Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Shadowfax #87597 üzenetére
nagyobb boltokban már egy ideje ilyen nincs, kisebb helyeken tudsz kb ömlesztettet venni, de lehet a legjobban vmelyik nagyobb fészbukos csoporttal jársz, és onnan veszel kilóra.
plusz a bravostore-os helyeket, amiket irtál hivd fel, hogy a pick a brick működik e még náluk, de ott se túl nagy a pohár, amibe válogatni lehet, a legonak is van ilyen klasszik sorozata, az is jó opció lehet 1nek.
-
hami85
tag
Márciusban érkező Bricklink Designer Program szetteket elkezdték levonogatni... akkor lassan lesz belőle valami.
-
Shadowfax
addikt
Sziasztok!
Előre elnézést a láma kérdésért, nem vagyok a téma szakértője. Unokaöcsémnek (4 éves) szeretnék venni kilós kiszerelésben Legót, elsősorban az alapkockákból. Visszaolvasva a topikban, régebben volt ilyen összeválogatásra lehetőség az Árkádban, Alleeban. Fölöslegesen nem mennék oda, esetleg van valakinek friss infója erről? -
RapaNui1
aktív tag
Behalok. Sesame street szoba: videómagnó videókazettákkal képcsöves tv
Imádom, szétszedés közben jó újra átélni ezeket az élményeket, eddig úgy is csak a vitrinben állt, legalább még egyszer kiélvezem
-
Diesel38
tag
válasz
Guiles #87593 üzenetére
Téma összefoglaló fejlécbe az infó.
-
RapaNui1
aktív tag
Őszintén szólva ez a Krizantém nekem nagyon tetszik.
2 oka van hogy ennyire bejön, az egyik a kezelhető mérete a másik a virágcserép miatt a mozgathatósága és tárolása. Nem túl nagy, de szép és dekoratív darab.
Az Orchidea is gyönyörű mellette és jól mutat a a vitrinben, de nekem a képeken látható összes virág közül jelenleg ez jön be a legjobban.
Méret színek, kezelhetőség, tárolás, mozgathatóság, kiállítás szempontjából ideális darabnak tartom ezt is és a kollekció többi darabját is.
Lesznek ezek még akcióban, de véleményem szerint 5-8.000.ft közötti áron már érdemes elgondolkodni rajt, akár ajándéknak is kiváló darab lehet bárkinek.
-
RapaNui1
aktív tag
Hölgyek, Urak!
Mindent feltöltöttem a táblázatba, természetesen van ami nem szerepel ott, arra lehet már van jelentkező, de ez még változhat. Privátban keressetek, ha bárkinek bármi kérdése van. -
Mozaart
aktív tag
válasz
Mozaart #79598 üzenetére
PH! LEGO klub: cserebereadokveszek
Release notes:Hozzáadott téma:
The Lord of the RingsHozzáadott validáció:
PH! ÁR / DB - numerikus értéket fogadd csak el#1 Abban az esetben ha "Küldj ajánlatot" szöveget szeretnél beleírni azt a Megjegyzés oszlopba tudod pótolni. Irreleváns árat ne adj meg, hagyd inkább üresen. Köszi!
#2 Ezentúl nem fogadja el ha azt írod 60.000,- vagy 60 000,- egyszerűen csak írd be az összeget így: 60000
-
RapaNui1
aktív tag
Azért nem maradtok teljesen nélkülem
. A párom tegnap összerakta a Valentin napra kapott Krizantémot. Orchideát vagy, cseresznyevirágot szerettem volna neki, de azok kifogytak a helyi Tescoból mert clubkártyával most 8.000.ft-os áron voltak, de majd azok is meglesznek a bambusszal együtt.
Majd holnap teszek fel róla pár fotót, nagyon kis cuki lett.Közben alakul a táblázat is, holnap még kiegészítem azt is.
-
RapaNui1
aktív tag
Láz jó volt a gif
-
RapaNui1
aktív tag
Mivel törölve lett a posztom és figyelmeztettek is ami érthető, ezért a táblázatban megtalálhatjátok majd ami esetleg érdekelhet. Elkezdem lassan feltöltögetni a megmaradt dolgokat. Remélem ezzel most semmi olyat nem irtam ami tiltott lenne
Üdv mindenkinek
Egyébként köszönöm mindnekinek -
Wanderlust
tag
Szisztok,
Lesz idén új 1:10-es versenyautó?
Az eddigi megjelenések (Porsche 911 RSR, Ferrari 488 GTE és a Peugeot 9X8) kétévente jöttek, 2025-re várható esetleg valami ilyesmi?
(Sajnos nincs időm napi szinten követni a pletykákat szóval ha már volt róla szó akkor elnézést.)
RapaNui beszámolóit én is nagyon szerettem olvasni, furcsa, hogy ezentúl nem lesz. De szerintem a Legózást csak abbahagyni lehet, befejezni soha. Várunk vissza! 🙂 -
balint82
senior tag
-
Xboxone40
csendes tag
válasz
Mozaart #87566 üzenetére
Igen, és a bagolyé....
Soha nem hittem volna, hogy ilyen minőségi Legókat csípek el ott, mintha a "szalagról jöttek volna le"
Mindkettő meg van szóval végül is azok is patentek. 2 volt és választhattam, Hp bagoly meg még mindig van kettő csak készleten nem hozza. Tökéletes mindegyik doboz. A torony azóta elkelt, a két madár még ott figyel
Mai szerzemény, 10/10 privatba ha hiányzik valakinek [kép]
-
sb
veterán
Én nem mertem beírni.
Annyit zaklattam már.
@Guiles
A nagy sziklákat írtad is anno, igazából itt nem is láttam őket, a kicsi, ill. főleg az íves elemekre gondoltam. Ha alkatrészeket nézek rá vagyok fixálva a szürke bármilyen slope vagy íves elemekre ilyen célból... de még alig van belőle.
Képek pedig nyilván jöhetnek. Minél több annál jobb! -
Crus
őstag
válasz
Jacob Gibbs #87559 üzenetére
Már arra, hogy mennyiért adja el őket? Fura ízlésed van.
-
HUN_Sector
őstag
Jön ninjago morro figurája újságban. Remélem hozzánk is beköszön
[link] -
Guiles
csendes tag
Vannak benne pár kész szikla (4x10es régi) elem (talán 3 db), a többi hosszú évek BL-es gyűjtései. Azóta már jó pár helyen átalakításra került a sziklás rész.
Szeretek magasabb (10-12 brick) sziklás részeket építeni, olyankor a kész sziklák szerintem jó alapok. Alacsonyabb részeknél nem használom őket. A 4 brick széles modernebb sziklák sem rosszak. A régiek ára viszont... Ősidőben vettem őket, van vagy 100 db
Tornyok is sötétebbek lettek ma délután. Amennyiben van rá igény, rakok fel új képeket a héten.
-
LÁZ
Topikgazda
nohát
itt a lehetőség, hogy [végre mindenkinek meglegyen a teljes modular sorozat]
ps. vajon az idei lego house set fabuland lesz?
, de ami egyelőre biztos, hogy jól megmérik, 995 dkk...
-
sb
veterán
Ezekkel abszolút egyetértek. De így máshogy is hangzik mintha egyoldalúan leírod, hogy minihitler+nem látsz olyan esetet amikor ez valid megoldás lenne, többet adni érte.
A többi paraméter is kell hozzá, nem vitás, de ezek nem lehetetlenek. Ahogy láttam már normális Z-st is.
Normális esetben a gyerekek is erre (értékek megbecsülése, kitartás, érzelmek kontrollja, stb...) szocializálód(gat)nak éppen. Tehát nem azt mondom, hogy 10-ből 10 eset ilyen, inkább 10-ből 9-szer megúszható normális mederben, ahogy írod. Csak azzal nem értettem egyet, hogy ez ne fordulhatna elő teljesen racionálisan. Hogy ez lesz a racionális döntés: ott és akkor megvenni ahol vagy, más, de szintén racionális okból. Az ár csak egy ezek közül.
10-ből 1-2 ilyen lesz akkor is ha tudatos az ember. (Amúgy az nem elvárható amit írsz, hogy tudatában vannak kifutásnak, szezonális akcióknak, kínálatszűkülésnek, stb... normál ember nem figyel erre és nem is elvárható, hogy minden témát így vigyen az életében -talán ez az egy vitás pontunk maradt.)Sztem jó példa erre a tiéd amit felhoztál a meg nem kapott készlettel. Egyben egy régi kérdésre is reflektálnék: én is írtam, hogy nem vennék nepperáras, kifutott készletet kb. soha. Na ott és akkor, olyan felvezetéssel neked megvettem volna.
Akkor is ha önhibámból beszívattam magam és közben pl. kifutott. Ott az lett volna a jó és racionális döntés. Tök függetlenül az ártól vagy bármi más paramétertől.
-
maross
nagyúr
marmint ez?
kommentekben van info a hogyanrol -
válasz
abiogenesis #87546 üzenetére
Többször vásároltam már én is tőlük, korrekt eladók. Bricklinken 1-1 nagyobb boltnak akár több száz folyamatban lévő rendelése is lehet, néha be is szoktak ideiglenesen zárni emiatt. Hacsak nem 1+ hónapja adtad le a rendelést, én a helyedben kicsit még várnék. A lassú válaszra ugyan ez a magyarázat; gondold el, hogy valaki 1-1 kocka miatt is üzenetet ír, szín, állapot, küldjenek fotót stb. Nem 2 perc beszelektálni 1800 alkatrészt.
-
Djuree
félisten
válasz
semmit, biztos van oka, ne izgulj, már vagy 30x rendeltem onnan, rendben volt minden.
-
Gubbba
tag
válasz
Rendeltem már tőlük többször, abszolút megbízhatók, ne aggódj. A legutóbbi rendelésemben elnéztek néhány alkatrészt, mást küldtek helyette. Mikor megkérdeztem, hogy mit lehet tenni, szó nélkül elsőbbségivel küldték a helyes elemeket és bár felajánlottam, a hibásan küldötteket sem kérték vissza (nem voltak épp olcsó darabok). Ha jól emlékszem a Bricklinken keresztül írtam nekik. nem írtad ugyan, hogy mennyi idő telt el a rendelés leadása óta, de én várnék. Simán lehet, hogy 1800 darabot azért eltart egy ideig összeszedni, szerintem ne aggódj. Ha eltelik egy hét, esetleg lehet zargatni őket, azért ennél a mennyiségnél néhány nap belefér.
-
abiogenesis
csendes újonc
Sziasztok,
Egy custom buildet szeretnék összerakni, az utasításokat már meg is vettem a brickvault-ról. Az alkatrészeket bricklinken vásároltam. Próbáltam olyan boltot találni ami magyar és jó a reputációja. Ezért esett a választásom a studs&bricks&rock'n'roll boltra. Az alkatrészek 90+%-át innen rendeltem meg, mert pont volt kupon.
A problémám az, hogy a rendelést azonnal ki is fizettem stripe-pal, de nem érem el a boltot, nem válaszolnak és az üzenetet se olvasták el. Kb 1800 darab alkatrészt rendeltem, lehet sok idő összerakni a rendelést, de a megkeresésre legalább válaszolhatnának. A kérdésem az, hogy ilyenkor mit tudok csinálni, azon kívül, hogy további üzeneteket küldök nekik, plusz reportálom a BL-en belül a rendelést?
-
LÁZ
Topikgazda
Batman Brickheadz nyócazegyben
vkinél akad wanted list a bricklinkre?
-
Guiles
csendes tag
Gondoltam nem várok a wolfpack bricklinkes verzióra, így pénteken délután megindult az építés...
Még sok finomítás és bővítés van hátra
-
Vistaboy
veterán
Forma-1 rajongók figyelem!!!
Aki szeretné előrendelni a LEGO Speed Champions 2024-es Forma-1 versenyautókat, amik majd Március 1-én érkeznek, azoknak jó hír, hogy a LEGO Store Magyarország oldalán most 4+1 akció keretében, ha megrendelsz 4 autót, az ötödiket ajándékba kapod!!!
https://lego.bravostore.hu/collections/akcioban-resztvevo-termekek
Szóval, aki hozzám hasonlóan szeretné megrendelni mind a 10 LEGO Speed Champions Forma-1 autót, az így hozzájuthat mind a 10 darabhoz 80K-ért. Vagyis 2 darab ingyenes lesz, plusz mellé ajándékot is választhatsz (Én a Balerinásat hoztam el).
Ja, és utánvéttel is lehet rendelni, azaz zéró rizikó.
-
yahagyma
tag
válasz
HUN_Sector #87524 üzenetére
Úgy tudom 2025.03.01.-én fog érkezni postával, szal mostanában adják postára! Én is nagyon várom már a Forest Strongholdom!
-
Dilikutya
félisten
-
Crus
őstag
válasz
HUN_Sector #87535 üzenetére
Ez jogos. Magam is belefutok néha olyanokba, hogy szó szerint 23 vagy 24.-én nyögi be, hogy akkor a gyereknek/neki kéne karácsonyra és akkor kaszát/kapát dobj el, mert hát neki MOST kell. Pfff.
Furán érzem magam ilyenkor, mert nálam október, legkésőbb szeptember és mindenkinek megvettem már addigra rég, amire vágyik.
-
HUN_Sector
őstag
A csoportokban, köztem az általam közreműködöttben is ha tudnád mennyi olyan anyuka van karácsony előtt, akik 2-3 héttel döntenek úgy, hopgy megveszik a készletet, amire a gyerek egész évben rágta a fülüket, majd pislognak mint a hal, hogy kifutott/ideiglenesen elfogyott.
Nem túl tudatosak lego ügyekben, de ezt nem lehet felróni az átlagembernek. -
Mozaart
aktív tag
Off-topic: fanvideo - Halálcsillag robbanás a Birodalom nézőpontjából by AI
A TIE pilot fülkés jelenet EPIC.. -
Crus
őstag
válasz
Neurotoxin #87530 üzenetére
Igen, szerintem a normális felnőtt létezés egyik alapja, hogy még ha engedünk is a logikátlan csábításoknak, azért azt olyan keretek között tegyük meg, aminek legalább egy kicsi köze van a tudatossághoz.
-
Crus
őstag
A gyerekek mindig vágynak valamire. És ha megkapják mindig egyre nagyobbra és többre. Egy normális szülő ilyenkor határokat szab, mert a gyerekeknek szüksége is van világos és egyértelmű határokra, különben olyanok lesznek, mint most a z-gen egy része. (Végtelenül önző, totálisan elszállt önmagától, gyakran a társadalom egyik leghaszontalanabb tagja, szülők nyúzója még 25 éves korában is, etc.)
Nyilván van olyan, amikor a gyerek 1.5 éve toporog egy témán és ezért mindent meg is tesz, jól viselkedik, segítőkész, tanul... na ilyenkor valóban lényegtelen, hogy a Fortnite busz 80 ezer vagy 25, kiérdemelte, meg kell neki venni, ha ez a szíve vágya. De ez azért sajna nem túl gyakori eset.
A gyerekek másik tipikus jellemzője, hogy decemberben még a fél karjukat adnák egy mittomén' Batmanes kocsiért, de januárban már monster kell neki. Ez megint a tanulási folyamat része, hogy ne azonnal kapja meg a vágyott dolgot, hanem kicsit szenvedjen/dolgozzon érte, mert a világ még Elon Musknak is ilyen volt.
Igen, de a Fortnite fan is reméljük van annyira képben, hogy megnézi mikor fut ki egy cucc (google keresés 3mp) és nem ugrik be az első ajánlatra... nyilván, ha nem számít a pénz, akkor beugrik. De a tudatos vásárlói viselkedés azért nem ördögtől való senkinek sem.
Nem vagyok fan, ezt az árat bőven nem sajnálnám rá, de 0 hellyel már olyanokat is elengedek sajna, ami ennél drasztikusan jobban bejön. Tehát igen, ennyiért vettem volna, ha van helyem. De nincs :-(
-
Djuree
félisten
válasz
HUN_Sector #87526 üzenetére
Nem tudom, a környezetemben rengeteg gyerek van, párom tanár, járnak is hozzánk sokan, de sztem senki nem játszik vele. Nem látom hogy olyan népszerű lenne. Minecraft pl. igen, azt sokan nyomják, de azt megértem, az tényleg jó.
-
Neurotoxin
őstag
Abszolút értem
Ha én valaminek, teszem azt, a Star Wars-nak fan-ja vagyok, akkor sem veszem meg 1 day az áhított szettet. Persze, sok szett van, amire csorgatom a nyálamat, de akkor sem veszem meg X összegért, mert muszáj húznom egy határt, attól függetlenül, hogy megtudnám venni (esetleg később, nyomott áron), már kiveséztük feljebb a témát. Egy alternatív gyártótól viszont tavaly vettem egy Rouge One témájú~5200 db-os szettet, ami ugyan egy MOC, de olyan áron sikerült hozzájutni, hogy engedtem a csábításnak.A DeLorean szett klassz, de nekem az arányai miatt kimaradt (bármennyire is vagyok nagy rajongója a BTTF filmeknek). Az Icons sorozat nekem egyébként sem jön be. 1:8-as arányban, Technic szettként viszont biztosan vevő lennék rá.
@HUN_Sector&Djuree: +1.Nyílván egy hatalmas pénzügyi siker az Epic-nek, de ha lenne gyerekem, biztosan elbeszélgetnék vele, hogy millió jobb játék/elfoglaltság van ennél.
Aztán, hogy mi pénzeket képesek egyesek elkölteni kiegészítőkre a játékon belül, botrány. Egyébként nem csak a gyerekek körében népszerű, egy példa: Nyáron beültünk a barátokkal egy gamer bárba, leült mellénk a másik boxba egy külföldi, szintén 30-as társaság. Na mit indítottak el a konzolon? A Fortnite-ot.
-
sb
veterán
Úgy szeretem mikor megfejtesz mindent első ránézésre.
Én láttam már (olyat aki látott már) olyan nem "zsebhitler" gyereket is aki mondjuk vágyik valamire... és pl. amellett nincs is pénzügyi tudata, mert gyerek és talán nem is tudja mennyibe kerül. A szülő meg nem köti az orrára, esetleg belefér és pl. meg is "érdemli" a gyerek, hogy 10k-val többért megveszi. Vagy hússzal.A példád jó... mondjuk ha a gyerek szeretett készlete a DeLorean és a többi paraméter stimmel (belefér az árba, megérdemli a gyerek), akkor nem vársz vele 2 évet, mert addigra lehet, hogy rég ki is nőtte, el is felejtette.
szerk: A fanságot is lehet más nézőpontból közelíteni. Mi több Legot veszünk, tudatosabb a dolog. Lehet, hogy a Fortnite fan most veszi meg élete első és utolsó Legóját. Innen nézve nem biztos, hogy reális hónapokat-éveket optimalizálnia rá. És, hogy a nemfanoknak mennyit ér? Nekem pl kockaárat. De csak azért mert mint kommersz busz kellett, a fura figeket meg imádják a gyerekek (egyik se látott még Fortnite-ot). De van egy csomó téma ami nem fanként nekem 0.00-át ér pl. Ebből a nézőpontból ezért nem biztos, hogy érdemes kiindulni.
-
Crus
őstag
válasz
Neurotoxin #87523 üzenetére
Nézd... ha én Fortnite van vagyok, akkor se vagyok hajlandó túlárazva megvenni, hiába tetszik nagyon. A DeLorean a szívem egyik legkedvesebb darabja, de nem túlzok: KETTŐ évet vártam rá, mire végre tavaly emberibb áron meg tudtam venni.
A gyerek kérdéskör jogos, a kis zsebhitlerek valóban ki tudják hisztizni a 60 ezres Fortnite buszt azonnalra... biztos remek emberek lesznek, ha ilyenkor engednek nekik a szülők.
A másik, hogy a kicsit is ötletesebb és egyedibb készletek, kifutás után nyilván nagyot mennek bontatlanul, ehhez nagy tudósnak ugye nem kell lenni, látjuk mindannyian, hogy mi történik ilyenkor.
-
Djuree
félisten
válasz
HUN_Sector #87524 üzenetére
pedig az egy szar, a legnagyobbaktól pedig fényévnyire van.
a gyerekek is próbálták, nekik se jött be. ezer értelmesebb játék van... -
HUN_Sector
őstag
válasz
Neurotoxin #87523 üzenetére
A világ egyik legnagyobb játéka. Erre épült fel az egész EPIC játékbolt, ami a steam kihívója lett. Konkrétan minden veszteségüket a fortniteból finanszírozzák.
Más: tudja valaki hogy a harmadik körös bdp készleteket mikor adják fel?
-
Neurotoxin
őstag
60e-t biztosan nem adtam volna érte, egyébként sem értem a hype jelenséget a Fortnite, mint játékőrület mögött, nyílván nem én/te vagyunk a célközönség (szvsz a busz nekem 28e-ért sem kellene). Közrejátszhatott a fenti áron történő beszerzésben, hogy pl: ezt kérte a gyerek Karácsonyra, volt, aki félt, hogy kimarad, lásd FOMO. Én egyébként csak annyit írtam, hogy megnéztem a Kalmárok-os Legós részt, amiben az amerikából hazatelepült Legó gyűjtő csóka mondta, hogy később ezek a Fortnite-os készletek még valószínűleg nagyot fognak menni bontatlanul.
-
Crus
őstag
válasz
Zotyipotyi #87509 üzenetére
Gízain tegnap este óta gondolkodtam, de ez a félbevágott szŐr már elnézést... tehát vegyek még akciós áron is 2x37 ezresért ilyet, hogy normálisan nézzen ki a cucc? Hát no thx!
-
Crus
őstag
válasz
NorDezs #87508 üzenetére
Hát igazán nincs mit, örülök, ha jó helyre megy építőkhöz.
Amúgy február közepe van, ez még nem az év legjobb időszaka a padló Lego árakhoz. Az majd inkább tavasz vége, nyár. Szóval, ami nem futott még ki, az lesz még jobb áron azt gondolom. Persze, lehet, hogy a politika közbeszól és lesz 440-es €, akkor nem.
-
apholyon
aktív tag
válasz
Dilikutya #87494 üzenetére
Pont azon gondolkodtam, hogy veszek ebből kettőt vagy hármat, illetve most láttam 3in1 színes pókot is, az sem rossz.
Allegron Mikulás postahivatalát láttam, írni is akartam, de megelőztetek, hamarosan hazaérek, be is rendelem, ha még lesz
Ennél olcsóbb nem nagyon lesz szerintem.
Allegron egyébként kuponnal már jó áron lenne a Droideka, C-3PO és a fogatverseny diorama is...
-
hurrikan
addikt
válasz
flashpointer #87513 üzenetére
Telót ígyis úgyis vettem volna.
Ideje volt nyugdíjazni a több, mint 5éves P30 pro-t -
hurrikan
addikt
Üdv
Nemrég vásárolt Honor Magic 7 pro készülékemhez járt 80ezer forintos Lego kupon.Ami:
https://lego.bravostore.hu/ - en váltható be.
Ez esetleg a kupon leadható? Vagy a promóciós űrlap kitöltésekor megadott e-mail címhez rendelték?
(Lego fiókom nincs regisztrálva még) -
sb
veterán
4k-s kuponnal az a baj, hogy már több is megérős mint ami kellene.
Creator T-Rex/sárkány, virágok, Leonardo-s készlet... megtoldva vmi aprósággal. -
Zotyipotyi
tag
Euronicsnál is jó áron pár készlet: ornithopter, AT-TE, gízai piramis, szabadság-szobor...
-
sb
veterán
Gondolom ebből is külön életet élnek majd a spec. figurák. Ami nekem amúgy nem lenne rossz, alapvetően a busz kellett.
Én is korábban rendeltem, de ajándékkal, 2x ponttal... árban olyasmi a vége vagy kicsit jobb. Meg fizikailag is, mert a december eleji rendelés múlt héten jött meg.
Aki aranyáron vette annak nyilván más volt a szempont, kérte a gyerek karira és belefért, stb... -
hami85
tag
Én eddig kétszer rendeltem Allegro a doboz minőség minősíthetetlen volt
De nekem nem volt lényeges mert összeraktam, ezt csak neppereknek irom
-
Hardrada
újonc
válasz
HUN_Sector #87495 üzenetére
Allegro-n (Mall.hu, szóval nem lengyel eladótól) a ma lejáró 4000 Ft-os kuponnal. Van pár másik jó ajánlat is. 165e a Rivendell. (Illetve 161e a kuponnal.) A 10339 Mikulás postahivatala 31.5e (27.5e). De pl. a 60198 és 60337 vonatok is elég olcsók, és a kisebb készletek között is van, ami egész jó árúnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akvarisztika
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest