Hirdetés
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BendeHuz
csendes tag
válasz
goboc78 #109920 üzenetére
50nano753 va panel direct led, függőlegesen dse oszlopokkal, amit nem fogsz észre venni statikus képeknél és a legtöbb filmnél. Video-, sport játékoknál, tenisz, foci, jégkorong stb ahol egyszínű a háttér, vízszintes kamera mozgásoknál viszont ordítani fog, nálam ez az egyik idegesítő tulajdonsága. A képe amúgy szerintem gyönyörű, viszont nem fényerős, de este ezt sem veszed észre, sőt néha már bántja a szemedet a fényereje sötét szobában. A HDR filmek nekem nézhetetlenül sötét, fátyolos, ahol lehet streaming szolgáltatónál inkább a gyengébb HD csomagra fizetek elő, nem veszed észre a különbséget a FHD és 4K között, de sokkal élvezhetőbb. Ár érték arányban jó, sokat kapsz a pénzedért : okos tv, légegér, jó hangzás - hangszóró, VA panel esetében kontrasztosabb kép, 10ms körüli válaszidő - játék konzolokhoz ez teljesen jó. Ha setopbox-ról tvzel és onnan futtatod az alkalmazasokat, akkor a magic remote control távirányítóhoz nem sokat fogsz nyúlni.. Ha viszont a tv tuner-jen keresztül tudsz tvzni, akkor fogod az okos tv-t featureket kihasznalni, a távirányítón hiányzik egy gomb: info, amivel meg tudnád nézni egy pillanat alatt a műsor leírását, helyette bonyolult több lépcsős módszerrel jutsz el az információhoz, ami bosszantó és lassú mert nem valami táltos a menürendszer sebessége. Kompromiszunokkal teli tv. Én egy 8 éves tv-t cseréltem vele, ahhoz képest a DSE-t és a fényerőt leszámítva óriási a különbség minőség és szolgáltatasok tekintetében.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
KubanitoS #109926 üzenetére
Nincs hozzá. Ugyanilyen TV-m van a legújabb szoftverrel (valami 5.2xxx), és nem található a Content store-ban. Netflix (default), HBO MAX, Amazon Prime stb. megvan, de a disney, disney+, disney plus keresőszavakra csak webes, vagy youtube találatokat hoz.
Ja, és Tarr-os net, de szerintem az mindegy.
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok
LG 65UM7450PLA készülékem van. Lehetséges hogy nincs hozzá Disney Plus app? Content Storeban nem találom.
-
ata75
újonc
Sziasztok!
Én tegnap hoztam elegy 50NANO753 ,de enyhe zúgó hang jön a hátuljától amikor kivan kapcsolva . Cseréltesem?
Válaszokat előre is köszönöm! -
goboc78
tag
Sziasztok!
Régóta gondolkodom Lg tv vásárlásán hogy vajon melyik legyen .
50UP78003LB vagy 50NANO753
Átlag felhasználásra lenne filmnézés, youtube.
Displayspecifications oldalon összehasonlítva kettő között a szín mélység, Truemotion ,és csatlakozók tekintetben különböznek. Elvileg mindkét tv VA paneles.
Valóságban melyiknek szebb a képe? Melyik lenne jobb választás?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
-
BendeHuz
csendes tag
válasz
benooo360 #109907 üzenetére
Ugyanez a tv-m van és nekem nem csinálja. A tv-t WiFi-n keresztül is be lehet kapcsolni, ami egy tiltható / engedélyezhető funkció (még nem használtam ezt semmire, nálam tiltva) . Nem lehet, hogy neked engedélyezve van és az csinálja a tv tapegysegevel, plusz áramot igenlő funkció aktív marad és amiatt kattog a tapegysége? Ami nem reális, de ha tudod próbáld ki a tv-t egy másik épületben, másik erős áramú hálózaton, hogy ott is csinálja e.. Bár ennek nem földelt a dugvillája..
-
Tutu7030
veterán
Köszi mindenkinek, állítólag egy pár perces áramtalanítás megoldotta a dolgot.
-
vargalex
félisten
válasz
Tutu7030 #109911 üzenetére
Ha jól gondolom, ez a TV egy kicsit meg van piszkálva. A telnet elvileg authentikáció nélküli, azaz telnetelj a TV-re (windows alól pl. putty-ból) és töröld a file-t, amit ír:
rm /var/luna/preferences/webosbrew_failsafe
Majd indítsd újra a TV-t. Presze a második linken található leírás szerint a crash okát meg kell szüntetned előtte... Szóval lehet, hogy újra kell telepíteni a Homebrew channel-t.
-
Tutu7030
veterán
válasz
herdsman12 #109912 üzenetére
Frissítés megtörtént, de ugyanúgy megjelenik továbbra is.
-
Croft-21
őstag
válasz
benooo360 #109909 üzenetére
Nincs összehasonlítási alapom, mert az első kikapcsolás óta ezt csinálja, szóval nem tudom, hogy egy másik ugyanilyen tv esetében ez fennált volna vagy nem, de egyébként más is írta már ezt a kattogàst, nem mi vagyunk ketten, akinek ez feltűnt. Elvihetik szervizbe, de lehet hogy ugyanúgy hozzák vissza. Valami olyasmit olvastam korábban erről, hogy azért kattog, mert készenléti állapotban van és várja a távirányítótól a bekapcsoló jelet. Engem nem zavar, mert a tv és az ágy között kb 3-4 méter van, így nem hallom, csak ha oda hajolok a tévéhez.
-
benooo360
csendes tag
válasz
Croft-21 #109908 üzenetére
Köszönöm a válaszod. És ez így normális működés? Nem lesz gond belőle hosszabb távon? Mert én nem szoktam áramtalanítani, ha nincs bekapcsolva, csak amikor hosszabb ideig nem vagyok itthon.
Azért az LG ügyfélszolgálattal felvettem a kapcsolatot, ezt írták:
Lehetséges a táp, de még akár alaplap is lehet. Ezzel kapcsolatban kérem keresse munkalap felvétele céljából telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06-1-54-54-054-es számon. -
benooo360
csendes tag
válasz
csab2 #109906 üzenetére
Sziasztok! Vásároltunk egy LG 50NANO753PR típusú TV-t. Azt vettem észre, hogy kikapcsolt állapotban halkabb kattogó hang jön a TV felől, a tápegység környékéről. Amint áramtalanítva van a TV, a hang megszűnik. Tápegység probléma lesz? Mi a teendő ilyen esetben? Segítségeteket előre is köszönöm.
-
csab2
veterán
Bocsánat, hogy nem nézek utána itt a fórumon, de a hozzáértők biztosan tudják a dolgot.
Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy a 2022-es G2-es modellek kaphatók már nálunk? -
PLaci58
addikt
válasz
herdsman12 #109904 üzenetére
Már ha van a TV-n fejhallgató csatlakozó ☺
-
herdsman12
őstag
válasz
ValeZole #109902 üzenetére
Sony MDR-RF855 RK rádiós fejhallgató. Töltő, tartó állandón bedugva a 230-ba és a TV fejhallgató csatlakozóba. Nem kell semmit kapcsolgatni, felteszi a fejére és automatikusan bekapcsol. Kényelmes, nem szoros, emiatt nem lehet vele ugrálni, lehajolni, mert könnyen leesik.
Esetleg egy külső Bt adapter párosítva a TV-hez az olcsóbb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Ukrajnai háború
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Futás, futópályák
- Formula-1
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Háztartási gépek
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A világ legrosszabbul örzött titka lett az új Ryzen Threadripper sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest