?
-
lovka
csendes tag
Sziasztok! Tudja valaki a belépési módot a hotel menübe LG47LM660s tévénél? Köszi
-
lovka
csendes tag
Sziasztok!
LG 47LM660s típusú tv-m van. A kérdésem az lenne, hogy valamelyikőtöknek meg van -e az ezen TV-re vonatkozó eredeti firmware? Amennyiben van ilyen, akkor szerintetek vissza lehet rakni?
Üdv: Roland
-
lovka
csendes tag
Sziasztok!
47LM660s típusú LG LED televíziónk van és az alábbi problémára lettem figyelmes a legutóbbi szoftverfrissítés (version_04.51.07) óta:
- A youtube szolgáltatás sokkal lassabb lett, illetve nagyon sok esetben nem is indul el.Éppen ezért, illetve azért mert hallottam már a gyártók "jótékony" szoftverfrissítéseiről (szándékos lassítás, majd fokozatos használhatatlanná tétele a tv-nek) szeretnék visszatérni egy korábbi verziójú szoftverhez. Ebben kérem a segítségetek. Szerintetek van erre lehetőség? Visszafele lehet "frissíteni"? Ha igen, akkor valaki mentett le korábbi verziójú szoftvert?
Várom javaslataitokat, hozzászólásaitokat.
Köszönettel: Lovka
-
lovka
csendes tag
Sziasztok!
47LM660s típusú LG LED televíziónk van és az alábbi problémára lettem figyelmes a legutóbbi szoftverfrissítés (version_04.51.07) óta:
- A youtube szolgáltatás sokkal lassabb lett, illetve nagyon sok esetben nem is indul el.Éppen ezért, illetve azért mert hallottam már a gyártók "jótékony" szoftverfrissítéseiről (szándékos lassítás, majd fokozatos használhatatlanná tétele a tv-nek) szeretnék visszatérni egy korábbi verziójú szoftverhez. Ebben kérem a segítségetek. Szerintetek van erre lehetőség? Visszafele lehet "frissíteni"? Ha igen, akkor valaki mentett le korábbi verziójú szoftvert?
Várom javaslataitokat, hozzászólásaitokat.
Köszönettel: Lovka
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- GTA V
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest