- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fire_Vire
tag
válasz
Beni2360 #73275 üzenetére
Így van a "123/Q.menu" gombbal a jobb oldalon behozható virtuális távirányítóval mindent el tudok intézni. :
Belépni a box menüjébe és csatorna sorrendet állítani ha variálnak rajta vagy jön új HD-s csatona.
Plusz a rajzolás funkciót szeretem mégNéha sokkal egyszerűbb 0-9-ig lerajzolni és odaugrani, mint 30-ról görgetni lefele.
A box távirányítóját szerintem egy darabig keresnem kellene, mert nem emlékszem hogy merre van. -
Fire_Vire
tag
Helló!
Csak egy kis érdekesség a Magic Remote-ról.: Annak idején (2014.05.07.) amikor az LG 42LA660S megrendeltem páran írták, hogy a hozzáadott "LG Magic Remote" mennyire ratyi mert kb. két hetente elemet kell cserélni plusz a középső görgő 1 hónap után elkopik. Szóval jelezném, hogy most cserélek benne elemet a vásárlás óta
. Akkor V@rt@ elemeket kapott pont ezért, hogy ne kelljen sűrűn elemet cserélgetnem.
A középső görgő pedig épp olyan határozott mint amikor megvettem.
Minden gomb tökéletesen működik, határozottan és nem nyiszog.
Kis családunkban ez az egy TV van és napi szinten van használva 3-4 órát. X-Home-os IP boxot tökéletesen kezeli a vásárlás óta. Smart nincs használva mert PC-re van kötve, 3D filmeket sűrűn nézünk rajta.
Egyszóval 101%-os a megelégedettség -
Fire_Vire
tag
válasz
#16729600 #38348 üzenetére
Köszönöm!
Nekem nem olyan volt, ezért felhívtam az LG magyarországi képviseletét.
Kedvesek és segítőkészek voltak. Könnyen és gyorsan ki lehetett deríteni, hogy tőlük származik-e a készülék.
Azt mondták, hogy ők a doboz vékony oldalára vasalnak vízhatlan zacskóba egy kizárólag magyar nyelvű garancia füzetet nálam a bolt lepecsételte középen valahol és a végén a "C B A" részeket. Ezzel a kis füzettel és a számlával együtt érvényes a garancia. A többnyelvű garanciajegyet nem fogadják elÍgy most már biztos vagyok benne, hogy hivatalos a garanciám
-
Fire_Vire
tag
Szerdán megérkezett az első új TV-nk
!
Egy ion ágyúról váltottunk egy 42LA660-ra. Főleg IPTV-ről és PC-ről fog üzemelni.
Képminőség:
- Még minden gyári beállításon van, de így is nagyon tetszik az eredmény. A színek jók, de majd kipróbálom az általatok leírt beállításokat is. A kép tűéles, HD adásoknál és 3D-nél is.
Magic remote:
- Nekem bejön a kurzoros megoldás. Minden kézre áll, a set top box jól meg róla. Tetszik az "Alkalmazásaim" menü ha lehúzom a bal sarokba a kurzort. Egyszerűen lehet váltani a bemenetek között.
3D:
- Szempont volt, mert sokat próbálkoztam a technológiával otthon. Jók a beállítási lehetőségek, a fényerőn nem kellett állítani. Ez is nagyon tetszik! Sokat járok moziba, de mostanában többnyire csalódás a 3D. Azt nem tudom hogy csak a beállításokból vettek-e lentebb, mert sok embernek szédülést és fejfájást okozott vagy csak a minőség lett gyérebb. De most végre én dönthetem el hogy milyen mély képet akarok látni. A következő lépés majd az íves Oled TV lesz mert ott kifele is kivitelezhető a térhatás.
Fekete:
- A páromnak és nekem is egy LG IPS237L-BN monitorunk van már több mint 1,5 éve. Nem volt gondunk annak feketéjével és ezért biztos voltam benne, hogy a TV feketéjével sem lesz semmi bajunk. Így is lett!
Smart:
- Még eddig nem próbálgattam, de az biztos hogy lassú hozzá a hardver.
Inputlag:
- "Játékgép" beállításnál próbáltam FPS-t 3D-s játékkal és vezeték nélküli egérrel, billentyűzettel. Még ezzel a kombinációval sem sikerült érezhető lagot produkálnom.
Bolt:
- A "Kiemelt 3 napos akcióban" vásároltam elvileg LG gyári garanciával 2év + 1év szavatosság (rákérdeztem többször is). Ugyan megkaptam az LG garancia könyvet és benne a magyar képviselet elérhetőségeit egy matricán, de beleírva semmit sem találtam. Honnan tudhatom hogy valóban LG garanciám van rá?
Köszi a sok infót és tapasztalatot amit megosztotok róla -
Fire_Vire
tag
Helló!
Honnan lehet tudni, hogy ha kiállított darabot csomagolnak vissza a dobozba? Sok üzemórásnak lehet valami problémája?
Van esetleg fólia a kijelzőn gyárilag?
Válaszokat előre is kösziÜdv, Feri
-
Fire_Vire
tag
válasz
TazLeacher #37936 üzenetére
Sajnos lemaradtam, de már a második "DualPlay"-es hozzászólásod után válaszolni akartam neked (ami fura mert a fórumkarate nem az erősségem).
Veled felesleges vitatkozni.
Az igényeid túl nagyok egy 1. verziós megjelenítési módszerhez.
Inkább örülj neki, hogy van. 1 vagy max. 2 hozzászólásból is megértjük, hogy neked nem tetszik a végeredmény. Minden technika hiányossággal indul, lehet hogy a DualPlay2 már két HDMI-t rak majd össze. 1 megjelenítőre ( Én igazából ezt várom, hogy egyszerre a párom és én is használni tudjam a TV-t ). De legalább dolgoznak a problémán és vannak új irányok a felhasználhatóság terén.
Watt25 jól mondja, hogy a játékfejlesztőknek ezt a problémát sokkal egyszerűbb lenne megoldani mint az LG-nek.
humi1 jól mondja, hogy lehetnél az a hölgy aki megnyerte a per mert berakta a macskát a mikróba.100% igazad lenne csak lenne egy halott macskád.
Valamint farkas-j nak is igazat adok, mert kb. ez a rész hosszabb lett mint az előző plazmás. Ezzel be is fejeztem az offolást. -
Fire_Vire
tag
Meddig lehet kapni még az LA szériát és kb. mi lehet a legalsó ára egy 42LA660-nak webshopban? Tudom, hogy előre megmondani nem lehet, de a kb. érték is jó lenne. Mert ha megy ez még lefele akkor várok még
. Nemrég voltak nagy akciók, de gondolom az csak ilyen előszele volt a tavalyi széria kipucolásának.
-
Fire_Vire
tag
válasz
joco91x #37800 üzenetére
Helló!
Már több hónapja olvaslak benneteket. Én is a 42LA660-t néztem ki magamnak, de amikor "joco91x" írta, hogy közel 40-el kevesebbe kerül a Tescoba a 42LA641S akkor egyből megváltozott a véleményem. Az lenne a kérdésem hogy melyik Tescoban kapható ennyiért ? Itt Kecskeméten egyikben sem volt. A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv, Feri
-
Fire_Vire
tag
Helló!
Tehát ha jól értettem akkor, ha megveszek most egy LG 42 LA620S-t akkor később kapok rá webOS-t ? Ezt mennyire fogják betartani? Mert volt már olyan készülékem amire ígérték hogy jön a frissítés, csak sajnos sosem érkezett meg.
Már egy ideje gondolkodom TV vásárláson, de legutóbb mikor bementem nézelődni egy nagyobb boltba akkor annyira felbosszantott, hogy eszméletlen lassú volt
Talán ezzel az új OS-el lehetne javítani egy kicsit az élményen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest