Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sznoopy1977
tag
válasz
honda23 #14796 üzenetére
Akkor szerviz lesz a dologból, főleg mivel nagyon furán viselkedik a hálózatos része is, amíg a notebookom Wifi-n volt semmi, LAN kábellal már látja, de semmit nem olvas és most már ha a gépet kikapcsolom akkor is ott maradt mint bemeneti eszköz...
Elég gagyi az LG ha ilyen hibákat vét, nagy eséllyel ez az utolsó LG-m...
-
huncutka1029
addikt
válasz
csjhun #14794 üzenetére
jól látod, pontosan így gondolom.
Ezek nem válogatnak mint a saját médijapléjere, usb bill, támogatás is van rajta, ráadásul fullos a böngészője, támogatja a flash 11-et nem úgy mint a TV, ami csak flash 9 ig frissíthető LW sorozat esetében, LM -nél flash10 ig.
oplayt wifin ráakasztod a routerre, a pcre felteszel valami media szerver progit, pölö:
nero home media, plex, serviio, és van még ezer, ezen belül beállítod mit szeretnél megosztani, és már nézheted is a tv-n. -
honda23
aktív tag
válasz
sznoopy1977 #14749 üzenetére
De felismeri, nekem 3 db 2 terás WD-m van, egyikkel sincs probléma.
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
BlackJack80 #14785 üzenetére
LW5500as tavalyi modell... valószínű, hogy emiatt nem stimmel a dolog...
-
csjhun
csendes tag
válasz
huncutka1029 #14783 üzenetére
úgy gondoltad, hogy ezt a géppel egy wifire csatlakoztatni, majd ezt a tv-be?
ez megoldaná a billentyűzet+egér használatát.
Egyre inkább úgy gondolok a tv-re mint monitorra, csak az a cc 10+ méter ne lenne :S
-
ficánka
csendes tag
válasz
gulyasa #14729 üzenetére
Én sem haragszom!De rengeteget törpöltem míg kiválasztottam az Lg55LW659s MONITORT amivel rengeteg plössz OPCIÓ járt amire igényt tartottam! 1 monitorhoz képest jól is működött,megtöltve a 2Tb-s Hd-t kompatibilis anyagokkal./mlejátszóm eladtam/ Erre jön 1 fw és 1 része használhatatlan,sőt az MR200-as távom kényelmi funkciótol megfosztva működik!A szolgáltatóm a T-Home amihez tényleg jár HD box de kivettem a kódkártyát be a Tv-be és 1 éve már hibátlanul müxik! - 1távirányitó + - 8-900W napi fölösleges energiazabálás!Én bennem viszont felmerült ,hogy a 3D BR ,v.BR lemezeim nem szeretném keresgélni meg töltögetni a házimoziba pláne ha a házi Sátánka 2percenként mást szeretne nézegetni!
-
Khelben
nagyúr
válasz
jankri #14791 üzenetére
Van, akinek a matt jön be, van, akinek meg a fényes. Nem véletlenül van mindkettő a piacon. A fényes kijelzőknek általában szebbek, kontrasztosabbak a színei, ezért aki meg tudja oldani, hogy ne ablaknak háttal üljön, az jobban jár vele. Aki meg szabadban vagy világos helyen használja, az megveszi a mattot.
Amúgy szerintem kicsit túl van lihegve a dolog, nekem plazmám van, ami állítólag tükröződik, ehhez képest akár a nap is besüthet a nappaliba, nyugodtan lehet tévézni. A notebookom is fényes, eddig 1 év alatt egyszer volt olyan, hogy el kellett fordítanom, mert pont a mögöttem lévő falra sütött a nap, de ennyi. Ezt meg lehet tenni a szebb képért szerintem. -
jankri
csendes tag
válasz
Hege1234 #14790 üzenetére
Annak idején pont az tetszett meg az LCD-ben (nekem egy 37LT75-öm van), hogy elnyeli a fényt és nem kell sötétíteni ahhoz, hogy tévézni tudjak.Ezt a problémát nem tudják megoldani? Mert szerintem ez senkinek sem jó. Én a laptopnál is nagyon utálom ezt a tulajdonságot.
-
BlackJack80
csendes tag
válasz
gulyasa #14729 üzenetére
Nem haragszom!
Igazad van!
Csak az a bibi, hogy nekem minden funkció működött tökéletesen május vége óta és hopp egy szoftverfrissítés és már nem is működik úgy ahogy kellene!Elégedett voltam vele!
Ha eleve nem is működött volna akkor nem zavarna azt szoktam volna meg. Úgy fogadtam volna el!De így ez bosszantó! Nagyon!
Lehet véletlen történt ez a hangsáv váltás mizéria, lehet szándékos volt!
Majd kiderül...!
Jó nem egy világvége de azért nem ezt várná el az ember, de ezt már leírtam egyszer! -
jankri
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Mint oly sokan, én is 3D tv vásárlását tervezem. Segítsetek nekem, hogy ha kizárólag tudás alapján kell választani, akkor melyik a legjobb tv a 2 közül és miért?
LG 42LM660s vs. LG 42LW579s
Sajnos még az LG honlapján található összehasonlítás sem ad erre választ, mert finoman szólva gagyi, itt viszont sok hozzáértő van, akik szívesen segítenekKöszönöm a segítséget!
-
Petyus1
tag
válasz
balinton #14747 üzenetére
Akkor összefoglalva nekem az jön le, hogy többeknek a sávszélességet a tv elqrja felére, harmadára. Ez egy 20-30 mbites netnél lehet hogy nem probléma, de akinek a szolgáltatója (invitel) csak sikítva tud adni 8-10 mbit-et lefelé, fölfelé meg szinte semmit, annak szívás.
Esetleg egy LG guru megválaszolhatná, hogy mi ennek az technológiai/fizikai oka. Vagy egyszerűen vigyem szervízbe a cuccot?
-
huncutka1029
addikt
válasz
csjhun #14769 üzenetére
Az jó megoldás lehet
5.1 úgy tudom csak optikai kimeneten engedi át.nem ez a legolcsóbb, de tökéletes alternatíva
-
ficánka
csendes tag
válasz
BlackJack80 #14726 üzenetére
Köszi!!
-
snooze
veterán
válasz
sznoopy1977 #14779 üzenetére
igen?milyen géped van,hogy annyi idö alatt bekapcsol?vagy ki sem kapcsolod sohasem?
-
-
snooze
veterán
válasz
sznoopy1977 #14777 üzenetére
jo persze..de nem is arra van kitalálva,hogy onnan netezz..
csak ha valamire kiváncsi vagy gyorsan,arra hogy megnézd arra jo..és nem kell a számitogépet azért bekapcsolni..
szerintem meg erre igy nagyon jo..mit szenvedek a sima távirányitoval mire megtalálok amit akarok..
-
snooze
veterán
válasz
sznoopy1977 #14775 üzenetére
miért nem jo a böngészés rész?
nekem még nincs hozzá semmilyen hdd-m..egyenlöre nem is lesz..nincs szükségem rá..
-
sznoopy1977
tag
-
snooze
veterán
válasz
sznoopy1977 #14772 üzenetére
mindegy,nekem nagyon megfelel akár böngészésre,akár más funkciora..mire a rendes távirányitom megkeresed a megfelelö funkciot már régen tullépsz ezzel..sokkal gyorsabb..
amugy meg nem csak szemböl irányit.. -
anonym1s
őstag
válasz
BlackJack80 #14702 üzenetére
Hali.
Probald meg ezt:
Nyomd meg a menu gombot, allj ra az opciokra es hetszer nyomd meg a 9-es gombot.
Az opciok menube nem kell belepni csak raallni, hogy az legyen kijelolve
Ez visszaallitja a legutolso firmware-t ami a teven volt a jelenlegi elott!
Ez mukodik mindket lg tevemen. 47LD790 es 32LS3500A menu gombonak lehet mas a neve a te teveden, pl. settings, home, stb.
===========================================
Ez meg egy masik lehetoseg, de ez nem minden teven mukodik:
Csinalj egy LG_DTV mappat egy pendrive-on, masold ide a firmware-t es dugd ra a teve usb portjara.
Aztan nyomd meg a menu gombot, allj ra az opciokra es hetszer nyomd meg a 7-es gombot. (ha a 7-es gombbal nem mukodik, probald ugyanigy a FAV gombbal)
Az opciok menube nem kell belepni csak raallni, hogy az legyen kijelolve
Ezzel lehet regebbi firmware-t rarakni.
Ez nalam csak a regi (47LD790) tevemen mukodik. -
sznoopy1977
tag
válasz
snooze #14771 üzenetére
Attól függ mire használod, de nekem nem tűnt hasznosnak átlagos funkcióra, a rendes távirányítót akkor is tudom kezelni ha nem nézek oda és ez a Remote izé csak szemből volt eredményes és pont azokra volt jó mint a sima, nekem
De én csak filmeznék vele, mert ez a sok fölösleg ami a SMART-ban van, nem győzött meg, hogy a kényelmes notimat lecserélném egy Romote 300-asra
-
snooze
veterán
válasz
sznoopy1977 #14770 üzenetére
"Ez a 300-as távirányító csak egy semmirevaló vakítás"
szerintem meg nagyon praktikus,sokkal könnyebb vele kezelni a tv-t..ezért is vettem hozzá..
-
sznoopy1977
tag
válasz
csjhun #14769 üzenetére
Böngészés tényleg jó lenne egy billentyűzettel és egy klasszikus egérrel...
Ez a 300-as távirányító csak egy semmirevaló vakítás, MM-ben 20 percet gyötrődtem vele, nem jött be
Közben értekeztünk privátban a szoftver verzióról és ugyanaz a verzió nálam hibátlanul viselkedik MKV-val, hangsáv és felirat ügyben...
-
csjhun
csendes tag
válasz
huncutka1029 #14763 üzenetére
Értem, köszi!
Olyan megoldás, hogy DNLA-s mediacenter usb-vel tv-re csatlakoztatva? :S Vagy ez oltári nagy baromság.
Illeltve, olvasgatva a fórumot, a játék, böngészés is egészen új élmény lenne...
tehát ez is jó volna, nem csak a fimezés. Ez gondolom, csak HDMI-vel?
5.1 hangot átvisz HDMI
-
sznoopy1977
tag
Közben találtam egy infót a TV-ben:
Az 2TB-nál nagyobb kapacitású USB eszközöket nem minden esetben érzékeli a készülék.
Szép magyaros a felirat egyrészről, másrészről a 2TB-osat sem ismeri fel...
-
huncutka1029
addikt
válasz
tomer74 #14756 üzenetére
szia az AN-MR200 csak az LW azaz a 2011-es sorozattal működik.
Az LM sorozathoz a 300 as kell, kell hogy legyen a csomagjában egy usb-s vevő egység, mert a 620 as LM szériában nincs beépített vevőegység, csak 660-tól felfelé.
Kikapcsolt tv-nél dugd rá a vevőt, és utána kapcsold be a tv-t. és nyomd meg az OK gombot a távpiszkán.
Akkor párosít, és utána megy rendesen, de mondom, csak a 300-as típusúval.
-
csjhun
csendes tag
szia Ph
Lenne egy gondom/kérésem/kérdésem, és keresés fórumon nem hozott várt eredményt
Adott LG LW4500, és egy azstali pc(hdmi, USB), jelenleg wifis routerrel(nem wifin keresztül) netre csatlakoztatva, meg vagy 30 méter távolság.
Hogy tudom fúrás faragás, kilométeres kábelezés nélkül a gépet a tv-hez csatlakoztatni, hogy tudjak rajta filmet nézni? :S Wifire gondoltam, de olyan sötét ez a terület számomra, mint a holdtalan éj(vagy jelen esetben a kikapcsolt lg tv
)
Igyekeztem tömören leírni a helyzetet, hogy értékes időtöket ne raboljam
Kösziiiiii
J -
snooze
veterán
válasz
sznoopy1977 #14755 üzenetére
ez a legfrissebb sw,azért nem tudsz frissiteni..
tomer74:ezek szerint csak a 300-as jo hozzá..nézd meg a távirányito leirásában,hogy melyok tipusokhoz valo.,
-
tomer74
csendes tag
Üdv. Mindenkinek.
Lenne 1 kérdésem.
Van egy Lg LM620S tv-m. Vettem hozzá egy AN-MR200 Magic Motion távirányítót, de nem tudom üzembe helyezni, azt írja ki, hogy nem támogatott készülék.
Ezek szerint CSAK a AN-MR300-as távirányító jó hozzá?
Kinek van tapasztalata Magic Motion távirányítóhoz?
Köszönöm.
Üdv. -
sznoopy1977
tag
válasz
max004 #14751 üzenetére
Szia,
Hát egy analóg TV-hez képest szar
A Samu jobb volt, mondjuk én 1 méterről nézem, az ágyból már jobb a képe, de a zajszűrése a kontúroknál a képminőség nagyon gáz, elolvastam sok beállítást, de csak nem az igazi. De a 660-asnál is pont ez van, semmi különbség. De nekem szigorú az elvárásom, az asszonynak tetszik
Semmi hibát nem lát rajta.
HD, FullHD filmeknél viszont nagyon pazar a képe, nem tudnék rá hibát mondani, de TV-zni 2 méterről kell legalább vele, hogy ne fakadj sírva
P
-
roti86
őstag
válasz
Jó áron vetted, most kb. 210 körül van, de 2 hete tényleg lehetett kapni 178-ért az árdiagram szerint is.
Karácsonyra nyomják fel az árakat?
-
max004
tag
válasz
Milyen a kepminosege a 640-nek sd-hd adasoknal?Irjal egy kicsit tobbet errol a modellrol,meg vagy elegedve vele?En is ezt a tv-t szemeltem ki csak keveset irnak rola.Udv
-
sznoopy1977
tag
válasz
Egyenlőre a gépemből kiveszem az 1TB-ost és az lesz a TV-n, de azért kényelmesebb lett volna ha visz, főleg mert ezért is ruháztam be rá... Megköszönöm az LG-nek holnap...
-
sznoopy1977
tag
válasz
gulyasa #14733 üzenetére
Ugyanabban az USB 3.0-ás RACK-ban az 1TB-os WD Black Caviar 7200rpm 1TB hibátlanul megy, de a hasonló 2TB-os hibával akad ki, és valljuk meg elég elszomorító, hogy egy 2012-es TV nem ismeri fel a 1TB-nál nagyobbat, ez az LG szegénységi bizonyítványa, de holnap megkérdezem a szervizt, hátha lesz ott egy épkézláb ember
LG 640-est 180eFt-ért vettem 2 hete, tuti nem vennék 620-ast 170-ért, legfeljebb ha felismeri a 2TB-os HDD-t
Előtte Samsungom volt, ami T-Homes adást penge képpel játszott le, na az LG-re ez nem mondható el, de filmeket HDD-ről gyönyörűen adja, a 3D-s képességei sokkal jobbak mint a Samsungnak volt, és kívülről is esztétikusabb
-
anonym1s
őstag
válasz
snooze #14732 üzenetére
Na ez pont nem igaz! Hogyne mukodne mar usb3 eszkoz usb2 porton!?
Az usb3 kompatibilis visszafele, mint ahogy az usb2 is komp. visszafele!
Nekem 4 x 2tb usb3 hdd, es 2db pendrive-om van es hibatlanul mukodik barmilyen usb2 porton, beleertve mindket lg tevemet is.Ott valami mas gond van. A regebbi dvd lejatszok csak fat32 fajlrendszert ismerik, lehet hogy a dvd-nel az a gond hogy a vincseszter ntfs fajlrendszeru. A tevere nincs tippem.
-
Petyus1
tag
válasz
spkkill #14740 üzenetére
Na hát ez az! Lehet valamit elqrtak a tv net oldalán úgy op. rendszer szinten!?
Épp ebben a pillanatban mértem:
- notebook 9.5/1 Mbit (tv mellett mérve)
- tv 2/0.4 Mbit (na hát ez az, ami egy netes stream-nek már vérszegény)Na ez mitől van?
(a mérés idejére minden wifire kapaszkodó kütyüt kikapcsoltam a lakásban) -
Petyus1
tag
Üdv,
Egy kérdés a gurukhoz.
42LM660S-em van. Most itt hanyagolnám az ódákat, mert nagyon jó kis tv. Egyetlen problémám van, az a hálózati kapcsolat, ezen belül a wifi.
Szóval a házban mindenhol korrekt a net, illetve a wifi. PC, laptop, okostelefon, xbox, és egyéb más hálózatos kütyük gond nélkül nyomulnak a neten, kivétel a tv.
A tv saját appjai, youtube kliens, iconcerts, böngésző, stb. képtelenek lejátszani bármit is. Kábé mintha a net olyan 50-100kbit között lenne, ami ugye egy nagy nulla. Folyamatosan homokórázik, iszonyatosan idegesítő. Amikor már végleg felszívom magam, de még mielőtt belevágnám a távirányítót a tv-be, általában hdmi-n rányomom a laptopot, és láss csodát, minden megy simán, a laptop wifijéről.
A kérdésem, hogy az én tv-m hibás, vagy ennek a típusnak a wifije ennyit tud, és kész, avagy létezik valami titkos szervíz beállítás, kód stb.
Ja, a legutolsó firm van rajta...
Előre is köszi a választ. -
kois21
tag
LG 42LM620S vásárlás előtt állok. Az a kérdésem, hogy akadozás nélkül viszi külső HDD-ről a 3D-s filmeket?
-
balinton
csendes tag
válasz
huncutka1029 #14734 üzenetére
!Kipróbáltam az említett programot (MakeMKV) valóban kb 1 perces konvertálás és nézhető lesz a több nyelű film is...ennyi idővel még azt mondom belefér az életembe és kivárom
De akkor arra volnék kíváncsi, hogy akinek még a gyári FW van fenn annak levan e tilva a hang és felirat változtatás!? -
a2d2
addikt
válasz
huncutka1029 #14734 üzenetére
Nagyon remélem hogy nincs igazad, mert ez elszomorító lenne.
Ennyi erővel megvettem volna a legalapabb full HD felbontású panellel rendelkező tv-t.
Pont a média lejátszót akartam kiváltani ezzel a TV-vel.
Örültem hogy végre lekapcsolja a tv a rákötött vinyót, nem kell figyelni ilyenekre.
Ez a hangsáv összekötése a szerzői jogokkal nagyon nagy mellétrafálás lenne.
Én szoktam nézni nyelvtanulás céljából filmet angol nyelven és angol hangsávval. Feleségem ugyanazt a filmet magyarul nézné, ....
Szóval remélem csak elnéztek valamit az LG-nél. -
huncutka1029
addikt
Srácok,
már a fórum indulása óta visszatérő téma a hangsáv, és a feliratváltás problémája.
Már sokszor kiderült, hogy a hálózaton megosztott tartalmak esetében a TV beépített média lejátszója csak az elsődleges hangsávot és feliratot olvassa be.
Sajna valamiért az LG nem tud vagy nem akar túllépni ezen a problémán, ami lehet hogy tudatos, mert a Szerzői jogok védelmére hivatkoznak. Ugye legtöbbünk, nem várja meg a hivatalos MO-i film megjelenéseket, hanem a Netről letöltjük. Ha Mo-i forrásból kiadott filmet veszel, azon elsődleges lesz a magyar hangsáv, probléma megoldva, jogszeren használsz mindent, megfelelsz ( mint gyártó) a törvényi kötelezettségeknek.Másrészt, aki nem akar médialejátszóra költeni, és használni szeretné a DLNA -t annak bizony egy kicsit meg kell dolgoznia a sikerért!
Erre van két remek program, a TS Muxer, és a MakeMKV nevű, melyek kiválóan alkalmasak arra, hogy LG kompatibilissé tegyék a filmeket, pár egyszerű lépésben felcserélheted, törölheted a hangsávokat, feliratokat, átkódolhatod a headert H-level 4.1 re, és utána a beépített media player gond nélkül eszik mindent.
Mivel már 2-3 éve ugyanez a gond a TV lesjátszóival, nem gondolom, hogy a közeljövőben ez változni fog.
-
snooze
veterán
válasz
sznoopy1977 #14730 üzenetére
mivel a te tv-d nem tudja az usb 3.0-át,igy nem is fog müködni az olyan hdd,csak az usb 2.0-ás..vegyél olyat,és megoldodik a gondod..
-
gulyasa
őstag
válasz
sznoopy1977 #14730 üzenetére
Ez így elég kevés információ.
lehet, könnyebb lenne átlátni a dolgot, ha tudnánk a rack-ek és bennük a HDD-k pontos típusát... -
sznoopy1977
tag
Sziasztok,
LG 42LM640S
1TB-os külső USB2.0ás RACK-ot kezeli, ami nem az enyém
2TB-os küslő USB3.0ás-t nem, egyik USB portjáról sem viszi, sőt az LG DVD lejátszóm sem ismeri felVan erre megoldás? Vagy dobhatom ki
-
gulyasa
őstag
válasz
BlackJack80 #14726 üzenetére
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de jobban jársz, ha megtanulod egyszer és mindenkorra, hogy a tévé csak egy céleszköz EGYETLEN célra: tévéadások és lejátszóeszközök (DVD, bluray, ... stb.) képének megjelenítésére való.
Minden más fíccsőr csak marketing. Azért kénytelenek a gyártók időről-időre kijönni újabb és újabb funkciókkal, hogy mondhassák az előző típusokra, hogy azok "mennyire" elavultak és vedd meg az újabbat és drágábbat, mert mennyi mindent beleraktunk...
Igen, hívd "monitornak", ha akarod.
Rakhatnak beléjük lejátszót, böngészőt, android-ot, kutyafülét, de akkor sem lesznek egyenértékűek egy számítógéppel, hogy annak ezen funkcióit kiválthassák vele, miközben hardverben/szoftverben sehol sincsenek tőlük.
Ha meg olyan a kábelszolgáltatód, vagy épp csak műholdas elérés van, és elengedhetetlen a külön set-top-box használata, akkor megint csak "monitor" lesz a tévé.
Szóval nem kell ezt ilyen tragikusan felfogni.
Tévéknél egy a lényeg: a képminőség - különben minek vennél FullHD-t...?
Az én esetemben előbb volt médialejátszóm, mint FullHD tévém.
Fel sem merült bennem, hogy sorozatokon (max. 720p-ben) kívül mást is lejátsszak a belső lejátszóval. -
BlackJack80
csendes tag
válasz
balinton #14724 üzenetére
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy garanciában csinálja-e a szerviz!?
Egyébként nekem a legközelebbi az Veszprémben lenne ami tőlem 25km!
Bedobozolni és kocsikáztatni a tv-t ilyen miatt nem fogom, megvárom a következő FW-t ami remélhetőleg jó lesz ha már úgyis dolgoznak az ügyön!
Ha nem akkor még nem tudom mi lesz!
Én is jó pár filmet megnézek minden héten és ez így elég bosszantó!
Kíváncsi leszek arra is mikor adják ki az új FW-t!?
De nálam ez az srt feliratkérdés sem rendeződött!
Van hogy elsőre felismeri, van hogy tizenötször újraszkennelem a mappát, újra telepítem a Nerot és akkor sem aztán nem csinálok semmit 1 óra múlva elindítom a sorozatot akkor meg jó! Végképp nem értem!
De ezt is csak egy pár hete csinálja május vége óta megvan és azóta semmi gondom nem volt vele!
Nem tudom ez mi lehet az új FW vagy a NeroMH!
Én inkább FW-re gondolok! -
BlackJack80
csendes tag
válasz
ficánka #14721 üzenetére
Privibe jött, de akkor közzéteszem ha úgy akartad!
"Tökéletesen igazad van!!!
Én tavaly majd félmilláért vettem a tv-m és vegyek hozzá 1 mlejátszót és minősítsem a tv-t vissza MONITORRÁ !
Kb 2hóval ezelőtti fw frissítés ráadásul MR200-as távtól elvette az azonnali hozzáférést az EPG-től! 1rohadt reklám miatt mert átrendezték a home oldalt!
Én is irtam az LG-nek és azt válaszolták , hogy továbbítják a panaszom az illetékeseknek.
Nem jobb hanem 1-re szarabb!!!!!"
-
balinton
csendes tag
válasz
BlackJack80 #14702 üzenetére
Én is megkerestem a Lg-t, hogy miért nem lehet választani nyelvet a frissítés óta...
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Tudunk a problémáról ami elhárítás alatt van. Régebbi firmwaret csak a márkaszervízünk tud felrakni önnek amit az alábbi címen talál.
Reméljük tudtunk segíteni önnek, és elnézését kérjük az okozott kellemetlenségekért.
Szervíz Kft 1117 Budapest Karinthy Frigyes út 15 Tel.: 209-6052 H-P: 8-18 -
ficánka
csendes tag
válasz
BlackJack80 #14710 üzenetére
Azt hiszem véletlenül privibe küldtem pedig jó lett volna ha más is látja!!
vagy a 14709-re?
-
BeeNiTTo
tag
150K-bol ki lehet hozni normális tv-t ,?
mi a legjobb amit ki lehet hozni ebből az árbol ?fontos hogy használnám pcn játékra is!
-
ludman07
csendes tag
Hali!
Vettem egy LG42LM660S tv-t amibe benne van a beltéri egység és megszeretném ostani az UPC-t!
IP-s kártyamegosztással meg lehet e valahogy oldani!
Vagy valami más megoldás van e hozzá, vagy még várni kell ezzel a technológiával? -
Hege1234
addikt
eddig egyetlen tv-be épített lejátszóval nem voltam megelégedve
egy gen1-es wdtv lazán eltiporja pedig ez nem mai darab
mégis visz mindent (ma már a wdtv live 12-13000ért van ph-n)
+ minden beállítás elérhető marad a tv-n3D tv-m nincs még de ha jól gondolom ezt csak a tv-nek kell tudnia
-
Gicz
addikt
válasz
Bernyó84 #14707 üzenetére
ha nem vagy hajlandó kompromisszumot kötni, akkor miért használod a beépített lejátszót, ami nem tudja a 24p-t??????
egy pc ről megfelelő beállításokkal (24HZ-es képfrissítés pl) sokkal jobb eredméynt kapsz mint a beépítettel.
ugyanez vonatkozik egy márkásabb médialejátszóra. először vannak a bluepanther szerű kaki lejátszók, aztán annál jobb a beépített, és a legjobb minőséget egy márkás külső, vagy egy jó pc segítségével kapod.
-
torma1981
veterán
válasz
BlackJack80 #14710 üzenetére
Jaa nem arra írtam a médialejátszót. Ha tényleg az FW a szar akkor hozzák ők rendbe. Csak jobb egy külön lejátszó mint ami a tv-ben van. Azok elég siralmasak. Megértem ha már kiadtál 250k-t egy tv-re akkor az menjen rendesen. Ezeket az FW-ket nem teszteli senki? Csak kiadják azt kész?
-
BlackJack80
csendes tag
válasz
torma1981 #14706 üzenetére
Helló!
Nem kötekedsz!
Az a helyzet, hogy én ezért a tv-ért kiadtam már több mint negyedmillát ami nekem nem kevés zsozsó!
Idáig nekem semmi gondom nem volt sem a hangsávokkal, sem az srt feliratokkal!
Tökéletesen működött minden a Nero Media Home 4-en keresztül az utolsó szoftverfrissítésig!
Én a józan paraszti eszemmel azt gondolnám egy szoftverfrissítés az a hibákat javítja és esetleg a jóból mégjobbat csinál!
Na most ezek után igencsak bosszantó dolog lenne ha hdmi kábelt vagy média lejátszót kellene vásárolnom több ezer forintokért!
Az is bosszantó dolog hogy nem közlik mit tartalmaz az újabb szoftver...
Tehát ami eddig hibátlanul működött az most az én hibámon kívül nem működik és emiatt egy fillért nem akarok áldozni rá!
Ha másképp nem megy ahogy az LG ügyfélszoli is tanácsolta a szervizzel visszatetetem a régi FW-t! -
csacsa01
tag
Szerintetek arra a TV-re is jár 2 éves garancialevél, amelyiket nem forgalmaznak itthon ? (LG LM 760) Illetve, egyáltalán foglalkozik-e vele a szervíz?
-
Bernyó84
aktív tag
válasz
torma1981 #14706 üzenetére
Én próbáltam kb 1 hónapja egy BluePanther [link] médialejátszóval a 42LW5500-as TV-t... Kicsit romlik a képminőség, ha médialejátszón keresztül játszom le a filmeket, mintha közvetlenül USB-ről vagy gépről játszanám... De akinek ez belefér, annka oké... Én viszont nem vagyok hajlandó komprumisszumot kötni ilyen téren...
-
torma1981
veterán
válasz
BlackJack80 #14704 üzenetére
Szia!
Nem kötekedésből de miért nem vesztek egy médialejátszót? 10k és semmi gond onnantól. Már sokan írták hogy a beépített lejátszó egy nagy szar.. És ahogy írtad nem kell 15m HDMI kábelt venned.
-
válasz
BlackJack80 #14704 üzenetére
Ilyen ez, meg kell várni a következő FW-t, hátha javul a helyzet.
-
BlackJack80
csendes tag
Most meg az srt felirattal szívok!
Nem hajlandó elindítani... wáwáwá!!!!
Természetesen az előző FW-nél ezzel sem volt gondom! -
BlackJack80
csendes tag
Most válaszolt az LG ügyfélszolgálat!
"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Tudunk a problémáról a hiba elhárítása folyamatban van. Elnézését kérjük az okozott kellemetlenségek miatt azon vagyunk, hogy a hibát minnél hamarabb orvosoljuk. Ha vissza szeretné állítatni azt csak szervízünk tudja megtenni."Akkor remélhetőleg a következő FW frissítés során ezt orvosolni fogják!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest