Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz Remi1234 #15152 üzenetére
Asszonyt sosem viszünk ilyen helyre. Nálunk be van osztva ez: én nem szólok bele, milyen gyerekruhát meg babakocsit vesz, ő nem szól bele, hogy milyen tv-t meg autót veszek, ennyi. Én nem értek a babakocsikhoz, ő nem ért az autókhoz, minek dumálnánk bele abba, amit a másik jobban tud? Főleg, hogy mindketten szeretünk utánajárni a dolgoknak, én 2 hétig olvasgattam teszteket meg jártam boltokba, hogy kiválasszam a megfelelő tv-t.
-
Khelben
nagyúr
válasz Williamgrant #15052 üzenetére
-
Khelben
nagyúr
válasz jooker82 #15008 üzenetére
Én nem hallottam ilyeneket, csak beültem egy passzív és egy aktív 3d-s filmre és megállapítottam, hogy a passzív kb. semmit nem ér, az aktív meg tök jó. Hangsúlyozom, moziról van szó, tv ügyben nem tudok nyilatkozni (szerintem 40-50 inchen egyszerűen parasztvakítás a 3d).
-
Khelben
nagyúr
"az sem lehet véletlen, hogy a moziban is ezt használják"
Menj el egyszer egy aktív szemüveges moziba. Ég és föld a kettő az aktív javára. Ne gondold, hogy bármelyik szolgáltató is azért választ egy technológiát, mert a vevőnek jobb lesz. Neki lesz jobb, a passzív szemüveggel nincs gond, kezébe nyomod a nézőnek aztán viszlát. Ennyi az indok.
-
Khelben
nagyúr
válasz jankri #14791 üzenetére
Van, akinek a matt jön be, van, akinek meg a fényes. Nem véletlenül van mindkettő a piacon. A fényes kijelzőknek általában szebbek, kontrasztosabbak a színei, ezért aki meg tudja oldani, hogy ne ablaknak háttal üljön, az jobban jár vele. Aki meg szabadban vagy világos helyen használja, az megveszi a mattot.
Amúgy szerintem kicsit túl van lihegve a dolog, nekem plazmám van, ami állítólag tükröződik, ehhez képest akár a nap is besüthet a nappaliba, nyugodtan lehet tévézni. A notebookom is fényes, eddig 1 év alatt egyszer volt olyan, hogy el kellett fordítanom, mert pont a mögöttem lévő falra sütött a nap, de ennyi. Ezt meg lehet tenni a szebb képért szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.