Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Findzs
addikt
és szerintetek a 42ln570s kezeli az an-mr400 magic távot?
nem kell hozzá az a dongle?"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
szerintetek egy 42ln 570s -hez jó lenne ez a táv?
nincs a listájában de az nem jelenti hogy esetleg ne lenne jó
valaki nem próbált hasonló távokat?
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
nektek bejön a guide gombra a csatorna menü?
upc digitális előfizum van a tv 42ln570sha megnyomom a gombot egy pillanatra felugrik de azt írja ki nincs jogosultságom használni (ilyesmit)
-
Findzs
addikt
válasz yvsmad #69977 üzenetére
De hüle vagyok, hogy magamtól nem volt ennyi eszem.
Egyébként végigtapogattam de nem találtam sehol és mivel a tv falon van nem volt kedvem ezért leakasztani azért gondoltam, hogy rákérdezek itt.
Ebben a tesztben találtam a tv hátuljáról képet így már látom, hogy milyen szuper jó helyre rakták azokat a gombokat, a hátuljára.
Mivel elég sokan fel szokták rakni a falra ezért aztán azok a gombok tulajdonképpen mintha ott se lennének.Újabb fekete pont az lg mérnököknek
-
Findzs
addikt
hali
van egy lg 42ln570s tv-m aminek a távirányítója problémás
van mikor jó van mikor nem, valami érintkezés hiba lesz
sajnos mostanában már egyre többször nem akar működnijavítottam már távirányítót de ez úgy össze van rakva hogy elég nehéz lesz szétszedni roncsolás nélkül
van valakinek valami trükkje arra hogy lehet a tv -t bekapcsolni távirányító nélkül?
mert ha már bekapcsol akkor már telóval vagy tablettel elmolyolok rajta
vagy hogy hogy lehet szétszedni roncsolás nélkül?
egyébként aki ezeket a távokat kitalálja hogy hogy kell összerakni büntetésből szétszedetnék vele 1000 db -ot
komolyan mondom nem tudták volna megoldani 2db csavarral az egészet?
hülye pattintós műanyag kacat( bezzeg a régi thomson tv -m távját csavarral rakták össze)
-
Findzs
addikt
próbáltatok már olyat, hogy usb -s cd/dvd olvasót a tv -re kötni és úgy lejátszani a dvd -ket lemezre írt filmeket?
én most kipróbáltam egy velocity usb-s külső házba szerelt lg satás laptop dvd íróval de a tv -m nem látta, azt írta ki az eszközt nem lehet felismernia tv egy LG 42LN570S
vajon egy gyári lg külső dvd íróval működne?
-
Findzs
addikt
válasz huncutka1029 #32186 üzenetére
köszi
nekem is szépen megy 42ln570s tv + yarvik Ingenia Nimity 4" SMP40-200 teló
-
Findzs
addikt
válasz tibi1984bp #32090 üzenetére
ez érdekes
nem elég a képbeállításnál játék módot beállítani?
-
Findzs
addikt
válasz zolikaDB #30384 üzenetére
nekem a tesója van az ln570s 2013 -as model
inkább arról lehet szó, hogy év vége van és viszik mint a cukrot a tv -ketén a digitalplazaban vettem és mikor mentem érte 3-4 ember toporgott ott, mindenki vitte ezeket a nagy képernyős lg -ket
-
Findzs
addikt
válasz huncutka1029 #30296 üzenetére
ez vajon mindegyik típusra igaz? na majd este kipróbálom
-
Findzs
addikt
egyetértek nem igaz, hogy legalább a q menü -be ne lehetett volna beletenni
shteer
nem igazán emlékszem rá, hogy felhozta -e
a tv hátulján rossz helyen van a 3,5 -es csati és egy hosszabbítót dugtam bele abba van a fejes beledugva mindig,mikor az asszonykám lerendezi a kisfiamat jön lefeküdni akkor felveszem a fejest és mindig a menüben kell motozni, hogy ne a tv hangszóró menjen
[ Szerkesztve ]
-
-
Findzs
addikt
jött frissítés a tv -mre 42lm570s
gyorsabb lett a smart pl. nem vacakol annyit a youtube indításakoregyébként nem lehet belenyúlni ezekbe a firmwarekbe?
van egy régi philips dvd lejátszóm amihez egy külföldi srác rendszeresen írt/módosított firmwareket
pl: ékezetes feliratok, gyorsabb működés stb.szóval nekem a legnagyobb bajom, hogy be kell lépkedni a menübe ha át akarom kapcsolni fejhallgatóra és vissza a tv hangszórójára
tuti meg lehetne oldani egyszerűbben is"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
42ln570s tv -m van
nincs valami egyszerűbb módja a hangforrások közötti váltáshoz?
50-50% ban használom a fejhallgatót illetve a tv hangszóróját és kicsit macera átkapcsolgatnimegoldhatták volna úgy a mérnökök, hogy hangerő nullázása után ha tovább megyünk lefelé a hangerővel az tulajdonképpen a fejhallgató hangereje lenne
na jól megmagyaráztam
-
Findzs
addikt
én itt vettem olcsók és ha van nekik a listában készleten akkor valóban van is
de ha nincs olyan típus amit keres az ember akkor írni kell nekik és a válaszban leírják mikorra várnak és mennyiért
én személyesen vettem át és addig nem mehettem el amíg ki nem bontották és nem néztük meg, hogy hibamentes a készülék (pedig sietem nagyon )és igen, fizetett bérkommentelő vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz ThodEE #28995 üzenetére
azt írják rca van rajta de azt nem, hogy milyen videó - audio, kimenet - bemenet?
azt sasold meg a tv -n ha van akkor mehet rá egy ilyen [link]
vagy ez is megoldás lehet:
meg azt sem írják, hogy kétirányú -e a scart mert ha igen akkor mehet hozzá egy rca jak átalakító egy ilyennel: [link][ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz tblack #28974 üzenetére
köszi hogy megírtad
na már a frászt hoztad rám, hogy nem fog működni
hol vetted, mennyiért?a világítást majd leragasztom fekete szigszalaggal, a routert meg a kábelmodemet is leragasztottam, annyira azért átlátszik, hogy látom ha gond van
valaki próbált már valamilyen hang projektort a tv -hez? [link]
mennyire jók azok?
nem kéne annyit kábelezni mint az 5.1 -hez[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz laci1978 #28934 üzenetére
én egy 72 -es 100hz -es crt tv -t váltottam le egy 42LN570S -re kb én is 360-380cm -ről nézem és érzem, hogy hamarabb fárad a szemem mint korábban, meg kell szokni gondolom
g0dl
ez komoly, jót nevettem[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
válasz snooze #28858 üzenetére
úgy sikerült elmentenem a nevet, hogy amikor beírtam a kézi hangolásnál kilépéskor rányomtam a bolti bemutató gombra aztán a kilépésre
hogy miért így menti el nem tudom, mintha a bolti bemutató gomb = lenne a mentés gombbalna lassan csak kiismerem ezt a tv -t, köszi a segítséget
-
Findzs
addikt
vettem egy 42LN570S -t és eddig kellemesen csalódtam
annyira jól lejátszik mindent usb -ről és még online sorozatokat is tudok vele nézni, hogy feleslegessé tette a htpc -met, nem gondoltam volna
először egy 42LN5400 at akartam venni de olyan gyatra csatlakozókészlettel rendelkezik hogy inkább léptem egy szintet és nem bántam meg
itt vettem 124820 -ért
egyenlőre analóg upc kábelről nézem, megvannak a csatornák rendezni is tudom őket de átnevezni nem
ott át tudom nevezni ahol manuálisan lehet csatornát keresni keresni de nem őrzi meg
néztem a használatiját (rajta van a tv-n, online szedi gondolom) de nem írtak semmit ezzel kapcsolatbanegyébként döbbenet mennyire kevés infót ír az lg honlapja a termékekről
pl ezeket most se tudom:
-milyen panel?
-milyen proci?
-milyen flash verzió?stb.
-
Findzs
addikt
válasz huncutka1029 #28577 üzenetére
ugyanezeket találtam megoldás gyanánt
de elgondolkodtam, hogy hiába szerzek be egy ilyen digital analóg konvertert (a 2600 -as hdmi jack tuti, hogy nem digital analóg átalakító valami elírás lesz ott) attól még a tv-n simán halható hiába használnám fejhallgatóról mivel nem lehetne külön vezérelni a fejhallgató hangerejétmost a hálószobában lenne a tv és a jövő nyáron csinálnánk egy nappalit de sajnos addig kényelmetlen lenne úgy tv -zni filmet nézni, hogy az asszony ott aludna mellettem pedig a 42LN5400 tökéletes lenne
mondjuk ha filmet nézek akkor nem lenne gond mert az htpc -ről megy és ott van fejhallgató csatinem kell 3d nem kell okos tv
ezeket néztem eddig:
-42LN5400 (ideális lenne 108980.-)
-42LA6130 (felesleges a 3d sose használnám és az ára is elég húzós már139990.-)
-42LN570S (okos tv, felesleges van htpc -m 124840.-)más érve van esetleg valakinek valamelyik tv -vel kapcsolatban?
esetleg jobb panel valamelyikben, megbízhatóbb stb. (bár gondolom ezekbe már mindbe ips van nem tn)
én csak a fejhallgató csati miatt vacillálok (a fene enné meg, hogy nincs az 5400 -be )köszi
-
Findzs
addikt
nézegetem az lg 42ln5400 -et és megdöbbenve vettem észre, hogy nincsen rajta fejhallgató csati
lehet ezt olcsón házi barkácsal pótolni?
mert még scart sincs, hogy abból ki lehetne nyernilétezik hdmi to jack de drága akkor már nem éri meg ez a tv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest