- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emu
őstag
Sziasztok!
Ma voltam MM-ben összehasonlítani az LA660 szériát illetve a Samu F6500-t. Elsősorban a passzív/aktív 3D közötti különbségeket szerettem volna látni, egy vitt 3D-s demo alapján.
A Samun elég jól átjött a 3D-s élmény, azonban az LA660-ban csalódnom kellett. Felszálló por, virágszirmok esetén átjött de mozgó emberek, felhők, tájak esetén abszolút nem, pedig a Samun nagyon jól kijött minden. Lehet ekkora különbség a két eljárás között, vagy csak a szemüveg amit kaptam az LG-hez az nem működött ahogy kell neki?
Egyébként az LG menürendszere, távirányítója, képe (nekem a samué mintha kicsit "túlexponált" lenne, de ez erősen szubjektív) jobban tetszett. -
bandi0000
nagyúr
válasz
online1986 #32386 üzenetére
próbáld ki, ne kérdezgesd, mert ahány tv annyi féle képen hat rá a frissítés
Amit leírtál én másra gyanakszok, memória hiba a tv-be, vagy valami, bár én telefonokból indulok ki szóval próba cseresznye
-
online1986
tag
Ha jó láttam akkor van új frissítés csak a tv nem látja !(LA620S)
Pendrive-ról lehet telepíteni ez segíthetne gondomon ?
Erről sejtelmem se volt ,hogy a weboldalt új frissítés van és a tv az írja ki nem található új ! -
Müszi
senior tag
LG AN-MR400G gyári MR távirányító
Akiknél nagy az amortizáció esélye azoknak főleg ajánlott. Van bőven készleten és szerintem jó az ára is. Valószínűleg nem tartozék hozzá az USB-s dogle így pl. LA620-hoz nem lesz jó.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
jencici #32376 üzenetére
Hello!
Köszi a gyors infót! Nekem az edigitallal nem volt gondom, egy ssd - t és egy tabletet is rendeltem tőlük.
Majd a leendő tv-hez is tőlük tervezek rendelni egy külső adata ch11 500GB vinyót.És ez a 3 ev gari tenyleg hivatalos Mo-i LG? Azt írják a honlapjukon hogy 24 hónap teljeskörű jótállás, 12 hónap szavatosság. Az utóbbi mit jelent pontosan?
Az ajándék hdmi kábel milyen, aránylag jobb minőségű? Milyen hosszú?
-
online1986
tag
válasz
online1986 #32378 üzenetére
Ha jó láttam akkor van új frissítés csak a tv nem látja !
Pendrive-ról lehet telepíteni ez segíthetne rajta!
SOFTWARE FILE(VERSION 04.22.11) -
Montiii
csendes tag
válasz
online1986 #32363 üzenetére
Ezt a kikapcsolás dolgot nem igazán értem, se az újraindulást.
Nekem dec 2-a óta van meg a tv, azóta nem csinált ilyet, pedig ment keveset, ment sokat is egyszerre. Netezés, 2órás wifin keresztüli flmnézés, majd vissza kábelre...Minden volt kb. De ilyet nem tapasztaltam.
Egy dolgot szúrtam ki eddig, az indexes appnál gyakran előfordul, hogy egyszerűen nem tölt be néha egyes cikkeket, rányomok, mintha töltene, azt utána szürkeség, nem csinál semmit. Vissza kell térni mindig smart menübe ilyenkor.
De igazából az indexes appról már leszoktam mióta megvan a K400-as Logitech. Inkább a neten indexezek
Egyébként szerintem nagyon jó a gyári böngésző rajta. Persze nem egy asztali Chrome vagy Firefox, de minedn igényt kielégít.
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Lg42 la620s a kiszemelt. Bár, hogy most olvasom ezeket az újra indulásokat kicsit elbizonytalanodtam. Remélem én nem fogok ki egy ilyen példányt.
Két bolt között vacilálok ahonnan rendelném az egyik az edigital a másik a digitalko.
Mindkettőről jókat olvastam itt a fórumon de azert szeretném ki kérni a véleményeteket h ti melyik boltot ajánlanátok?Előre is köszönöm!
-
m.fery
csendes tag
Sziasztok.
Eljött az idő hogy beruházzak a tv-re. Végül lg 42la690 lett a kiválasztott. Már csak abban kérnék segítséget, hogy az elektroshop.unas üzletről vannak e tapasztalatok, szervíz, garancia stb. -vel kapcsolatban, mert itt a legolcsóbb a 690-es de tartok a garanciális problémátol, ha esetleg lesz valami a tv-vel. Tud valaki rólkl írni jót s rosszat? Megbízhatóak, vagy talán tiszavirág életűnek tűnnek, mint ahogy mostanában nagyon sok cég?
Köszi. -
sz.z.csicsi
tag
válasz
online1986 #32368 üzenetére
Így kell mennie
-
online1986
tag
válasz
sz.z.csicsi #32367 üzenetére
Én t-home nál vásároltam !gondolom itt is így megy nem?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz
online1986 #32359 üzenetére
A nagy általánosságban nem a szervíz cserél ...ő csak csere utalványt ad ami ugye a tv vásárolt összegére szól,amit ott tudod levásárolni ahol vetted a készüléket.És abból úgy gazdálkodsz ahogy akarsz.Azt veszel ami neked tetszik.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
online1986 #32363 üzenetére
Egyértelmű, hogy ha csere, akkor ugyanolyat kapsz, ha meg el szeretnél állni a vásárlástól a sok meghibásodás/javítás miatt (elvileg 3 főalkatrész csere után), akkor a vásárláskori értéket kapod vissza, ugyanúgy, mintha nem lenne nekik azonos tv (vagy mondjuk jövőre felajánlhatnak egy azonos kategóriájú tv-t), de a cseréket nem erőltethetik rád, ha nem azonos modellről van szó.
Se gyengébb, se jobb, se más fantazmagória nem valós alapú. -
bandi0000
nagyúr
válasz
online1986 #32361 üzenetére
nem, nem cserélhetik gyengébbre, ez abszurd kifizetsz a tv ért csomó pénzt és gyengébbet adnának? kizárt!
-
bandi0000
nagyúr
válasz
online1986 #32359 üzenetére
De majd kapsz egy 10 éves LG CRT tv-t xD Ha a szervíz cseréli, akkor ugyan ezt kell hogy kapd se jobbat se rosszabbat nem
-
online1986
tag
válasz
hematomaI #32358 üzenetére
Az gáz én kicsit viccesnek tartom mert előző tévémmel nem volt gond (samsung volt) !Nem tudom mi legyen ?Tv csere létezik gondolom csak nem tudom ,hogy működik !A szervizes azt mondta legközelebb kicserélik csak kérdés ,hogyan és milyen tv kapok!Ennél rosszabb tv gondolom nem kaphatok helyette nem?
-
hematomaI
tag
válasz
online1986 #32351 üzenetére
Szia.Nekem egyik délelöt 6-szor egymásután ki-be kapcsolt ez úgy 10 mp alatt.Azóta se produkálta ezt.Kb 2 héttel ezelőt 1-szer csinálta.Olvasgattam fórumokat úgy látszik az LG-nél van ilyen gond.
-
demonlaci
tag
SERVICE MENU belépés megoldva, általam kipróbálva.
Szükséges 1db régi távirányító infra led-je, fej-vagy fülhallgató kábele.
Folyamat: kábelt elvágni csatlakoztatni a led csatlakozólábaihoz, telefon fényképezőjével ellenőrizhető a led működése, ha nem világít pólusra csatlakoztatott vezeték felcserélése, régebben itt a fórumon megadott hangfájl lejátszása a tv felé fordított leddel jelszó beírása 0413, csodálkozás a menüben.
Tuti működik a legfrissebb fimverrel is !!!! -
farkas-j
őstag
Tud valaki módot arra, hogy a TV memóriájába (pl. oda ahol a demó képek vannak, vagy akárhová) bemásoljak 1db képfájlt? Konkrétan erre a képre gondoltam.
-
online1986
tag
válasz
online1986 #32353 üzenetére
Lg tv készülék cseréről mik a tapasztalatok ?Hogy működik és mennyi idő ?
Nekem 2X volt alaplap cserém és 3 hónapos tévé és már kicsit unom a rejtett hibák most jönnek elő vagy mért van ez?Ki szeretném cseréltetni a tv!Hol optikán nem jön hang ,hol widi (Intel widi wifim van) nem csatlakozik ,hol újraindul mikor milyen kedve van mint lehet tenni? -
arboczd
tag
válasz
online1986 #32351 üzenetére
Nincs beállítva az automata kikapcsolás x idő után???
-
online1986
tag
Sziasztok van valakinek tapasztalata ,hogy LG LA620S kikapcsol magától és mitől van ez !Frissítés előtt és utána is ez a helyzet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- EAFC 25
- PlayStation 5
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest